Kto by chciał spędzić upojna noc z koleżanką Sylwią?
Konto usunięte
07.11.2009 r. 18:45:11
No no ładnie na początek trafiła sie Sylwii miłość lesbijska No ciekaw jestem co będzie dalej
Konto usunięte
07.11.2009 r. 18:45:39
TOMUS -NIEIGRAJ ;( Z .......KROPECZKĄ I SYLWUSIĄ
Konto usunięte
07.11.2009 r. 18:47:29
He he he Maria ja się nie boje najwyżej dostane po twarzy a jak to mówią morda nie szklanka nie zbije się
Konto usunięte
07.11.2009 r. 18:49:36
hahaha oj Tomek dzeki za popularyzacje czuje sie wyróżniona a tak odbiegajac od tematu to chetnie bym ci ta gębe pod znakiem zapytania obiła
Konto usunięte
07.11.2009 r. 18:50:17
Ale gebis jest drogi Tomeczku...
Konto usunięte
07.11.2009 r. 18:51:45
Odpowiem ci Sylwia słowami mojego idola z młodzieńczych lat Romana Kostrzewskiego poprostu " lej mnie lej "
Konto usunięte
07.11.2009 r. 18:52:07
Gdzie mieszkasz przyjacielu??? Wpadnę do ciebie
Konto usunięte
07.11.2009 r. 18:53:36
haha piszac tego posta miałes na mysli siebie wiem o tym ale wiesz...a nie jestem zwolenniczka lizania cipeczek...przez ciebie zielona to co innego...
Konto usunięte
07.11.2009 r. 18:53:38
Dowiesz się czemu Archanioł Gabriel jest aniołem śmierci...
Konto usunięte
07.11.2009 r. 18:55:46
A raczej przekonasz się że nie bez powodu noszę to imię... Uwierz mi że nie jedna mucha i nie jeden komar się o tym przekonały... A jedna menda nie zrobi mi wielkiej różnicy...
Konto usunięte
07.11.2009 r. 18:56:03
Sylwia ale musze ci powiedzieć że czasem robisz na mnie wrażenie osoby zupełnie pozbawionej poczucia homoru i dystansu do własnej osoby
Konto usunięte
07.11.2009 r. 18:56:34
ooooooooooo powiało chłodem
Konto usunięte
07.11.2009 r. 18:59:32
hahaha mysl sobie co chcesz o mnie wieszco leje na to naprawde hmm a poczucie humoru to ja mam ...a o tym najlepiej wiedza forumowicze
Konto usunięte
07.11.2009 r. 19:00:38
Tomek... teraz mi się ciebie żal zrobiło i tak sobie myślę że"menda też stworzenie boże... że inaczej żyć nie może???"
Konto usunięte
07.11.2009 r. 19:02:41
Gabriel musze ci powiedzieć że urzekły mnie twoje historie naprawde są pełne głębokich mysli ha ha ha
Konto usunięte
07.11.2009 r. 19:03:05
hahaha
Konto usunięte
07.11.2009 r. 19:09:17
ehhh no własnie kropciu wiesz ze ty to na pierwszym miejscu nie
Konto usunięte
07.11.2009 r. 19:09:53
oj widze że coniektórych Panów szlag trafia ,że MACIE SIE KU SOBIE ZAZDROSNIKI
Konto usunięte
07.11.2009 r. 19:11:33
Wiem... Dodam też że tak urzekające posty są owocem moich rozmyślań filozoficznych, przeżyć i czegoś czego ci brakuje i czegoś co jest ci tak bardzo obce że mogłeś nawet nie słyszeć o niczym co by się z tym wiązało... A mówię tutaj o INTELIGENCJI... Ale ja cię oświecę i powiem ci że inteligencja to zdolność do twórczego myślenia ( i znów padło zagadnienie którego znaczenia nie znasz) ale nie będę ci pisał co to myślenie bo znów dojdziemy do jakiegoś nowego ci pojęcia...
Konto usunięte
07.11.2009 r. 19:13:09
Mario kobiety w polsce muszą czy tego chcą czy nie stać się miłośniczkami innych kobiet gdyż jak podają statystyki w polsce żyje więcej kobiet niż mężczyzn wic nie dla każdejPana starczy więc co pozostaje tylko inna babeczka przykre ale prawdziwe bo przecież chińczyka sobie nie węźmie
Konto usunięte
07.11.2009 r. 19:13:18
hahahaha Gabrys kotku daj juz spokoj nie warto
Konto usunięte
07.11.2009 r. 19:15:52
Łał Gabriel pierszy post w którym mi nie grozisz pobociem co się stało ?
