Czy macie jakies rozeznanie,które portale takie jak m.in mKontakt są najbardziej wiarygodne. Czasami mam wrażenie że mnóstwo ludzi pisze swoje oferty zakłada konta a w rzeczywistości są nie realni i nie dostępni?
Janek
28.08.2010 r. 23:34:59
Ja też dopisuję sie z tym pytaniem.Mkontakt widzę z doświadczenia że ludzie traktują tylko dla zabicia czasu.Piszą tylko bzdurne tematy aby tylko zaistnieć na tej trefnej stronce.Jeszcze tu nie spotkałem się z żadną kobietą w realu.
OGRODNIK250
29.08.2010 r. 14:52:33
dopisuję się do grupy niezadowolonych,
miałem tu wprawdzie jeden sensowny kontakt potwierdzony na innym portalu(!) choć osoba i tak okazała się niepoważna, ale reszta to porażka żadnego \"KONTAKTU\" prędzej głuchy telefon ,
też zacząłem się zastanawiać co piszę i pokazuję nie tak i po co tu w ogóle dziewczyny się logują, a sorki pewnie szukają królewiczy-sponsorów ;P
OGRODNIK250
29.08.2010 r. 15:03:43
miałem tu wprawdzie jeden sensowny kontakt potwierdzony na innym portalu(!) choć osoba i tak okazała się niepoważna, ale reszta to porażka żadnego \"KONTAKTU\" prędzej głuchy telefon ,
też zacząłem się zastanawiać co piszę i pokazuję nie tak i po co tu w ogóle dziewczyny się logują, a sorki pewnie szukają królewiczy-sponsorów ;P
OGRODNIK250
29.08.2010 r. 15:55:10
Krystyna może i masz rację ale napisz na jakiej podstawie tak twierdzisz.
Inną kwestią jest fakt że jako \"odważna\" osoba nie zamieściłaś swoich zdjęć a sorki to mało odważne
OGRODNIK250
29.08.2010 r. 16:00:08
Sylwia a co administrujesz tym forum że tak zachęcasz do odchodzenia z niego niezadowolonych?
OGRODNIK250
29.08.2010 r. 16:12:16
Ana W tak to jest jakiś argument ale jak ktoś chce popisać lub kogoś poznać to powinien odpowiadać pocztę a 90% nie jest zainteresowana wymianą korespondencji ponieważ... nie odpisuje - beznadzieja
Kill Bill
29.08.2010 r. 16:39:27
Macie racie .....ale nie kazdy chce, żeby go wszyscy widzieli.
Od tego jest real albo skrzynka mailowa.
Anka
29.08.2010 r. 16:42:24
oj juz nie narzekajcie ja poznalam na tym portalu i jestem zadowolona
Anka
29.08.2010 r. 16:43:20
hmmm moze to kwestia szczęscia,ale mysle ze to nie jest tak ze zadna kobieta nie odpowiada to wrecz az niemozliwe
Kill Bill
29.08.2010 r. 16:45:39
a z drugiej strony to jaką masz pewnośc, że inni wstawiają tu swoje fotki???
Anka
29.08.2010 r. 16:46:35
no ktos moze wstawiać falszywe zdjecia
Anka
29.08.2010 r. 16:46:53
a takich tu nie brakowało
Kill Bill
29.08.2010 r. 16:47:59
i takich osób sie nie czepiaja a Ci którzy nie maja fotek zaraz są podejrzewani.....paranoja
Anka
29.08.2010 r. 16:48:18
dokladnie,niektorzy kupę czasu udawali tych kim nie byli
Kill Bill
29.08.2010 r. 16:48:38
A kto wstawiał?....oprócz Ciebie Maryś
Kill Bill
29.08.2010 r. 16:51:55
zresztą co mnie obchodzą inni....ja wyglądam tak samo jak na moim avatarze.
Iwonka moze potwierdzić bo widziałysmy sie 2 tyg, temu nad morzem
Kill Bill
29.08.2010 r. 16:55:26
toć prawde pisze
OGRODNIK250
29.08.2010 r. 16:58:36
Inną kwestią jest fakt że jako \"odważna\" osoba nie zamieściłaś swoich zdjęć a sorki to mało odważne
Kill Bill
29.08.2010 r. 17:09:11
Krysia jak chcesz to mogę sprawdzić autentyczność Ogrodnika w realu......
