Milo, mam na imię Mariusz, 26 lat. Przystojny brunet 178 cm ciemne oczy wysportowany normalna budowa ciała szuka partnerki na spotkania bez zobowiązań... Oczywiście dyskrecja. Tylko proszę poważne odpowiedzi. Pozdrawiam
Konto usunięte
12.11.2009 r. 18:49:48
Chlopie mam ..160 ,duze piersi ..brozowe oczy ..polska narodowosc.malo mowna i niesmiala...biala w brozowe laty i trzeba jo dojc 2 razy dziennie ..
Marcelek
12.11.2009 r. 20:19:56
Hmm żona ci nie wystarcza ?
Porażka...
Konto usunięte
13.11.2009 r. 08:36:44
GEPI ty na siłe sie tej kobiety chcesz pozbyc zostaw sobie ją bo jest warta tego Gdzie druga taka sliczna znajdziesz i dotego Takie warunki ej Gepi Gepi
Konto usunięte
13.11.2009 r. 09:08:07
No to życzę ci szczęścia w poszukiwaniach chłopie... Przyda ci się... i to bardzo
Konto usunięte
13.11.2009 r. 10:03:38
No ja nie wiem czy na tym forum jakas znajdziesz.,...chyba raczej kiepsko......
Konto usunięte
13.11.2009 r. 11:11:57
Mario ja wszystko oddam aby komus pomoc ,taki juz jestem
Konto usunięte
13.11.2009 r. 11:21:54
Gepardzik ma serce na dłoni....dobry chłopak z niego
Milo, mam na imię Mariusz, 26 lat. Przystojny brunet 178 cm ciemne oczy wysportowany normalna budowa ciała szuka partnerki na spotkania bez zobowiązań... Oczywiście dyskrecja. Tylko proszę poważne odpowiedzi. Pozdrawiam
Chlopie mam ..160 ,duze piersi ..brozowe oczy ..polska narodowosc.malo mowna i niesmiala...biala w brozowe laty i trzeba jo dojc 2 razy dziennie ..
Hmm żona ci nie wystarcza ?
Porażka...
GEPI ty na siłe sie tej kobiety chcesz pozbyc
zostaw sobie ją bo jest warta tego
Gdzie druga taka sliczna znajdziesz i dotego Takie warunki
ej Gepi Gepi
No to życzę ci szczęścia w poszukiwaniach chłopie... Przyda ci się... i to bardzo
No ja nie wiem czy na tym forum jakas znajdziesz.,...chyba raczej kiepsko......
Mario ja wszystko oddam aby komus pomoc ,taki juz jestem
Gepardzik ma serce na dłoni....dobry chłopak z niego
Tak... Gepard to taki niepoprawny romantyk