Czy znajdzie się dziewczyna,kobieta lub pani która bez zobowiązań będzie miała ochotę na seks lub pieszczoty???????
Proszę pisać szczerze.
Konto usunięte
26.11.2009 r. 20:31:22
To złap jakąś laskę w nocy na ulicy... Zaciągnij ją w ustronne miejsce i zrób swoje... A potem zgłoś się na policję i powiedz im co zrobiłeś... Oni sprawią że o tym seksie nie zapomnisz...
Konto usunięte
26.11.2009 r. 20:32:30
A jak będziesz się po mydło schylał to twoi nowi koledzy też niezapomniany seks ci zapewnią
Konto usunięte
26.11.2009 r. 20:49:11
a najlepiej idz do pierdla ..i powiedz ze jestes konfidentem ..
Konto usunięte
26.11.2009 r. 20:53:38
Ta kobita tez nie zapomni o tobie i o alimenty poda hahaha
Konto usunięte
26.11.2009 r. 21:02:30
Jak powiesz że konfitura jesteś to ci sadomacho zapewnią
Konto usunięte
26.11.2009 r. 21:04:55
ale wy jestescie nie mili... nie lepiej powiedziec koledze ze istnieje cos takiego jak salon maszu (czyt. agencja towarzyska) a nie sie nabijacie.
Konto usunięte
26.11.2009 r. 21:06:36
masażu*** w kazdym miescie jest, ale niestety za uslugi tych pań sie placi, nie wiem ile bo nie korzyslalam ale one bez zobowiazan sie z Tobą pobawią za odpowiednią opłatą
Konto usunięte
26.11.2009 r. 21:06:39
Kolego tu nie znajdziesz żadnej kobiety.Jak zauwarzyłeś zostaniesz tu wyśmiany,Poważnych ludzi tu nie znajdziesz,same przedszkolaki i buraki o wyśmiwać się potrafią.
Konto usunięte
26.11.2009 r. 21:08:20
ale kolega szuka , nie zapomnianych chwil za darmo a nie kurponiowke wydac
Konto usunięte
26.11.2009 r. 21:09:23
To może ty mu niezapomniany seks zaoferuj...
Widzę że kolegami już jesteście więc nazwij to koleżeńską przysługą
Konto usunięte
26.11.2009 r. 21:10:46
buraki to na polu rosną niestety ale to śmieszne szukać w taki sposób.
Gepard za darmo to teraz nawet w mordę nie dają za wszystko trzeba płacić, takie czasy więc jeśli kolega chce za darmo to będzie problem...
Konto usunięte
26.11.2009 r. 21:11:37
hahaha Gabryś Ty to masz pomysły w sumie jeden z was może się za kobietę przebrać
Konto usunięte
26.11.2009 r. 21:12:23
ja pytam panie,a same geje się odzywają ciekawe dla czego
Konto usunięte
26.11.2009 r. 21:13:38
ja tez jestem gejem? ciekawe w sumie jestem gejówką bo lubie panów a nie panie;D
Konto usunięte
26.11.2009 r. 21:14:30
zobacz jakie chytre cwaniaczki ,nas burakami nazywa , **cenzura** nol se ksywe bez fotki .i chojrak wielki i pisze o swoich poje..nych marzeniach..i mysli ze znaszego forum burdel zrobi ..spierd..j na czata .to jest kulturalne forum .
Konto usunięte
26.11.2009 r. 21:16:06
a może twarzowego nie zapłacił? i dla naszego bezpieczeństwa nie ma jego zdjęcia? Ja tam wolę mieć spokojny sen
Konto usunięte
26.11.2009 r. 21:17:01
ty spojrz na siebie okularki juz masz jeszcze obcisle spodnie ze skurki i koszulka w sloneczka ..
Konto usunięte
26.11.2009 r. 21:23:59
Słuchaj **cenzura** jeden... Geja to może znajdziesz lae nie tutaj... no chyba że ten tajemniczy jest taki tajemniczy bo o orientacji nikomu nie mówił... Ale ciebie jakbym spodkał to za samą głupiaą gadkę głowę bym ci otworzył...
Konto usunięte
26.11.2009 r. 21:29:26
oho... spokojnie
Konto usunięte
26.11.2009 r. 21:41:23
Wygladasz jakbys z love parade sie urwal a nas nazywasz gejami?
Konto usunięte
26.11.2009 r. 21:51:36
Tajemniczy ty mnie nie obrażaj bo jak ci pojadę to kartofle będziesz gubił hahaha
Marcelek
27.11.2009 r. 06:09:28
No jakiś nowy kot przyszedł i się szarogęsi ?
Nie ładnie się tak odzywać do kolegów, troszkę szacunku..
Nie rób z tego forum burdelu...
