zastanawia mnie wasza opinia w czym kobiety sa lepsze od mezczyzny i w czym mezczyni sa lepsi od kobiet
jednej definicji nie ma, która dokładnie opisywałaby zestaw cech w których lepsi są faceci i kobiety. Jesteśmy różni i właśnie ta różnorodność charakterów, postaw, wrazliwości itd nie pozwala na jednoznaczną odpowiedź. A może właśnie w przechwalaniu sobie dorównujemy ?
Kobiety są nie do przebicia w całym zakresie macierzyństwa. I z tego powodu panowie na kolana. Reszta ma drugorzędne znaczenie...
Hej Amitola i cała reszta też hej Znana malarka?.......Tamara Łempicka ....ale co to ma do rzeczy?
bardzo trafne spostrzeżenie .....luz w temacie wskazany
To odwzajemniona miłość...
Jedna nie ale już dwie dają nadzieje....Frida Kahlo
no i gdzie są te różnice?..... Myślałam,że się czegoś dowiem
byłam pierwsza z Fridą
piszcie do mnie KILL jeśli mogę prosić To że Ty nie słyszałeś Rip wcale nie oznacza, że Twój sąsiad też nie słyszał. Fajnie wypowiadać się w imieniu ogółu ale trudniej przyznać, że samemu się nie słyszało o nich. Ale masło maślane mi wyszło...masakra a nie wypowiedź
Anonimus mamy 1000 dolców do podziału
czemu mój post w odpowiedzi dla Amitoli ciągle spada na koniec?
Bo ja jestem KILL ale zbanowana przez admina i teraz muszę być na koncie zastepczym. Jak pamietam to jeden sławny malarz pozbawił się ucha Van Gogh ....ale z zupełnie innych przyczyn
dobra zejdźmy z Ripa....bo odbiegamy ( jak ten wilk) od tematu No i gdzie są te róznice ja się zapytuję
Amitola masz racje w 100%....mam zmywarkę BOSCHA myje naczynia lepiej niż Łempicka
Jak tak dobrze się rozejżeć to pełno teraz jest głuchych muzyków i ślepych malarzy
Cóż Anonimus to się da leczyć
widzę, że jest jak zwykle czyli temat sobie a reszta się szczypie po tyłkach .
niestety żadnych doświadczeń ale jak fajnie pomądrować się na forum
13 skończe w grudniu ... Cat wskakuj .....ile można czekać
myslałam RIP, że dowiem się czegoś od tak światłych ludzi ponad to co już wiem ale znowu kręcimy się w temacie o Marynie i jej części zadniej
Amitola to ja napisałam....o zmywarce i inne bzdury, które was tak irytują
bo napisałam że admin lubi nieletnie i mnie zbanował
Cat nareszcie.... Podejżewam, że moje doświadczenie jest zbyt małe przy takich wyjadaczach jak Wy więc się nie wypowiadam ...chwaliła też nie będę
O właśnie człowiek się tu produkuje a całuski zgarnia Anonimus ....
Jasko bo my wszystko częściej popełniamy
a co powiecie na ręczne wyciskarki do soku?
sorry....już więcej nie bedzie skojarzeń i podtekstów Dałam sobie już po łapach za karę
no i jak ja mam teraz pisać, żeby sie tutaj nic nikomu nie kojarzyło
Amitola wiem, że faceci lubią być podziwiani ale lukrować to już sami wolą ...
zastanawia mnie wasza opinia w czym kobiety sa lepsze od mezczyzny i w czym mezczyni sa lepsi od kobiet
jednej definicji nie ma, która dokładnie opisywałaby zestaw cech w których lepsi są faceci i kobiety.
Jesteśmy różni i właśnie ta różnorodność charakterów, postaw, wrazliwości itd nie pozwala na jednoznaczną odpowiedź.
A może właśnie w przechwalaniu sobie dorównujemy ?
Kobiety są nie do przebicia w całym zakresie macierzyństwa. I z tego powodu panowie na kolana. Reszta ma drugorzędne znaczenie...
Znana malarka?.......Tamara Łempicka ....ale co to ma do rzeczy?
bardzo trafne spostrzeżenie .....luz w temacie wskazany
To odwzajemniona miłość...
Jedna nie ale już dwie dają nadzieje....Frida Kahlo
no i gdzie są te różnice?.....
Myślałam,że się czegoś dowiem
piszcie do mnie KILL jeśli mogę prosić
To że Ty nie słyszałeś Rip wcale nie oznacza, że Twój sąsiad też nie słyszał.
Fajnie wypowiadać się w imieniu ogółu ale trudniej przyznać, że samemu się nie słyszało o nich.
Ale masło maślane mi wyszło...masakra a nie wypowiedź
Anonimus mamy 1000 dolców do podziału
czemu mój post w odpowiedzi dla Amitoli ciągle spada na koniec?
Bo ja jestem KILL ale zbanowana przez admina i teraz muszę być na koncie zastepczym.
Jak pamietam to jeden sławny malarz pozbawił się ucha Van Gogh ....ale z zupełnie innych przyczyn
dobra zejdźmy z Ripa....bo odbiegamy ( jak ten wilk) od tematu
No i gdzie są te róznice ja się zapytuję
Amitola masz racje w 100%....mam zmywarkę BOSCHA myje naczynia lepiej niż Łempicka
Jak tak dobrze się rozejżeć to pełno teraz jest głuchych muzyków i ślepych malarzy
Cóż Anonimus to się da leczyć
widzę, że jest jak zwykle czyli temat sobie a reszta się szczypie po tyłkach .
niestety żadnych doświadczeń ale jak fajnie pomądrować się na forum
13 skończe w grudniu
...
Cat wskakuj .....ile można czekać
myslałam RIP, że dowiem się czegoś od tak światłych ludzi ponad to co już wiem ale znowu kręcimy się w temacie o Marynie i jej części zadniej
Amitola to ja napisałam....o zmywarce i inne bzdury, które was tak irytują
bo napisałam że admin lubi nieletnie i mnie zbanował
Cat nareszcie....
...chwaliła też nie będę
Podejżewam, że moje doświadczenie jest zbyt małe przy takich wyjadaczach jak Wy więc się nie wypowiadam
O właśnie człowiek się tu produkuje a całuski zgarnia Anonimus
....
Jasko bo my wszystko częściej popełniamy
a co powiecie na ręczne wyciskarki do soku?
sorry....już więcej nie bedzie skojarzeń i podtekstów
Dałam sobie już po łapach za karę
no i jak ja mam teraz pisać, żeby sie tutaj nic nikomu nie kojarzyło
Amitola wiem, że faceci lubią być podziwiani ale lukrować to już sami wolą ...