Dlaczego waszym zdaniem..coraz więcej Polek zakochuje się w obcokrajowcach??
a co za tym idzie wiążą się z nimi..pomimo innej kultury religii,koloru skóry..Dlaczego nie pozostają przy \"swoich\"rodakach??
soltys
03.08.2010 r. 01:37:53
religia ma znaczenie na tej plaszczyznie moga wystepowac duze problemy zwlaszcza jesli chodzi o islam tam kobieta ma zdecydowanie mniej praw
Kamila
03.08.2010 r. 12:56:47
Mój mąż był Niemcem Nie przeszkadzało mi to w ogole
t0mek7
03.08.2010 r. 20:48:20
A ja myślę, że to dlatego że szukają czegoś innego. Inna kultura, inne zwyczaje, nie wykluczam też warunków finansowych. Mnie na przykład bardzo kręci Japonia i nie miałbym nic przeciwko żeby się związać z jakąś japonką i z nią tam zamieszkać. Niestety w Polsce trudno nawiązać taki kontakt.
t0mek7
03.08.2010 r. 20:55:49
gepard wiesz... kwestia gustu, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje. Mnie się podobają Przez internet da radę, ale to nie jest to. Najlepiej by było się poznać na miejscu i wtedy ewentualnie razem pojechać niż jechać w ciemno. Tym bardziej, że jest to kraj dość odległy a i bilet nie jest zbyt tani
t0mek7
03.08.2010 r. 20:56:49
gepard wiesz... kwestia gustu, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje. Mnie się podobają Przez internet da radę, ale to nie jest to. Najlepiej by było się poznać na miejscu i wtedy ewentualnie razem pojechać niż jechać w ciemno. Tym bardziej, że jest to kraj dość odległy a i bilet nie jest zbyt tani
t0mek7
03.08.2010 r. 20:58:04
t0mek7
03.08.2010 r. 21:03:33
Daria. No właśnie niedawno zauważyłem że jest taki problem
t0mek7
03.08.2010 r. 21:06:19
Może tamte lubią bo czerni ponoć mają długie... wiadomo co
t0mek7
03.08.2010 r. 21:14:15
Daria, ja nie wiem. Wszak różne są kobiety Na zachód i różne wyjeżdżają. Te bardziej \"rozrywkowe\" także zapewne
Sylwek
04.08.2010 r. 00:18:01
Kill Bill
04.08.2010 r. 16:45:42
Sylwia ale Ty ostra jesteś
Kill Bill
04.08.2010 r. 16:51:22
skowron bądź mężczyzną
Kill Bill
04.08.2010 r. 16:58:36
Sylwek dajesz się tak trzepać po tyłku
Kill Bill
04.08.2010 r. 17:03:15
wepchniesz mu całego do paszczy ......
Kill Bill
04.08.2010 r. 17:09:18
Hard Core wyssała pewnie z .....mlekiem matki
Kill Bill
04.08.2010 r. 17:10:16
Sylwek wyślij skowronowi gipsowy odlew
Kill Bill
04.08.2010 r. 17:13:38
to jak Sylwek to meczysz
Kill Bill
04.08.2010 r. 17:19:29
.....
Ernest
04.08.2010 r. 17:26:44
Ja juz to wiem od dawna skowronaki
Kill Bill
04.08.2010 r. 21:40:46
ale kawał mięcha ...
Kill Bill
04.08.2010 r. 21:55:57
Krol????
Chodziło mi o wymiane zdań po łacinie GEP-ERNEST.
To nie było o Tobie
Ale rogi masz niezłe
Janek
04.08.2010 r. 23:40:01
Są bogaci i większa jest stabilizacja w tym kraju.Czyli przystojny nie musi być ale musi mieć kasę.
Ernest
05.08.2010 r. 16:33:08
Polski zakochują się w obcokrajowcach bo to są zdrajczynie
kiedyś w lepszych czasach to golono głowy za takie cos
Dlaczego waszym zdaniem..coraz więcej Polek zakochuje się w obcokrajowcach??
a co za tym idzie wiążą się z nimi..pomimo innej kultury religii,koloru skóry..Dlaczego nie pozostają przy \"swoich\"rodakach??
religia ma znaczenie na tej plaszczyznie moga wystepowac duze problemy zwlaszcza jesli chodzi o islam tam kobieta ma zdecydowanie mniej praw
Mój mąż był Niemcem
Nie przeszkadzało mi to w ogole
A ja myślę, że to dlatego że szukają czegoś innego. Inna kultura, inne zwyczaje, nie wykluczam też warunków finansowych. Mnie na przykład bardzo kręci Japonia i nie miałbym nic przeciwko żeby się związać z jakąś japonką i z nią tam zamieszkać. Niestety w Polsce trudno nawiązać taki kontakt.
gepard wiesz... kwestia gustu, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje. Mnie się podobają
Przez internet da radę, ale to nie jest to. Najlepiej by było się poznać na miejscu i wtedy ewentualnie razem pojechać niż jechać w ciemno. Tym bardziej, że jest to kraj dość odległy a i bilet nie jest zbyt tani
gepard wiesz... kwestia gustu, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje. Mnie się podobają
Przez internet da radę, ale to nie jest to. Najlepiej by było się poznać na miejscu i wtedy ewentualnie razem pojechać niż jechać w ciemno. Tym bardziej, że jest to kraj dość odległy a i bilet nie jest zbyt tani
Daria. No właśnie niedawno zauważyłem że jest taki problem
Może tamte lubią bo czerni ponoć mają długie... wiadomo co
Daria, ja nie wiem. Wszak różne są kobiety
Na zachód i różne wyjeżdżają. Te bardziej \"rozrywkowe\" także zapewne
Sylwia ale Ty ostra jesteś
skowron bądź mężczyzną
Sylwek dajesz się tak trzepać po tyłku
wepchniesz mu całego do paszczy
......
Hard Core wyssała pewnie z .....mlekiem matki
Sylwek wyślij skowronowi gipsowy odlew
to jak Sylwek
to meczysz
Ja juz to wiem od dawna skowronaki
ale kawał mięcha ...
Krol????
Chodziło mi o wymiane zdań po łacinie GEP-ERNEST.
To nie było o Tobie
Ale rogi masz niezłe
Są bogaci i większa jest stabilizacja w tym kraju.Czyli przystojny nie musi być ale musi mieć kasę.
Polski zakochują się w obcokrajowcach bo to są zdrajczynie
kiedyś w lepszych czasach to golono głowy za takie cos