bo są głupie puste są szmatamami **cenzura** mi **cenzura** ami marnymi
SSSS
12.07.2010 r. 08:17:42
W większości kasa ale niezawsze
Część tak jak i faceci chcą sie sprawdzić a innym poprostu na coś brakuje czy inne względy.
AGATA
12.07.2010 r. 08:22:40
Hej
sam powinienes umiec odpowiedzic sobie na to pytanie
zapytaj najlepiej te kobiety ktore sponsorujesz
i nie bedziesz sie musial zastanawiac
rozważna
12.07.2010 r. 10:09:37
fantazje fantazjami, ale wydaje mi się , że przede wszystkim łatwa kasa.Chociaż sponsoring to nie tylko sex, jak ktoś zauważył, wypicie kawy z obcym mężczyzną może być przyjemnością a że najczęściej stawia ją facet...
SSSS
12.07.2010 r. 10:41:06
Dokładnie tak jak napisał Paweł spotkania sponsorowane to niekoniecznie sam sex ale i są inne formy .Są takie osoby co chcą by im coś kupić albo nawet samo pobycie z kimś
Man
13.07.2010 r. 15:35:04
KASA I TYLKO KASA
Man
13.07.2010 r. 15:35:33
NO CHYBA ZE FACET NA DODATEK JEST PRZYSTOJNY I POTRAFI ZADOWOLIC
Man
13.07.2010 r. 15:35:53
TYLKO ZE TACY NIE MUSZĄ SPONSOROWAC
soltys
13.07.2010 r. 15:41:12
atrakcyjnasc faceta nie ma tu ni9c do rzeczy sponsoruja rozni faceci atrakcyjni tez pytanie tylko dlaczego czego szukaja pewnie tego czego nie moze im dac partnrka ale co to jest chyba dla kazdego co innego
Kamila
13.07.2010 r. 19:26:41
Chyba brak pieniedzy skłania .Innej opcji nie ma. Ale du...trzeba szanować bo ma sie tylko jedną
Kill Bill
13.07.2010 r. 19:44:00
ale się tu smutno zrobiło..
Kill Bill
13.07.2010 r. 19:47:44
fakt nie ma co wstawiać moralizatorskich gadek bo ludziom róznie się w życiu układa.... niektórzy faceci też zarabiają tyłkiem....i nie tylko.
Kamila
13.07.2010 r. 19:48:18
Jacek
14.07.2010 r. 07:39:55
Man
14.07.2010 r. 20:22:30
No faceci tez sie sprzedają fakt
oceanic
20.11.2010 r. 14:46:31
a ty melisa bardzo stara co nie znaczy bardzo mądra
oceanic
20.11.2010 r. 14:53:29
moja rada ułatwiajcie sobie życie jak tylko możecie to co jest dla kogo złe to indywidualna sprawa ...
i nie lubię k...ew
a ku...wy to dla mnie takie co nie dają
oceanic
20.11.2010 r. 14:54:19
bo takie to jak pies ogrodnika
oceanic
20.11.2010 r. 15:03:32
aha dobrze to już będę wiedział
oceanic
20.11.2010 r. 15:09:32
przykro mi oboje nie macie racji
wiesz że jestem taki okrutny tylko dla tego ze cie bardzo lubię
to i więcej wymagam
oceanic
20.11.2010 r. 15:33:15
nie prawda bo to częstszy pogląd dla kobiet niż mężczyzn
i ja na pewno nie zmieniał bym poglądów w zależności od płci ... ale
ch..j z tym już nie chce mi się tłumaczyć
oceanic
20.11.2010 r. 15:50:47
ja wolę się starać
ale agentka i tak mnie nie rozumie
trzeba cię ponownie przeszkolić scali
Darek
20.11.2010 r. 16:47:49
Co je skłania do tego, dlaczego to robią
Trudna sytuacja życiowa ...
Dziewczyny kogo byście wybrały bogatego garbatego, czy biednego przystojniaka ...
TommyB
22.11.2010 r. 21:20:49
hmm a to nie czasem je ktoś orze?
Mariusz
25.11.2010 r. 16:30:46
a ja myślę że chodzi o trudną sytuację w Somalii...
