... że marzenia się spełniają, że życie potrafi zaskoczyć, że jak się szuka to się znajdzie. Ja znalazłam dlatego czas się pożegnać. Może kiedyś jeszcze się spotkamy
Kochani, z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku życzę Wam aby każdy bez wyjątku odnalazł własną drogę ktrórą dalej będzie kroczył, abyście już nigdy nie czuli się samotni, niech miłość i radość życia nigdy Was nie opuszczą.
Kochani, poznałam tu ( wbrew wielu opiniom ) wspaniałych i bardzo wartościowych ludzi dlatego troszkę będzie mi Was brakować. Zapewne będę tu zaglądać od czasu do czasu i kibicować nowo nawiązanym znajomościom. Tymczasem pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie i życzę szczęścia oraz powodzenia )) Szczególne pozdrowienia dla: ..., waldka, jarka, Maxa29, Martynki, Soni, Ducha i tych wszystkich których tu poznałam a którzy to już dawno opuścili ten portal ! Ostatnie gorące buziaczki i promienne uśmiechy dla Was kochani. Etna **
...
18.12.2008 r. 18:35:22
dobry moment na nowy początek... niech wam się wiedzie... Na dobry początek wszystkiego dobrego na Święta, poświętne i Nowy Rok.... Całuski na powodzenie...
... że marzenia się spełniają, że życie potrafi zaskoczyć, że jak się szuka to się znajdzie. Ja znalazłam dlatego czas się pożegnać. Może kiedyś jeszcze się spotkamy
)) Szczególne pozdrowienia dla: ..., waldka, jarka, Maxa29, Martynki, Soni, Ducha i tych wszystkich których tu poznałam a którzy to już dawno opuścili ten portal
! Ostatnie gorące buziaczki i promienne uśmiechy dla Was kochani. Etna
**
Kochani, z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku życzę Wam aby każdy bez wyjątku odnalazł własną drogę ktrórą dalej będzie kroczył, abyście już nigdy nie czuli się samotni, niech miłość i radość życia nigdy Was nie opuszczą.
Kochani, poznałam tu ( wbrew wielu opiniom ) wspaniałych i bardzo wartościowych ludzi dlatego troszkę będzie mi Was brakować. Zapewne będę tu zaglądać od czasu do czasu i kibicować nowo nawiązanym znajomościom. Tymczasem pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie i życzę szczęścia oraz powodzenia
dobry moment na nowy początek... niech wam się wiedzie... Na dobry początek wszystkiego dobrego na Święta, poświętne i Nowy Rok.... Całuski na powodzenie...