forum

Rozrywka i uczucia

CZY PRAWDZIWI ROMANTYCY JAK DINOZAURY WYMARŁY?;-)

1. Konto usunięte 24.11.2009 r. 22:39:12

siedzę sobie i zastanawiam się czy ten świat oszalał czy może ja za nim nie nadążam tylko dlatego że mam swoje zasady których nie złamię za nic..Gdzie się podziała wrażliwośc,uprzejmosc,adorowanie kobiety jak kiedyś...heh może staję się zbyt sentymentalna...cóż każdy ma swoje jakieś większe czy mniejsze marzenia...

2. Konto usunięte 24.11.2009 r. 22:49:17

nie ma czego się wstydzic! to inni powinni się czuc zawstydzeni że stali się małostkowi

3. Konto usunięte 24.11.2009 r. 22:52:08

anno nie czekam na hrabiego i nie mam z tym problemów po prostu temat został założony z myślą wyłącznie o ludziach którzy mają w sobie nutę romantyzmu pozdrawiam

4. Konto usunięte 24.11.2009 r. 23:12:58

A co wy za bzdury gadacie ,wymarly...dobre ..a ja to co....swieczki mam,,lacino wierszyki pisze,,na spacery chodze do sklepu ..kurde zemnie romantyk az do bulu...Romeo to przymnie sisiumajtek...

5. Konto usunięte 24.11.2009 r. 23:21:35

a na cholere mi ta cholera,,,zeby znwu sie trula ..

6. Konto usunięte 24.11.2009 r. 23:29:36

ja nie pije tylko sie delektuje, a dla kobiet nigdy nie polewlem i polewac nie bede ,,krotkie rozumki majo po wodce .

7. Romantyk 25.11.2009 r. 15:55:11

Witaj.Romantycy nie wymarli jak dinozaury.Jestem romantykiem z poczuciem humoru.Realnie patrzącym na świat

8. Nanka1963 25.11.2009 r. 19:03:12

Beatko,myślę,że są mężczyżni romantyczni...tylko,nie przyznają się do tego...wiesz wolą udawać twardzieli,arogantów,itd.Ale tak naprawdę w większości to dzieciuchy które uwielbiają ,przytulanie,miłe słówka...o bardzo lubią jak się ich adoruje....Mało jest tylko tych ODWAŻNYCH którzy nie wstydzą się uczuć,gestów....Każdy z nas jest inny,i chyba dobrze ,bo było by nudno...no i tak na marginesie.......moim zdaniem facet powinien być facetem,jak jest za bardzo milusiński...i np. nawet torebkę niesie swojej pani to>>>brrrrr,fujjj...nie wiem jak Ty ,ale ja nie znoszę takich mdłych facetów....wszystko musi być w odpowiednich dawkach....takie jest moje skromne zdanie ,,,a co Wy na to>>??