Kill Bill
29.08.2010 r. 17:11:58
ale tylko sprawdzę czy ten na zdjęciu to Ogrodnik
nic więcej
Kill Bill
29.08.2010 r. 17:15:17
macać go nie zamierzam
a o jakie dodatki Ci chodzi?.....
Kill Bill
29.08.2010 r. 17:18:34
to już sobie musisz sama sprawdzić
Kill Bill
29.08.2010 r. 17:20:08
siedzą z przed TV
Kill Bill
29.08.2010 r. 17:24:53
kobity..cieczke macie
Kill Bill
29.08.2010 r. 19:39:17
Jestem Kaśka
Uważaj ktoś Ci siedzi na plecach
Kill Bill
29.08.2010 r. 19:56:52
stiv i jego rybki są prawdzie
Kill Bill
29.08.2010 r. 20:11:05
Krysia ja już od dawna sledze Stiva
OGRODNIK250
29.08.2010 r. 22:50:04
dziewczyny wróciłem
no to kiedy to sprawdzanie robimy?
OGRODNIK250
29.08.2010 r. 22:51:52
co do fotek to proszę wszystkie Panie, które tak chętnie wysyłają fotki na prośbę, o przysłanie na priv będę wiedział z kim piszę!
Czy macie jakies rozeznanie,które portale takie jak m.in mKontakt są najbardziej wiarygodne. Czasami mam wrażenie że mnóstwo ludzi pisze swoje oferty zakłada konta a w rzeczywistości są nie realni i nie dostępni?
Ja też dopisuję sie z tym pytaniem.Mkontakt widzę z doświadczenia że ludzie traktują tylko dla zabicia czasu.Piszą tylko bzdurne tematy aby tylko zaistnieć na tej trefnej stronce.Jeszcze tu nie spotkałem się z żadną kobietą w realu.
,
miałem tu wprawdzie jeden sensowny kontakt potwierdzony na innym portalu(!) choć osoba i tak okazała się niepoważna, ale reszta to porażka żadnego \"KONTAKTU\" prędzej głuchy telefon
,
miałem tu wprawdzie jeden sensowny kontakt potwierdzony na innym portalu(!) choć osoba i tak okazała się niepoważna, ale reszta to porażka żadnego \"KONTAKTU\" prędzej głuchy telefon
Sylwia a co administrujesz tym forum że tak zachęcasz do odchodzenia z niego niezadowolonych?
Ana W tak to jest jakiś argument ale jak ktoś chce popisać lub kogoś poznać to powinien odpowiadać pocztę a 90% nie jest zainteresowana wymianą korespondencji ponieważ... nie odpisuje - beznadzieja
Macie racie .....ale nie kazdy chce, żeby go wszyscy widzieli.
Od tego jest real albo skrzynka mailowa.
oj juz nie narzekajcie ja poznalam na tym portalu i jestem zadowolona
hmmm moze to kwestia szczęscia,ale mysle ze to nie jest tak ze zadna kobieta nie odpowiada to wrecz az niemozliwe
a z drugiej strony to jaką masz pewnośc, że inni wstawiają tu swoje fotki???
no ktos moze wstawiać falszywe zdjecia
a takich tu nie brakowało
i takich osób sie nie czepiaja a Ci którzy nie maja fotek zaraz są podejrzewani.....paranoja
dokladnie,niektorzy kupę czasu udawali tych kim nie byli
A kto wstawiał?....oprócz Ciebie Maryś
zresztą co mnie obchodzą inni....ja wyglądam tak samo jak na moim avatarze.
Iwonka moze potwierdzić bo widziałysmy sie 2 tyg, temu nad morzem
toć prawde pisze
Krysia jak chcesz to mogę sprawdzić autentyczność Ogrodnika w realu......
ale tylko sprawdzę czy ten na zdjęciu to Ogrodnik
nic więcej
macać go nie zamierzam
a o jakie dodatki Ci chodzi?.....
to już sobie musisz sama sprawdzić
siedzą z
przed TV
kobity..cieczke macie
Jestem Kaśka
Uważaj ktoś Ci siedzi na plecach
stiv i jego rybki są prawdzie
Krysia ja już od dawna sledze Stiva
dziewczyny wróciłem
no to kiedy to sprawdzanie robimy?
co do fotek to proszę wszystkie Panie, które tak chętnie wysyłają fotki na prośbę, o przysłanie na priv będę wiedział z kim piszę!