Najchetniej słucham, gdy ktoś mowi o mnie :.......
2.pyt.
Czuje sie zraniony/na, gdy inni mowia o mnie:......
3.pyt.
Najgorsza rzecza dla mnie, jaką mógłbym/mogłabym usłyszec od innych, jest:........
CZEKAM NA WASZE ODPOWIEDZI
Ernest
12.08.2010 r. 16:02:12
Ty Deja zacznij pierwsza
Ernest
12.08.2010 r. 16:26:44
Najchętniej słucham gdy ktos mówi o mnie ze jestem wartościowym człowiekiem
Czuje się zraniony gdy inni mówią o mnie pogadrliwie.
Najgorszą rzeczą jaką mógłbym usłyszeć od innych że kłamali kiedy mówili ze mnie kochają
Ernest
12.08.2010 r. 16:32:17
Co masz na mysli Deja ?
Ernest
12.08.2010 r. 16:36:01
Niewiem generlnia czesto tu sobie zartuje z roznych rzeczy i wiem to ze nie wszystcy interpretuja to jako zarty tylko odbieraja to zupelnie inaczej i zaczyna byc czasem garaco
J@nusz
12.08.2010 r. 17:02:08
Ja jestem emo to i tak wam nic nie powiem, bo i tak mnie nie zrozumiecie
Ernest
12.08.2010 r. 17:14:48
Endi moze lepiej nie pisz bo potem ci sie dostanie tak jak mi
J@nusz
13.08.2010 r. 10:52:48
Może po prostu nie każdy ma ochotę dzielić się takimi informacjami na forum.
Marec
13.08.2010 r. 11:23:02
To oczywiste że boimy się ujawnić swoje słabości. Ja uważam, że ludzie mówią dużo i słowa mają niewielkie znaczenie. Bardziej istotne są intencje, czyny i stan w jakim się ludzie znajdują. Osobiście w rozmowach podświadomie przyjmuję postawę jaką ma wobec mnie rozmówca i działam jak pompa emocji. Dlatego odpowiem inaczej
1 Lubię uprzejmą rozmowę.
2 Jeżeli ktoś mnie atakuje: albo odpowiadam atakiem, albo po prostu z uśmiechem szydzę z niego aż da sobie spokój.
3 Najbardziej niefajnie walczyć na słowa z bliskimi osobami.
rozważna
13.08.2010 r. 11:43:40
odpowiadając na pytania...
nie zawracam sobie głowy innymi.
jeżeli zależy mi na czyjejś opinii, to ją o to pytam, w innych wypadkach niech mówią co chcą.
1.pyt.
Najchetniej słucham, gdy ktoś mowi o mnie :.......
2.pyt.
Czuje sie zraniony/na, gdy inni mowia o mnie:......
3.pyt.
Najgorsza rzecza dla mnie, jaką mógłbym/mogłabym usłyszec od innych, jest:........
CZEKAM NA WASZE ODPOWIEDZI
Ty Deja zacznij pierwsza
Najchętniej słucham gdy ktos mówi o mnie ze jestem wartościowym człowiekiem
Czuje się zraniony gdy inni mówią o mnie pogadrliwie.
Najgorszą rzeczą jaką mógłbym usłyszeć od innych że kłamali kiedy mówili ze mnie kochają
Co masz na mysli Deja ?
Niewiem
generlnia czesto tu sobie zartuje z roznych rzeczy i wiem to ze nie wszystcy interpretuja to jako zarty tylko odbieraja to zupelnie inaczej i zaczyna byc czasem garaco
Ja jestem emo to i tak wam nic nie powiem, bo i tak mnie nie zrozumiecie
Endi moze lepiej nie pisz bo potem ci sie dostanie tak jak mi
Może po prostu nie każdy ma ochotę dzielić się takimi informacjami na forum.
To oczywiste że boimy się ujawnić swoje słabości. Ja uważam, że ludzie mówią dużo i słowa mają niewielkie znaczenie. Bardziej istotne są intencje, czyny i stan w jakim się ludzie znajdują. Osobiście w rozmowach podświadomie przyjmuję postawę jaką ma wobec mnie rozmówca i działam jak pompa emocji. Dlatego odpowiem inaczej
1 Lubię uprzejmą rozmowę.
2 Jeżeli ktoś mnie atakuje: albo odpowiadam atakiem, albo po prostu z uśmiechem szydzę z niego aż da sobie spokój.
3 Najbardziej niefajnie walczyć na słowa z bliskimi osobami.
odpowiadając na pytania...
nie zawracam sobie głowy innymi.
jeżeli zależy mi na czyjejś opinii, to ją o to pytam, w innych wypadkach niech mówią co chcą.