Konto usunięte
27.11.2009 r. 08:34:46
PO PIERWSZE TO FORUM JEST DLA kobiet i męzczyzn TO RAZ A DWA SA INNE STRONKI NA KOMPIE GDZIE ZNAJDZIESZ PANIA DO ŁÓZKA BEZ ZOOBOWIAZAŃ to pisze delikatnie,A mniej delikatnie to w **cenzura** ia mnie takie cos jak sie pisze ,,do sexu,,bo sama tu na forum jestem niepoto zeby **cenzura** dac ale poto żeby poznac ludzi z którymi sie pisze ,
Marcelek
27.11.2009 r. 17:23:57
ale wkurzyłeś Marie
Romantyk
27.11.2009 r. 19:50:15
Witaj.W internecie jest pełno stron gdzie poznasz kobietę do łóżka.Szukam miłej i sympatycznej kobiety.Ważne aby się wam miło rozmawiało.A czy będzie chciała się pokochać.Decyzja należy do was obojga.Nie ma dzisiaj nic za darmo.Każdy chce dobroci,czułości i poznania kogoś kto jest optymistą.
Konto usunięte
28.11.2009 r. 00:17:22
Nie rozumiem czemu sie tak przejeliscie jego problemem. Niech sobie szuka....pytanie tylko czy znajdzie tutaj taką?
Czy znajdzie się dziewczyna,kobieta lub pani która bez zobowiązań będzie miała ochotę na seks lub pieszczoty???????
Proszę pisać szczerze.
To złap jakąś laskę w nocy na ulicy... Zaciągnij ją w ustronne miejsce i zrób swoje... A potem zgłoś się na policję i powiedz im co zrobiłeś... Oni sprawią że o tym seksie nie zapomnisz...
A jak będziesz się po mydło schylał to twoi nowi koledzy też niezapomniany seks ci zapewnią
a najlepiej idz do pierdla ..i powiedz ze jestes konfidentem ..
Ta kobita tez nie zapomni o tobie i o alimenty poda hahaha
Jak powiesz że konfitura jesteś to ci sadomacho zapewnią
ale wy jestescie nie mili... nie lepiej powiedziec koledze ze istnieje cos takiego jak salon maszu (czyt. agencja towarzyska) a nie sie nabijacie.
masażu*** w kazdym miescie jest, ale niestety za uslugi tych pań sie placi, nie wiem ile bo nie korzyslalam ale one bez zobowiazan sie z Tobą pobawią za odpowiednią opłatą
Kolego tu nie znajdziesz żadnej kobiety.Jak zauwarzyłeś zostaniesz tu wyśmiany,Poważnych ludzi tu nie znajdziesz,same przedszkolaki i buraki o wyśmiwać się potrafią.
ale kolega szuka , nie zapomnianych chwil za darmo a nie kurponiowke wydac
To może ty mu niezapomniany seks zaoferuj...
Widzę że kolegami już jesteście więc nazwij to koleżeńską przysługą
buraki to na polu rosną
niestety ale to śmieszne szukać w taki sposób.
za wszystko trzeba płacić, takie czasy
więc jeśli kolega chce za darmo to będzie problem...
Gepard za darmo to teraz nawet w mordę nie dają
hahaha Gabryś Ty to masz pomysły
w sumie jeden z was może się za kobietę przebrać
ja pytam panie,a same geje się odzywają ciekawe dla czego
ja tez jestem gejem? ciekawe
w sumie jestem gejówką bo lubie panów a nie panie;D
zobacz jakie chytre cwaniaczki ,nas burakami nazywa , **cenzura** nol se ksywe bez fotki .i chojrak wielki i pisze o swoich poje..nych marzeniach..i mysli ze znaszego forum burdel zrobi ..spierd..j na czata .to jest kulturalne forum .
a może twarzowego nie zapłacił? i dla naszego bezpieczeństwa nie ma jego zdjęcia? Ja tam wolę mieć spokojny sen
ty spojrz na siebie okularki juz masz jeszcze obcisle spodnie ze skurki i koszulka w sloneczka ..
Słuchaj **cenzura** jeden... Geja to może znajdziesz lae nie tutaj... no chyba że ten tajemniczy jest taki tajemniczy bo o orientacji nikomu nie mówił... Ale ciebie jakbym spodkał to za samą głupiaą gadkę głowę bym ci otworzył...
oho... spokojnie
Wygladasz jakbys z love parade sie urwal a nas nazywasz gejami?
Tajemniczy ty mnie nie obrażaj bo jak ci pojadę to kartofle będziesz gubił hahaha
No jakiś nowy kot przyszedł i się szarogęsi ?
Nie ładnie się tak odzywać do kolegów, troszkę szacunku..
Nie rób z tego forum burdelu...
PO PIERWSZE TO FORUM JEST DLA kobiet i męzczyzn TO RAZ A DWA SA INNE STRONKI NA KOMPIE GDZIE ZNAJDZIESZ PANIA DO ŁÓZKA BEZ ZOOBOWIAZAŃ to pisze delikatnie,A mniej delikatnie to w **cenzura** ia mnie takie cos jak sie pisze ,,do sexu,,bo sama tu na forum jestem niepoto zeby **cenzura** dac ale poto żeby poznac ludzi z którymi sie pisze ,
ale wkurzyłeś Marie
Witaj.W internecie jest pełno stron gdzie poznasz kobietę do łóżka.Szukam miłej i sympatycznej kobiety.Ważne aby się wam miło rozmawiało.A czy będzie chciała się pokochać.Decyzja należy do was obojga.Nie ma dzisiaj nic za darmo.Każdy chce dobroci,czułości i poznania kogoś kto jest optymistą.
Nie rozumiem czemu sie tak przejeliscie jego problemem. Niech sobie szuka....pytanie tylko czy znajdzie tutaj taką?