kilka dni temu napisała do mnie na pocztę dziewczyna która twierdziła że podrywam jej chłopaka na mkontakt,
byłam w szoku - dziewczyny!
czy naprawdę można mieć takie klapki na oczach że jest się z facetem który zamieszcza swój anons w necie?
stokrotka
30.08.2010 r. 12:32:01
.. zazdrość jest ... sama się przekonuję o tym ... ale jak wyczaić że PAN/PANI jest zajęta/y... tutaj można wszystko napisać ...
BeataWesola
30.08.2010 r. 12:38:53
Renata masz racje ale zawsze bedzie na nas a faceci beda aniołkami
Monika
30.08.2010 r. 15:51:20
Oj wydaje mi sie ze sporo tutaj mężów i chłopaków kłusownicy erotyczni.
Monika
30.08.2010 r. 15:59:46
realistka
jak na razie to same tzw. zranione jelonki mi sie trafiają: niekochani, nieszczesliwi w swoim obecnym zwiazku, zagubieni, bedacy w zwiazku tylko dla dzieci itp. normalnie smiechu warte ale mi sie jakos smiac nie chce
Monika
30.08.2010 r. 16:07:56
szkoda nawet z nimi pisac a co dopiero łez, jedynie szkoda mi ich partnerek
Monika
30.08.2010 r. 16:11:47
..........
30.08.2010 r. 20:05:15
To jak nie dorósł do bycia w związku niech wróci się do przedszkola i pobawi się klockami. Zastanawia mnie jedno jakby to on się dowiedział że jego partnerka przebywa na takim portalu kłamiąc /dane w profilu/ i zabawiając się jak on co by wtedy zrobił?????? Czy skakałby z radości???????
Ernest
31.08.2010 r. 11:40:58
Napewno Renata było tak ze go podrywałaś a teraz jak kazda kobieta odwracasz kota ogonem
soltys
03.09.2010 r. 20:13:17
widze ze tu az tryska kultura
soltys
03.09.2010 r. 20:20:19
a ty co zmienials imie
soltys
03.09.2010 r. 20:24:51
no bo najednym pisze gabryiel
soltys
03.09.2010 r. 20:30:14
to co wy korzystacie ze tej samej fotografi
Ernest
04.09.2010 r. 11:20:36
Renata znowu odwracasz kota ogonem
moze i on ci nie powiedzał ze jest zajety
ale z drugiej strony to tez go o to ty nie spytałaś
kilka dni temu napisała do mnie na pocztę dziewczyna która twierdziła że podrywam jej chłopaka na mkontakt,
byłam w szoku - dziewczyny!
czy naprawdę można mieć takie klapki na oczach że jest się z facetem który zamieszcza swój anons w necie?
.. zazdrość jest ... sama się przekonuję o tym ... ale jak wyczaić że PAN/PANI jest zajęta/y... tutaj można wszystko napisać ...
Renata masz racje
ale zawsze bedzie na nas a faceci beda aniołkami
Oj wydaje mi sie ze sporo tutaj mężów i chłopaków
kłusownicy erotyczni.
realistka
jak na razie to same tzw. zranione jelonki mi sie trafiają: niekochani, nieszczesliwi w swoim obecnym zwiazku, zagubieni, bedacy w zwiazku tylko dla dzieci itp. normalnie smiechu warte ale mi sie jakos smiac nie chce
szkoda nawet z nimi pisac a co dopiero łez, jedynie szkoda mi ich partnerek
To jak nie dorósł do bycia w związku niech wróci się do przedszkola i pobawi się klockami. Zastanawia mnie jedno jakby to on się dowiedział że jego partnerka przebywa na takim portalu kłamiąc /dane w profilu/ i zabawiając się jak on co by wtedy zrobił?????? Czy skakałby z radości???????
Napewno Renata było tak ze go podrywałaś a teraz jak kazda kobieta odwracasz kota ogonem
widze ze tu az tryska kultura
a ty co zmienials imie
no bo najednym pisze gabryiel
to co wy korzystacie ze tej samej fotografi
Renata znowu odwracasz kota ogonem
moze i on ci nie powiedzał ze jest zajety
ale z drugiej strony to tez go o to ty nie spytałaś