dlaczego kobiety to takie **cenzura** e
hahahaha ale zesmy temacik podłapali kobitki to **cenzura** e z cycami hahaha
Ana ale to takie żarty , dzis od rana kazdy ma kiepski nastrój i sobie gadamy tutaj .. nie bierz tego do siebie
uuu patrze ze dzis to kazdego deprecha dopada ... nie dobrze
baj
kto ma kiepski chumor ja mam zajebisty ,i na chama w **cenzura** e te grzybki a wam nie dam
łooo a miałes sie podzielic **cenzura** ty .....
to jednak oddam ci je ,,bo nieda sie ich jesc,,znaj moje dobre serce ..i od dzisiaj nazywajcie mnie gepard laskawy
hahaha dobrze gepardzie łaskawy zara zara to tak samo jak nasz admin łaskawy...hmm wy po rodzinie czy jak ???? masz te plecy no no
a ty co taka w **cenzura** iona z rana bylas ,jak chcesz to juz dam ci te grzybki albo jednego wielkiego
byłam i jestem w **cenzura** iona ale staram sie nie myslec ....heh wszystko przez faceta.....ehh szkoda słów
bo my jestesmy po to zeby was w **cenzura** iac .i.chuj
no i **cenzura** z wami
chetnie jeszcze ciebie bym dobil ,,po co masz sie meczyc
no wieszco osz ty małpo włochata !!!!!
no ja chcialem ci tylko pomoc ,wiesz jaki jestem wspanialy i litosciwy w tych czasach to zadkosc
taka litosc to ty se wsadz w dupeczke i trzymaj
daj palec a chcesz juz calo reke
a bo ja zachłanna jestem hahaha no wiesz albo wszystko albo nic
no pewnie ze trzeba brac calosc ,bo po co komu pol gwizdka
dlaczego kobiety to takie **cenzura** e
hahahaha
ale zesmy temacik podłapali
kobitki to **cenzura** e z cycami hahaha
Ana ale to takie żarty , dzis od rana kazdy ma kiepski nastrój i sobie gadamy tutaj .. nie bierz tego do siebie
uuu patrze ze dzis to kazdego deprecha dopada ... nie dobrze
baj
kto ma kiepski chumor ja mam zajebisty ,i na chama w **cenzura** e te grzybki a wam nie dam
łooo a miałes sie podzielic **cenzura** ty .....
to jednak oddam ci je ,,bo nieda sie ich jesc,,znaj moje dobre serce ..i od dzisiaj nazywajcie mnie gepard laskawy
hahaha dobrze gepardzie łaskawy
zara zara to tak samo jak nasz admin łaskawy...hmm wy po rodzinie czy jak ???? masz te plecy no no
a ty co taka w **cenzura** iona z rana bylas ,jak chcesz to juz dam ci te grzybki albo jednego wielkiego
byłam i jestem w **cenzura** iona ale staram sie nie myslec ....heh wszystko przez faceta.....ehh szkoda słów
bo my jestesmy po to zeby was w **cenzura** iac .i.chuj
no i **cenzura** z wami
chetnie jeszcze ciebie bym dobil ,,po co masz sie meczyc
no wieszco osz ty małpo włochata !!!!!
no ja chcialem ci tylko pomoc ,wiesz jaki jestem wspanialy i litosciwy w tych czasach to zadkosc
taka litosc to ty se wsadz w dupeczke i trzymaj
daj palec a chcesz juz calo reke
a bo ja zachłanna jestem hahaha
no wiesz albo wszystko albo nic
no pewnie ze trzeba brac calosc ,bo po co komu pol gwizdka