kochamy, wielbimy, szanujemy. Oni odchodzą, co wtedy?
dawszu1
22.07.2010 r. 23:45:34
Amitola co to za temat? O co w nim chodzi? Poprzestań na dobrych chęciach. Pisz normalne tematy a nie jakieś dziecinne duperele.
dawszu1
22.07.2010 r. 23:48:12
Cześć Aniu. Dla Ciebie nie
dawszu1
22.07.2010 r. 23:58:16
Na wakacjach
dawszu1
23.07.2010 r. 00:05:16
Jasne
dawszu1
23.07.2010 r. 00:15:08
Nie pisz tu bo to dziwny temat jak dla mnie
dawszu1
23.07.2010 r. 00:21:15
Paula? A co u Ciebie? Gdzie Ty kobieto byłaś?
wersja beta
23.07.2010 r. 02:54:13
jak twoj tata odejcie mozesz sobie jego glowe spreparowac
wersja beta
23.07.2010 r. 03:28:36
zamiast guru wole sex z jakąś niedo...baną internautką
wersja beta
23.07.2010 r. 03:37:27
zanim guru znajdziesz to pelno lasek przelecisz
nawet ty jako kobieta takze przelecisz
guru juz dawno zalatwilem
Romantyk
23.07.2010 r. 11:03:49
Witaj. Mój tato odszedł trzy lata temu.Przypomina mnie się fragment wiersza księdza Jana Twardowskiego:\"śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą\".Zreztą trochę trudniej gdy mama odejdzie już na drugi brzeg.Wtedy robi się pustka.Bo nie ma kto nam opwiedzieć ładnych baśni,doradzić życiowo.Wtedy zostaje taka pustka w sercu.Bardzo trudno jest wtedy żyć.Gdy widzieliśmy się z mamą codziennie.Teraz zapalamy świeczkę na jej grobie.Takie jest życie,wtedy możemy tylku usiąść i powspominać naszych rodziców.
dawszu1
24.07.2010 r. 22:56:44
Pozostańmy na normalnym trybie myślenia a nie jakieś pedalskie uwagi
John
24.07.2010 r. 23:08:46
Ja żałuję kilku sporów z moim ojcem, ale dzień e którym odszedł był nadzwyczaj rodzinny i przyjacielski, gdyby było inaczej bardzo bym się źle czuł pewnie...
Życie składa się z powitań ale też pożegnań, to nie uniknione...
Romantyk
26.07.2010 r. 13:39:12
Witam.Z gadzam się z Johnem,każdy z nas jest tylko człowiekiem.Zdarza się ,że poznamy kobietę i po trzech godzinach rozmowy czujemmy,że to ta jedyna.A czasem szukamy długo i nikogo nie znajdujemy.
kochamy, wielbimy, szanujemy. Oni odchodzą, co wtedy?
Amitola co to za temat? O co w nim chodzi? Poprzestań na dobrych chęciach. Pisz normalne tematy a nie jakieś dziecinne duperele.
Cześć Aniu. Dla Ciebie nie
Na wakacjach
Jasne
Nie pisz tu bo to dziwny temat jak dla mnie
Paula? A co u Ciebie? Gdzie Ty kobieto byłaś?
jak twoj tata odejcie mozesz sobie jego glowe spreparowac
zamiast guru wole sex z jakąś niedo...baną internautką
zanim guru znajdziesz to pelno lasek przelecisz
nawet ty jako kobieta takze przelecisz
guru juz dawno zalatwilem
Witaj. Mój tato odszedł trzy lata temu.Przypomina mnie się fragment wiersza księdza Jana Twardowskiego:\"śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą\".Zreztą trochę trudniej gdy mama odejdzie już na drugi brzeg.Wtedy robi się pustka.Bo nie ma kto nam opwiedzieć ładnych baśni,doradzić życiowo.Wtedy zostaje taka pustka w sercu.Bardzo trudno jest wtedy żyć.Gdy widzieliśmy się z mamą codziennie.Teraz zapalamy świeczkę na jej grobie.Takie jest życie,wtedy możemy tylku usiąść i powspominać naszych rodziców.
Pozostańmy na normalnym trybie myślenia a nie jakieś pedalskie uwagi
Ja żałuję kilku sporów z moim ojcem, ale dzień e którym odszedł był nadzwyczaj rodzinny i przyjacielski, gdyby było inaczej bardzo bym się źle czuł pewnie...
Życie składa się z powitań ale też pożegnań, to nie uniknione...
Witam.Z gadzam się z Johnem,każdy z nas jest tylko człowiekiem.Zdarza się ,że poznamy kobietę i po trzech godzinach rozmowy czujemmy,że to ta jedyna.A czasem szukamy długo i nikogo nie znajdujemy.