\"opakowanie\" czy \"treść\" Czy warto oceniać ludzi po wyglądzie?? Jakie jest wasze zdanie??
AGATA
21.07.2010 r. 15:33:10
Najlepiej 2 w 1
Ladna tresc w ladnym opakowaniu
AGATA
21.07.2010 r. 16:12:39
Uwazam, ze srodek tez z czasem sie zmienia
MARKO
21.07.2010 r. 19:37:44
swieta racja Ania
Twoje posty mnie rozwalaja
AGATA
21.07.2010 r. 19:42:56
Marko
Ania pisze co mysli i bardzo dobrze
MARKO
21.07.2010 r. 19:47:00
Jasko ja tam lubie sie kapac z kobieta
sama przyjemnosc
MARKO
21.07.2010 r. 19:48:42
Jasku nie obrazaj Ani
Mysli i to duzo
malo kto tyle postow zalozyl
Romantyk
23.07.2010 r. 10:46:16
Dlaq mnie ważniejsze jest wnętrze ,niż to co na zewnątrz.Przecież jak powiedział kiedyś ktoś z wnętrza pochodzi to co czujemy.Miłość i nienawiść,dobro i zło.Chociaż każdy z nas jest tylko człowiekiem.zdarza się,że popełniamy błędey.Jak śpiewa Myslowitz:\"Popełniaj błędy i naprawiaj je.Bierz życie takim jakie jest.\"
Romantyk
26.07.2010 r. 13:32:26
Witaj najcenniejsze jest życie.Czasem zastanawiam się, co jeszcze cenne. Myślę,że poczucie humoru i optymizm.Poznanie mądrej i rązsądnej kobiety ,z którą bedą dyskusje aż po świt.
\"opakowanie\" czy \"treść\"
Czy warto oceniać ludzi po wyglądzie?? Jakie jest wasze zdanie??
Najlepiej 2 w 1
Ladna tresc w ladnym opakowaniu
Uwazam, ze srodek tez z czasem sie zmienia
swieta racja Ania
Twoje posty mnie rozwalaja
Marko
Ania pisze co mysli i bardzo dobrze
Jasko ja tam lubie sie kapac z kobieta
sama przyjemnosc
Jasku nie obrazaj Ani
Mysli i to duzo
malo kto tyle postow zalozyl
Dlaq mnie ważniejsze jest wnętrze ,niż to co na zewnątrz.Przecież jak powiedział kiedyś ktoś z wnętrza pochodzi to co czujemy.Miłość i nienawiść,dobro i zło.Chociaż każdy z nas jest tylko człowiekiem.zdarza się,że popełniamy błędey.Jak śpiewa Myslowitz:\"Popełniaj błędy i naprawiaj je.Bierz życie takim jakie jest.\"
Witaj najcenniejsze jest życie.Czasem zastanawiam się, co jeszcze cenne. Myślę,że poczucie humoru i optymizm.Poznanie mądrej i rązsądnej kobiety ,z którą bedą dyskusje aż po świt.