Dlaczego zawsze trafiam na facetów, dla których jestem tylko zabawką i spotykają się ze mną tylko z jednego powodu... a jeśli im nie wyjdzie to sorry...
Marec
11.09.2010 r. 18:58:50
Bo w końcu do tego służą kobiety w dzisiejszych czasach. Nie nadają się do związku i żaden normalny facet się nie zwiąże ale musi spełnić swoje potrzeby, dlatego szuka zabawek
Marec
11.09.2010 r. 19:24:02
Ale bzdura tylko impotenci nie postrzegają kobiet przez pryzmat rozporka, jak takiego spotkasz to powiedz mu nara bo w końcu go zdradzisz i skrzywdzisz A poza tym laski są bardziej zdradzieckie w dzisiejszych czasach dlatego lepiej się w nich nie zakochiwać bo można później cierpieć. Lepiej sobie poużywać i nara
Anka
11.09.2010 r. 20:04:13
hmmm zabawka to co robusz ze jestes zabawką?a za takowa sie uwaazasz?
kotka
11.09.2010 r. 21:58:09
Mężczyżni najpierw próbują a potem się zakochują
Unibax Toruń
12.09.2010 r. 12:29:11
Moge Ci powiedziec iz tak zle jeszcze nie jest bo na mnie nie trafilas. A moze jestes stworzona do tego by byc sama pozdrawiam
AGATA
12.09.2010 r. 18:26:29
Endi
Czesc
AGATA
12.09.2010 r. 18:29:31
nie sciemniaj bo piszesz, ze zadna nie jest wystarczajaco ddobra na zone, czyli jeszcze zona nie jest
AGATA
12.09.2010 r. 19:30:50
Hej Kate
Endi ja bede super zona
i do tego skromna
John
12.09.2010 r. 22:06:04
Najlepszą można tylko pozazdrościć temu szczęściarzowi
Dlaczego zawsze trafiam na facetów, dla których jestem tylko zabawką i spotykają się ze mną tylko z jednego powodu... a jeśli im nie wyjdzie to sorry...
Bo w końcu do tego służą kobiety w dzisiejszych czasach. Nie nadają się do związku i żaden normalny facet się nie zwiąże ale musi spełnić swoje potrzeby, dlatego szuka zabawek
Ale bzdura tylko impotenci nie postrzegają kobiet przez pryzmat rozporka, jak takiego spotkasz to powiedz mu nara bo w końcu go zdradzisz i skrzywdzisz
A poza tym laski są bardziej zdradzieckie w dzisiejszych czasach dlatego lepiej się w nich nie zakochiwać bo można później cierpieć. Lepiej sobie poużywać i nara
hmmm zabawka to co robusz ze jestes zabawką?a za takowa sie uwaazasz?
Mężczyżni najpierw próbują a potem się zakochują
Moge Ci powiedziec iz tak zle jeszcze nie jest bo na mnie nie trafilas. A moze jestes stworzona do tego by byc sama
pozdrawiam
Endi
Czesc
nie sciemniaj bo piszesz, ze zadna nie jest wystarczajaco ddobra na zone, czyli jeszcze zona nie
jest
Hej Kate
Endi ja bede super zona
i do tego skromna
Najlepszą
można tylko pozazdrościć temu szczęściarzowi