Mieliście może jakiejś obawy,problemy przy pierwszym sexie w życiu?
Konto usunięte
06.11.2009 r. 09:48:18
haha widze ze zbierasz wiadomosci ehhhhh no wiec jedna rada zabezpieczajcie sie a obawy to raczej każdy ma....czy podoła sytuacji czy sprawi ze partner bedzie zadowolony no i zawsze jest chyba obawa zeby nie zaciążyc
Pitus
06.11.2009 r. 10:06:39
he he obawy hmmmm..... chyba tylko jedna zeby mi stary do pokoju nie wlos he he
Konto usunięte
06.11.2009 r. 12:14:42
Powoli bez pospiechu...siegnij palcem jak najdalej,jak najglebiej....gdy poczujesz opor,,,przerwij na chwile..Daj odpoczoc materi, ktorej dotykasz,,Juz wiesz od czego zaczoc....wyprostuj palce ,jednym ruchem rozerwij kleisto przeszkode..trudno musisz byc brutalna ,uzyj sily ..pokonaj opor .serce wali ci jak oszalale,masz miekkie nogi.trzeso ci sie rece..BRAWO.rozerwalas wlasnie koperte z rachunkiem za mojo pomoc ..A jak jeszcze nie wiesz to nie denerwuj sie zrob to na spokojnie zdejmij majtki zadzwon do mnie
Konto usunięte
06.11.2009 r. 12:19:43
Ja nie miałem odrazu przeszedłem do meritum sprawy czyli lizania cipeczki
Konto usunięte
06.11.2009 r. 12:29:29
oj widze kropeczka juz wstala a kaszeneczke se juz podgrzalas
Konto usunięte
06.11.2009 r. 12:34:18
JA NIE MIAŁEM ŻADNYCH PROBLEMÓW 1 RAZ . JA MIAŁEM 15 LAT ONA 28 . BYŁO ZAJEBIŚCIE DO DZIŚ TO MIŁO WSPOMINAM .
Konto usunięte
06.11.2009 r. 12:45:08
a ja tam chwalic sie nie bede jeszcze ktos z mojej dziury w polsce wyczai a mnie tam wszyscy dobrze znajo i okolice ale powiem wam z 16 lat mialem nawet nie wiedzialem ze byla dziewico zreszto ja nie lepszy ale nie balem sie tylko tyle zeby nie wpasc bo zopowiadan w tedy tylko sex znalem
Konto usunięte
06.11.2009 r. 13:00:54
a ja wole ten ostatni -byl zajebisty
Konto usunięte
06.11.2009 r. 13:11:38
Nie mow Marys ma kochana nigdy hop jak napalony jest kot ..gepard
Konto usunięte
06.11.2009 r. 13:21:25
a mówiłam Ci Gepartku że wysle Ci moja dupke na tel ale TY tel nimasz
Konto usunięte
06.11.2009 r. 13:28:48
to takie bedo skutki ze polece do budki
Konto usunięte
06.11.2009 r. 13:31:46
tylko Gepciu jakiej -tel czy z piwem ha
Konto usunięte
06.11.2009 r. 13:37:04
tam tez majo fon wyslij szybko zdjecie bo zalicze zgon
Konto usunięte
06.11.2009 r. 23:28:51
Geparcik .-ŻYJESZ bo dopiero teraz wróciłam z pracy
Mieliście może jakiejś obawy,problemy przy pierwszym sexie w życiu?
haha widze ze zbierasz wiadomosci
ehhhhh no wiec jedna rada zabezpieczajcie sie
a obawy to raczej każdy ma....czy podoła sytuacji czy sprawi ze partner bedzie zadowolony
no i zawsze jest chyba obawa zeby nie zaciążyc
he he obawy hmmmm..... chyba tylko jedna zeby mi stary do pokoju nie wlos he he
Powoli bez pospiechu...siegnij palcem jak najdalej,jak najglebiej....gdy poczujesz opor,,,przerwij na chwile..Daj odpoczoc materi, ktorej dotykasz,,Juz wiesz od czego zaczoc....wyprostuj palce ,jednym ruchem rozerwij kleisto przeszkode..trudno musisz byc brutalna ,uzyj sily ..pokonaj opor .serce wali ci jak oszalale,masz miekkie nogi.trzeso ci sie rece..BRAWO.rozerwalas wlasnie koperte z rachunkiem za mojo pomoc ..A jak jeszcze nie wiesz to nie denerwuj sie zrob to na spokojnie zdejmij majtki zadzwon do mnie
Ja nie miałem odrazu przeszedłem do meritum sprawy czyli lizania cipeczki
oj widze kropeczka juz wstala a kaszeneczke se juz podgrzalas
JA NIE MIAŁEM ŻADNYCH PROBLEMÓW 1 RAZ . JA MIAŁEM 15 LAT ONA 28 . BYŁO ZAJEBIŚCIE DO DZIŚ TO MIŁO WSPOMINAM .
a ja tam chwalic sie nie bede jeszcze ktos z mojej dziury w polsce wyczai a mnie tam wszyscy dobrze znajo i okolice ale powiem wam z 16 lat mialem nawet nie wiedzialem ze byla dziewico zreszto ja nie lepszy ale nie balem sie tylko tyle zeby nie wpasc bo zopowiadan w tedy tylko sex znalem
a ja wole ten ostatni -byl zajebisty
Nie mow Marys ma kochana nigdy hop jak napalony jest kot ..gepard
a mówiłam Ci Gepartku że wysle Ci moja dupke na tel
ale TY tel nimasz
to takie bedo skutki ze polece do budki
tylko Gepciu jakiej -tel czy z piwem ha
tam tez majo fon wyslij szybko zdjecie bo zalicze zgon
Geparcik .-ŻYJESZ bo dopiero teraz wróciłam z pracy
napewno jest pierwszy i niezapomniany