mysle ze masz racjie pauual go wykonczy ona ma cos z modliszki ja bym jej jako facet do konca nie zaufal
soltys
14.09.2010 r. 23:53:19
ja to wyczulem juz dawno temu mysle ze ona jest typem kobiety ktura musi miec takiego faceta ktury ja zdominuje a to jest mozliwe tylko wtedy jesli sie naprawde zakocha w co ja watpie ale3 daje jej szanse bo ztego co zauwazylem to ona ma wsokie aspiracjie musi byc przystojniak bo facet ktury bedzie slaby i bedzie jej jadl z raczki juz jest stracony
soltys
14.09.2010 r. 23:58:43
dupe to bysmy jej obrabiali jakbysmy pisali na priw a tak ona sobie moze wszytko przeczytac tylko z opuznieniem to nie jest obrabianie **cenzura** sam jestem ciekawy jej reakcji
benek
15.09.2010 r. 00:01:46
sylwia walneli by bana tylko zaco nic nie napisalem zlego
benek
15.09.2010 r. 00:06:26
mam od czasu jak mnie raz ukarali 3 godzinami teraz mam zapasowe konto na wszelki wypadek jak mi sie cos wypsnie
benek
15.09.2010 r. 00:07:48
ja to bym chcial zeby to przeczytal ondi ciekawe jak by zareagowal
benek
15.09.2010 r. 00:09:17
to musialas na klnAC OSTRO ja dostalem chyba na godzine sprawdze puzniej
Karinka
Paula
i bez imion mi tu
paaula a jestes falszywa
ja sie tylko pytam grzecznie nie badz na mnie zla
komu wspulczuc odndiemu czy pauuli nie wiem
mysle ze masz racjie pauual go wykonczy ona ma cos z modliszki ja bym jej jako facet do konca nie zaufal
ja to wyczulem juz dawno temu mysle ze ona jest typem kobiety ktura musi miec takiego faceta ktury ja zdominuje a to jest mozliwe tylko wtedy jesli sie naprawde zakocha w co ja watpie ale3 daje jej szanse bo ztego co zauwazylem to ona ma wsokie aspiracjie musi byc przystojniak bo facet ktury bedzie slaby i bedzie jej jadl z raczki juz jest stracony
dupe to bysmy jej obrabiali jakbysmy pisali na priw a tak ona sobie moze wszytko przeczytac tylko z opuznieniem to nie jest obrabianie **cenzura** sam jestem ciekawy jej reakcji
sylwia walneli by bana tylko zaco nic nie napisalem zlego
mam od czasu jak mnie raz ukarali 3 godzinami teraz mam zapasowe konto na wszelki wypadek jak mi sie cos wypsnie
ja to bym chcial zeby to przeczytal ondi ciekawe jak by zareagowal
to musialas na klnAC OSTRO ja dostalem chyba na godzine sprawdze puzniej
milej pracy
Ciekawe