Tomek one są do tego stworzone by nami manipulować hahaha
Konto usunięte
22.11.2009 r. 13:18:34
a wy to niby nie?;p
pittbull
22.11.2009 r. 13:24:16
morze tak musi byci
Konto usunięte
22.11.2009 r. 13:52:58
manipuluja bo juz takie jestesmy ...trzeba sobie faceta wychowac niestety
Marcelek
22.11.2009 r. 14:08:09
Raczej trzeba wychować sobie kobietę ?
Konto usunięte
22.11.2009 r. 15:21:24
Wszystkie baby to psychomanipulantki. Niczym innym się nie zajmują tylko intrygują i jak z taka wytrzymac
Konto usunięte
22.11.2009 r. 15:52:51
A najgorzej jak sie w takiej intrygance się człowiek zauroczy. Wtedy to taka jak sie tylko zorientuje że ktoś do niej słabość ma to normalnie wyssie z człowieka wszystkie siły witalny i wyrzuci jak smiecia na śmietnik
Konto usunięte
22.11.2009 r. 15:59:32
PIJAWY !!!
Marcelek
22.11.2009 r. 16:11:27
jakaś prawda w tym jest
Konto usunięte
22.11.2009 r. 16:19:31
Myślę że tak jak kobiety , tak i mężczyźni manipulują w związku , czyli zdrowa konkurencja hahaha
Konto usunięte
22.11.2009 r. 17:26:24
Tylko ile tych wyjątków jest a cała masa jest takich że człowiekowi tylko paćke z mózgu zrobia i sobie pójdą
pawelek24
22.11.2009 r. 17:28:19
Marcelkowa ma rację,szacuneczek.
jednak prawda jest taka że to zawsze faceci starali się o kobiety,więc jak one mogłyby tego nie wykorzystywać? sami dajemy sobą manipulować i tyle,bolesna prawda.
a ci którzy nie dają,muszą dłużej szukać kobiety
Konto usunięte
22.11.2009 r. 17:46:22
Widzisz pawelek tak jak ja jestem kawalerem , bo nie dałem się zmanipulować kobietom i nigdy ich pieskiem nie będę hahaha
Monika
22.11.2009 r. 17:54:22
poki bedziecie dawac soba manipulowac bedziemy to wykorzystywaly (osobiscie nie za bardzo lubie takich ustawionych facetow,co to skacza jak sarenki na kazde skinienie kobitki)
Dlaczego kobiety tak manipulują mężczyznami ?
Ze tak piszesz
Tomek one są do tego stworzone by nami manipulować hahaha
a wy to niby nie?;p
morze tak musi byci
manipuluja
bo juz takie jestesmy ...trzeba sobie faceta wychowac niestety
Raczej trzeba wychować sobie kobietę ?
Wszystkie baby to psychomanipulantki. Niczym innym się nie zajmują tylko intrygują i jak z taka wytrzymac
A najgorzej jak sie w takiej intrygance się człowiek zauroczy. Wtedy to taka jak sie tylko zorientuje że ktoś do niej słabość ma to normalnie wyssie z człowieka wszystkie siły witalny i wyrzuci jak smiecia na śmietnik
PIJAWY !!!
jakaś prawda w tym jest
Myślę że tak jak kobiety , tak i mężczyźni manipulują w związku , czyli zdrowa konkurencja hahaha
Tylko ile tych wyjątków jest a cała masa jest takich że człowiekowi tylko paćke z mózgu zrobia i sobie pójdą
Marcelkowa ma rację,szacuneczek.
sami dajemy sobą manipulować i tyle,bolesna prawda.
jednak prawda jest taka że to zawsze faceci starali się o kobiety,więc jak one mogłyby tego nie wykorzystywać?
a ci którzy nie dają,muszą dłużej szukać kobiety
Widzisz pawelek tak jak ja jestem kawalerem , bo nie dałem się zmanipulować kobietom i nigdy ich pieskiem nie będę hahaha
poki bedziecie dawac soba manipulowac bedziemy to wykorzystywaly (osobiscie nie za bardzo lubie takich ustawionych facetow,co to skacza jak sarenki na kazde skinienie kobitki)
tja moje kochanie zawsze ma racje