Istnieje zazdrość w miłości,- a czy można zazdrościć talentu??...
AGATA
31.08.2010 r. 23:23:37
jak ona to robi?? ja tez tak chce
ma diewoczka talen
soltys
01.09.2010 r. 01:11:32
nie jest warta
Unibax Toruń
02.09.2010 r. 02:00:57
a nie istnieje ? jak nie ma zaufania w zwiazku jest zazdrosc ...
Unibax Toruń
02.09.2010 r. 18:42:52
zazdrosc jest na kilka sposobow okazywany jest chora zazdrosc ale to juz jest z charakteru ... i zazdrosc poprzez poczynania kobiety ... chorobliwa jak jest to kobieta ma przej..... wiem co mowie bo sam jestem chorobliwie zazdrosny zawsze ale to chyba dobrze bo mi zalezy wtedy jak mi nie zalezy mam wyj.... w kobiete ... licze tylko na sex nic wiecej ... przychodze robie swoje a ona moze robic co tylko chce
Unibax Toruń
02.09.2010 r. 19:46:39
DAGMARA ATAK NIE JEST ?
dzikamarta
04.09.2010 r. 18:26:43
Zefir
04.09.2010 r. 20:11:51
Człowiek może zazdrościć absolutnie wszystkiego, nawet tego czego by sam dla siebie nie chciał gdyby ktoś tego nie miał.
Istnieje zazdrość w miłości,- a czy można zazdrościć talentu??...
jak ona to robi?? ja tez tak chce
ma diewoczka talen
nie jest warta
a nie istnieje ? jak nie ma zaufania w zwiazku jest zazdrosc ...
zazdrosc jest na kilka sposobow okazywany jest chora zazdrosc ale to juz jest z charakteru ... i zazdrosc poprzez poczynania kobiety ... chorobliwa jak jest to kobieta ma przej..... wiem co mowie bo sam jestem chorobliwie zazdrosny zawsze ale to chyba dobrze bo mi zalezy wtedy jak mi nie zalezy mam wyj.... w kobiete ... licze tylko na sex nic wiecej ... przychodze robie swoje a ona moze robic co tylko chce
DAGMARA ATAK NIE JEST ?
Człowiek może zazdrościć absolutnie wszystkiego, nawet tego czego by sam dla siebie nie chciał gdyby ktoś tego nie miał.
A filmik extra
Muzykalny dzieciak
Takiego glosu mozna pozazdroscic, pieknie spiewa