Może ja zacznę... 1..dzieci bo bardzo je kocham i bez nich nie mogłabym istnieć.. 2..żużel a szczególnie mój team..bez którego nie mam podnoszonej adrenaliny 3...ktoś kto sprawi ze mogę być już najszczęśliwszą osobą...
cos z tym zuzlem dzisiaj nie wyszlo aniolku
sylwus ale nie tak jak ja sie ciesze dzisaj aniolek ma troche mniej powodow do radosci
aniolku ja wiem ze ty dzisaj nie pojdziesz sapc bo bedziesz poplakiwac ale nie przejmuj sie bedzie lepiej
przeciesz ja ci mowilem ze jarek ma jeszce czas i do klasy goloba jeszcze troche mu brakuje
mysle ze crampa jarek wyprzedzi
sylwia nawet nie mysl tak
nie przesadzaj lubie tez sport zajmuje on mi znaczna czesc mojego zycia ale sa zeczy waznejsze
sylwia a co ty lubisz najbardziej
nikt nie zawinnil aniolku porostu jarek ma mala znizke formy
ale sie brzydko sylwus wyrazasz taka ladna dziewuszka a tak brzydko mowi
dla ryska naleza sie uklony za to jak dzisaj pojechal bez dwoch zdan a jerek treaz niech sie skupi na lidze i na pokonaniu crampa
tak blisko nie jestem jarka od ostaniego razu jak widzialem jarka na zywo uplynelo troche czasu
Aniol obrze ze za marzenia nie karaja bo juz bys na dozywociu siedziala ... Mistrz Mistrz Apator
AniolQ ale nie bede Ci iodbieral adzieji tylko pamietaj ze nadzieja matka glupich
UNIBAX?.......Ja wolę UNIMIL
kill troszke inna dziedzina a ja wole bez
Domyślam się, że wolisz bez i to na żużlu
na zuzlu jeszcze nie probowalem ... a moze czas sprobowac flaga na twarz i za apator
Najlepiej przegrana Leszczynianke jakas
szczerze mowiac to chcialbym zeby wygral torun ale bedzie bardzo trudno na torze w lesznie
witaj neron co steskniles sie za mkontakt
nie ma chcialbym Toruń musi wygrac bo sie karkosik zdenerwuje z lekka
mysle jednak ze przyjdzie ci sie z lekka zdenerwoawac leszno nie przegrywa u siebie i to jest problem
Dla mnie na pierwszysch trzech miesjcach w moim zyciu sa : 1. Ci.pka 2. Dupe.czka 3. Cy.cu.szki oto cały mój świat
chlopie rozejrzyj sie dookola ile jest pieknych rzeczy nie ograniczaj sie tylko do tego
pozyjemy zobaczymy o 19 bedziemy madrzejsi
Sołtys a te rzeczy ktore wymieniłem nie sa piekne ???
Może ja zacznę...
1..dzieci bo bardzo je kocham i bez nich nie mogłabym istnieć..
2..żużel a szczególnie mój team..bez którego nie mam podnoszonej adrenaliny
3...ktoś kto sprawi ze mogę być już najszczęśliwszą osobą...
cos z tym zuzlem dzisiaj nie wyszlo aniolku
sylwus
ale nie tak jak ja sie ciesze dzisaj aniolek ma troche mniej powodow do radosci
aniolku ja wiem ze ty dzisaj nie pojdziesz sapc bo bedziesz poplakiwac ale nie przejmuj sie bedzie lepiej
przeciesz ja ci mowilem ze jarek ma jeszce czas i do klasy goloba jeszcze troche mu brakuje
mysle ze crampa jarek wyprzedzi
sylwia nawet nie mysl tak
nie przesadzaj lubie tez sport zajmuje on mi znaczna czesc mojego zycia ale sa zeczy waznejsze
sylwia a co ty lubisz najbardziej
nikt nie zawinnil aniolku porostu jarek ma mala znizke formy
ale sie brzydko sylwus wyrazasz taka ladna dziewuszka a tak brzydko mowi
dla ryska naleza sie uklony za to jak dzisaj pojechal bez dwoch zdan a jerek treaz niech sie skupi na lidze i na pokonaniu crampa
tak blisko nie jestem jarka od ostaniego razu jak widzialem jarka na zywo uplynelo troche czasu
Aniol obrze ze za marzenia nie karaja bo juz bys na dozywociu siedziala ... Mistrz Mistrz Apator
AniolQ ale nie bede Ci iodbieral adzieji tylko pamietaj ze nadzieja matka glupich
UNIBAX?.......Ja wolę UNIMIL
kill troszke inna dziedzina a ja wole bez
Domyślam się, że wolisz bez i to na żużlu
na zuzlu jeszcze nie probowalem ... a moze czas sprobowac
flaga na twarz i za apator
Najlepiej przegrana Leszczynianke jakas
szczerze mowiac to chcialbym zeby wygral torun ale bedzie bardzo trudno na torze w lesznie
witaj neron co steskniles sie za mkontakt
nie ma chcialbym Toruń musi wygrac bo sie karkosik zdenerwuje z lekka
mysle jednak ze przyjdzie ci sie z lekka zdenerwoawac leszno nie przegrywa u siebie i to jest problem
Dla mnie na pierwszysch trzech miesjcach w moim zyciu sa :
1. Ci.pka
2. Dupe.czka
3. Cy.cu.szki
oto cały mój świat
chlopie rozejrzyj sie dookola ile jest pieknych rzeczy nie ograniczaj sie tylko do tego
pozyjemy zobaczymy o 19 bedziemy madrzejsi
Sołtys a te rzeczy ktore wymieniłem nie sa piekne ???