forum

Rozrywka i uczucia

Żegnam Was, już wiem..

1. Konto usunięte 18.12.2008 r. 18:35:22

... że marzenia się spełniają, że życie potrafi zaskoczyć, że jak się szuka to się znajdzie. Ja znalazłam dlatego czas się pożegnać. Może kiedyś jeszcze się spotkamy    
    Kochani, z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku życzę Wam aby każdy bez wyjątku odnalazł własną drogę ktrórą dalej będzie kroczył, abyście już nigdy nie czuli się samotni, niech miłość i radość życia nigdy Was nie opuszczą.
    Kochani, poznałam tu ( wbrew wielu opiniom ) wspaniałych i bardzo wartościowych ludzi dlatego troszkę będzie mi Was brakować. Zapewne będę tu zaglądać od czasu do czasu i kibicować nowo nawiązanym znajomościom. Tymczasem pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie i życzę szczęścia oraz powodzenia     )) Szczególne pozdrowienia dla: ..., waldka, jarka, Maxa29, Martynki, Soni, Ducha i tych wszystkich których tu poznałam a którzy to już dawno opuścili ten portal   smutny   ! Ostatnie gorące buziaczki i promienne uśmiechy dla Was kochani. Etna     **

2. ... 18.12.2008 r. 18:35:22

dobry moment na nowy początek... niech wam się wiedzie... Na dobry początek wszystkiego dobrego na Święta, poświętne i Nowy Rok.... Całuski na powodzenie...