Kurcze powtórzę to po raz nie wiem który i zawsze mówię to kobietom. Jesteśmy skonstruowani inaczej niż wy. Wy potrzebujecie seksu czasem więc gdyby było z nami tak samo to trudno było by się zgrać żeby robić dzieci . Dla nas jest to POTRZEBA FIZJOLOGICZNA. Nasz organizm wręcz zmusza nas do takie myślenia i bardzo często jest to duży dyskomfort. Wasze standardowe podejście \" erotomani \" dyskryminuje nas. My na to nic nie poradzimy a wy wszystkie powinnyście to w końcu sobie uświadomić i chociaż spróbować zrozumieć, ze jak facet się nie spuści raz na jakiś czas to jaja go bolą a w głowie straszny mentlik. To nie nasz wina tylko natury. Pozdrawiam
Marec
16.08.2010 r. 18:53:25
A jeśli face mówi że jest inaczej to uciekaj dziewczyno od niego daleko, bo na bank oszukuje i ma niecne zamiary
JAREK
16.08.2010 r. 18:56:58
a mi stanoł
Marec
16.08.2010 r. 18:59:33
Kurcz Jaro ja jestem seksoholikiem i staje mi średnio 10 razy dziennie tak że nie idzie wytrzymać
JAREK
16.08.2010 r. 19:11:39
to puknij go w łeb
Marec
16.08.2010 r. 19:21:45
Puknięcie nic nie daje. Czasem myślę żeby upier...lić
JAREK
16.08.2010 r. 19:39:37
Marec nie rob tego !!!!
Marec
16.08.2010 r. 20:20:06
Słyszałem o takich Stiv.. Marzę od dawna żeby taką spotkać. Dla mnie są tylko legendą
czy wy musicie wszystko sprowadzać do seksu
Tak
Kurcze powtórzę to po raz nie wiem który
i zawsze mówię to kobietom. Jesteśmy skonstruowani inaczej niż wy. Wy potrzebujecie seksu czasem więc gdyby było z nami tak samo to trudno było by się zgrać żeby robić dzieci
. Dla nas jest to POTRZEBA FIZJOLOGICZNA. Nasz organizm wręcz zmusza nas do takie myślenia i bardzo często jest to duży dyskomfort. Wasze standardowe podejście \" erotomani \" dyskryminuje nas. My na to nic nie poradzimy a wy wszystkie powinnyście to w końcu sobie uświadomić
i chociaż spróbować zrozumieć, ze jak facet się nie spuści raz na jakiś czas to jaja go bolą a w głowie straszny mentlik. To nie nasz wina tylko natury. Pozdrawiam
A jeśli face mówi że jest inaczej to uciekaj dziewczyno od niego daleko, bo na bank oszukuje i ma niecne zamiary
a mi stanoł
Kurcz Jaro ja jestem seksoholikiem i staje mi średnio 10 razy dziennie tak że nie idzie wytrzymać
to puknij go w łeb
Puknięcie nic nie daje. Czasem myślę żeby upier...lić
Marec nie rob tego !!!!
Słyszałem o takich Stiv.. Marzę od dawna żeby taką spotkać. Dla mnie są tylko legendą