Szukam Kobiety Ze Ślaska z która pojdę na sale w sylwester!
Konto usunięte
10.11.2009 r. 22:59:46
To powodzenia chłopie...
Konto usunięte
10.11.2009 r. 23:03:25
ja! ja! wybierz mnie! a nie wybacz nie jestem ze śląska i mam już plany na sylwestra
Konto usunięte
10.11.2009 r. 23:11:52
chcialbys wiedziec ale nie wiesz i sie nie dowiesz. ha!
Konto usunięte
10.11.2009 r. 23:14:19
przeciesz widze .slepy nie jestem
Konto usunięte
10.11.2009 r. 23:16:25
nie jestem Twoją okulistką więc nie wiem czy nie masz wady wzroku po za tym wolę pokazywać palec niż pupę
Konto usunięte
10.11.2009 r. 23:34:12
pomyliłeś się. 2 palce to wchodziły jak sprawdzałeś pojemność swojego odbytu Słońce. Nie prowokuj mnie bo niestety Ci się to nie uda ja już skończyłam z Tobą rozmowę bo niestety nie wnosisz nic ciekawego oprócz prostackich zaczepek miło było wymienić kilka zdań.
Konto usunięte
10.11.2009 r. 23:36:15
A zemną pogadasz???
Konto usunięte
10.11.2009 r. 23:36:30
sorry nie potrzebnie na ciebie naskoczylem jestem zmeczony i pieprze bzdury ide spac nie gniewaj sie
Konto usunięte
10.11.2009 r. 23:39:32
Misia... Gepard jest spoko facet... Jakbyś go poznała to wiedziałabyś że on tylko tak żartuje... Ma specyficzne poczucie humoru ale jest pozytywnie zakręcony...
Konto usunięte
10.11.2009 r. 23:40:27
dobra dogadalas mi nara... a prostakiem jestem i mam to w dupie kolezanko ze stolicy
Konto usunięte
10.11.2009 r. 23:45:18
Gepard nie stresuj się tak... Ona cię jeszcze nie zna...
Konto usunięte
11.11.2009 r. 00:34:30
o matko... ze stolicy... ale wy sie tego czepiacie;/ przykro mi ze Cie urazilam ale wybacz skoro zaczynasz do mnie w taki sposob to ja odpisuje w taki a nie inny sposob. a to gdzie mieszkam nie znaczy ze jestem taka jak wiekszosc tych ludzi ktorzy tu mieszkaja. co ma piernik do wiatraka? i co ma miejsce zamieszkania do charakteru? ja tez mam specyficzne WARSZAWSKIE poczucie humoru (to akurat żart wiec prosze nie bić bo się w sobie zamknę). A przy okazji ja nie korzystam z paluszków są inne metody dobra za duzo cukru na dziś. Więc bez ciśnień
Szukam Kobiety Ze Ślaska z która pojdę na sale w sylwester!
To powodzenia chłopie...
ja! ja! wybierz mnie! a nie wybacz nie jestem ze śląska i mam już plany na sylwestra
chcialbys wiedziec
ale nie wiesz i sie nie dowiesz. ha!
przeciesz widze .slepy nie jestem
nie jestem Twoją okulistką więc nie wiem czy nie masz wady wzroku
po za tym wolę pokazywać palec niż pupę
pomyliłeś się. 2 palce to wchodziły jak sprawdzałeś pojemność swojego odbytu Słońce. Nie prowokuj mnie bo niestety Ci się to nie uda
ja już skończyłam z Tobą rozmowę bo niestety nie wnosisz nic ciekawego oprócz prostackich zaczepek
miło było wymienić kilka zdań.
A zemną pogadasz???
sorry nie potrzebnie na ciebie naskoczylem jestem zmeczony i pieprze bzdury ide spac nie gniewaj sie
Misia... Gepard jest spoko facet... Jakbyś go poznała to wiedziałabyś że on tylko tak żartuje... Ma specyficzne poczucie humoru ale jest pozytywnie zakręcony...
dobra dogadalas mi nara... a prostakiem jestem i mam to w dupie kolezanko ze stolicy
Gepard nie stresuj się tak... Ona cię jeszcze nie zna...
o matko... ze stolicy... ale wy sie tego czepiacie;/ przykro mi ze Cie urazilam ale wybacz skoro zaczynasz do mnie w taki sposob to ja odpisuje w taki a nie inny sposob. a to gdzie mieszkam nie znaczy ze jestem taka jak wiekszosc tych ludzi ktorzy tu mieszkaja. co ma piernik do wiatraka? i co ma miejsce zamieszkania do charakteru? ja tez mam specyficzne WARSZAWSKIE poczucie humoru (to akurat żart wiec prosze nie bić bo się w sobie zamknę). A przy okazji ja nie korzystam z paluszków
są inne metody
dobra za duzo cukru na dziś. Więc bez ciśnień