Powiedzcie dlaczego ,wszystko a zyciu jest do **cenzura** ,,kazdy probuje byc mondrzejszy od drugiego ,goni za kaso ,i wiecej nic widzi , milosc a co tu kur..a jest ,nawet jak ja mamy to i tak czujemy sie nie spelnieni za 30 lat nikt nie bedzie nas pamietal..a ja chcialbym zrobic ryse na tym swiecie ..
Konto usunięte
27.11.2009 r. 20:43:31
Co ci człowieku dolega,zawsze taki pozytywnie zakrecony byles
Konto usunięte
28.11.2009 r. 09:37:46
Nie jestes sam !
Tez mnie to wierci !
Konto usunięte
28.11.2009 r. 10:32:57
GEPARD ..WEŹ SIĘ W GARŚĆ..I PAMIĘTAJ NIE MA TEGO ZŁEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZŁO ..
Konto usunięte
28.11.2009 r. 11:19:57
Gepciu,widze że masz dołka.Nie dobrze.Moze flaszeczka pomoże a dzisiaj przecież Andrzeja,nie łam się,dokonasz jeszcze czegoś w zyciu ))
Konto usunięte
28.11.2009 r. 11:22:39
Gepciu nie bądź taki pesymista , życie jeszcze przed tobą i na pewno coś zostawisz na tej ziemi .
Powiedzcie dlaczego ,wszystko a zyciu jest do **cenzura** ,,kazdy probuje byc mondrzejszy od drugiego ,goni za kaso ,i wiecej nic widzi , milosc a co tu kur..a jest ,nawet jak ja mamy to i tak czujemy sie nie spelnieni za 30 lat nikt nie bedzie nas pamietal..a ja chcialbym zrobic ryse na tym swiecie ..
Co ci człowieku dolega,zawsze taki pozytywnie zakrecony byles
Nie jestes sam !
Tez mnie to wierci !
GEPARD ..WEŹ SIĘ W GARŚĆ..I PAMIĘTAJ NIE MA TEGO ZŁEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZŁO ..
Gepciu,widze że masz dołka.Nie dobrze.Moze flaszeczka pomoże a dzisiaj przecież Andrzeja,nie łam się,dokonasz jeszcze czegoś w zyciu
))
Gepciu nie bądź taki pesymista , życie jeszcze przed tobą i na pewno coś zostawisz na tej ziemi .