Konto usunięte
07.11.2009 r. 19:26:38
Fajnie z takim bys wyglądał i niebyc rasista i niewybrzydzaj
Konto usunięte
07.11.2009 r. 19:26:40
Bo ująłeś mnie tym że ty jeden doceniłeś głębię moich wypowiedzi...
Konto usunięte
08.11.2009 r. 10:25:59
hahahah i ty brutusie ??
Konto usunięte
08.11.2009 r. 10:31:33
pozostawie to narazie bez komentarza ale chyba wiesz
Konto usunięte
08.11.2009 r. 10:33:23
hahahaha mysle ze wiesz
Konto usunięte
08.11.2009 r. 10:35:42
a to w czoraj nie ty bylas umnie sylwio bo chyba upoiny byl wieczor
Konto usunięte
08.11.2009 r. 10:36:39
oj nie nie gepciu raczej nie to chyba Marycha u ciebie była
Kto by chciał spędzić upojna noc z koleżanką Sylwią?
No no ładnie na początek trafiła sie Sylwii miłość lesbijska
No ciekaw jestem co będzie dalej
TOMUS -NIEIGRAJ ;( Z .......KROPECZKĄ I SYLWUSIĄ
He he he Maria ja się nie boje najwyżej dostane po twarzy a jak to mówią morda nie szklanka nie zbije się
hahaha
oj Tomek
dzeki za popularyzacje
czuje sie wyróżniona
a tak odbiegajac od tematu to chetnie bym ci ta gębe pod znakiem zapytania obiła
Ale gebis jest drogi Tomeczku...
Odpowiem ci Sylwia słowami mojego idola z młodzieńczych lat Romana Kostrzewskiego poprostu " lej mnie lej "
Gdzie mieszkasz przyjacielu??? Wpadnę do ciebie
haha piszac tego posta miałes na mysli siebie wiem o tym
ale wiesz...a nie jestem zwolenniczka lizania cipeczek...przez ciebie
zielona to co innego...
Dowiesz się czemu Archanioł Gabriel jest aniołem śmierci...
A raczej przekonasz się że nie bez powodu noszę to imię... Uwierz mi że nie jedna mucha i nie jeden komar się o tym przekonały... A jedna menda nie zrobi mi wielkiej różnicy...
Sylwia ale musze ci powiedzieć że czasem robisz na mnie wrażenie osoby zupełnie pozbawionej poczucia homoru i dystansu do własnej osoby
ooooooooooo powiało chłodem
hahaha mysl sobie co chcesz o mnie
wieszco leje na to
naprawde
hmm a poczucie humoru to ja mam ...a o tym najlepiej wiedza forumowicze
Tomek... teraz mi się ciebie żal zrobiło i tak sobie myślę że"menda też stworzenie boże... że inaczej żyć nie może???"
Gabriel musze ci powiedzieć że urzekły mnie twoje historie naprawde są pełne głębokich mysli ha ha ha
hahaha
ehhh no własnie
kropciu wiesz ze ty to na pierwszym miejscu nie
oj widze że coniektórych Panów szlag trafia ,że MACIE SIE KU SOBIE
ZAZDROSNIKI
Wiem... Dodam też że tak urzekające posty są owocem moich rozmyślań filozoficznych, przeżyć i czegoś czego ci brakuje i czegoś co jest ci tak bardzo obce że mogłeś nawet nie słyszeć o niczym co by się z tym wiązało... A mówię tutaj o INTELIGENCJI... Ale ja cię oświecę i powiem ci że inteligencja to zdolność do twórczego myślenia ( i znów padło zagadnienie którego znaczenia nie znasz) ale nie będę ci pisał co to myślenie bo znów dojdziemy do jakiegoś nowego ci pojęcia...
Mario kobiety w polsce muszą czy tego chcą czy nie stać się miłośniczkami innych kobiet gdyż jak podają statystyki w polsce żyje więcej kobiet niż mężczyzn wic nie dla każdejPana starczy więc co pozostaje tylko inna babeczka
przykre ale prawdziwe
bo przecież chińczyka sobie nie węźmie
hahahaha
Gabrys kotku daj juz spokoj nie warto
Łał Gabriel pierszy post w którym mi nie grozisz pobociem
co się stało ?
Fajnie z takim bys wyglądał i niebyc rasista i niewybrzydzaj
Bo ująłeś mnie tym że ty jeden doceniłeś głębię moich wypowiedzi...
hahahah
i ty brutusie ??
pozostawie to narazie bez komentarza
ale chyba wiesz
hahahaha
mysle ze wiesz
a to w czoraj nie ty bylas umnie sylwio bo chyba upoiny byl wieczor
oj nie nie gepciu
raczej nie
to chyba Marycha u ciebie była