Bartosz
26.11.2010 r. 14:04:31
jestem facetem... i powiem tak... płacimy za sex bo nie zawsze nasze zony, dziewczyny...maja na to ochote...akurat wtedy chca co my...ja aktualnie jestem samotny ale z sexem nie mam problemow i jeszcze za to nie placilem ale nie raz nad tym myslalem, myslalem to zrobic...ale jakby nie bylo takich dziewczyn to przeciez by mi takie mysli same do glowy nie wpadły...pozdro
Bonia
29.11.2010 r. 01:22:15
KaTe co Ty mozesz powiedziec o zyciu w wieku 20 lat?
NIC
Czytam sobie Twoj profil i tak sobie mysle, ze w tej chwili gdybym trafila na takiego psychologa jak Ty bedziesz, to po pierwszej wizycie rzucila bym sie z mostu
Zuzanna
29.11.2010 r. 06:01:05
ja w tym temacie nie pomoge, bo zawsze sie szanowalam i nie korzystalam z takich propozycji
Grzesiek
03.12.2010 r. 12:09:44
teraz mamy takie realia szkoda mi dziewczyn ,ale gdy już są zmuszenie i nie mają wyjścia szukają ratunku w ten sposób..a pieniądze są potrzebne..
czy chodzi im tylko o kase czy o cos wiecej??
bo są głupie puste są szmatamami **cenzura** mi **cenzura** ami marnymi
W większości kasa ale niezawsze
Część tak jak i faceci chcą sie sprawdzić a innym poprostu na coś brakuje czy inne względy.
Hej
sam powinienes umiec odpowiedzic sobie na to pytanie
zapytaj najlepiej te kobiety ktore sponsorujesz
i nie bedziesz sie musial zastanawiac
fantazje fantazjami, ale wydaje mi się , że przede wszystkim łatwa kasa.Chociaż sponsoring to nie tylko sex, jak ktoś zauważył, wypicie kawy z obcym mężczyzną może być przyjemnością a że najczęściej stawia ją facet...
Dokładnie tak jak napisał Paweł spotkania sponsorowane to niekoniecznie sam sex ale i są inne formy .Są takie osoby co chcą by im coś kupić albo nawet samo pobycie z kimś
KASA I TYLKO KASA
NO CHYBA ZE FACET NA DODATEK JEST PRZYSTOJNY I POTRAFI ZADOWOLIC
TYLKO ZE TACY NIE MUSZĄ SPONSOROWAC
atrakcyjnasc faceta nie ma tu ni9c do rzeczy sponsoruja rozni faceci atrakcyjni tez pytanie tylko dlaczego czego szukaja pewnie tego czego nie moze im dac partnrka ale co to jest chyba dla kazdego co innego
Chyba brak pieniedzy skłania .Innej opcji nie ma. Ale du...trzeba szanować bo ma sie tylko jedną
ale się tu smutno zrobiło..
fakt nie ma co wstawiać moralizatorskich gadek bo ludziom róznie się w życiu układa.... niektórzy faceci też zarabiają tyłkiem....i nie tylko.
No faceci tez sie sprzedają fakt
a ty melisa bardzo stara co nie znaczy bardzo mądra
moja rada ułatwiajcie sobie życie jak tylko możecie to co jest dla kogo złe to indywidualna sprawa ...
i nie lubię k...ew
a ku...wy to dla mnie takie co nie dają
bo takie to jak pies ogrodnika
aha dobrze to już będę wiedział
przykro mi oboje nie macie racji
wiesz że jestem taki okrutny tylko dla tego ze cie bardzo lubię
to i więcej wymagam
nie prawda bo to częstszy pogląd dla kobiet niż mężczyzn
i ja na pewno nie zmieniał bym poglądów w zależności od płci ... ale
ch..j z tym już nie chce mi się tłumaczyć
ja wolę się starać
ale agentka i tak mnie nie rozumie
trzeba cię ponownie przeszkolić scali
Co je skłania do tego, dlaczego to robią
Trudna sytuacja życiowa ...
Dziewczyny kogo byście wybrały bogatego garbatego, czy biednego przystojniaka ...
hmm a to nie czasem je ktoś orze?
a ja myślę że chodzi o trudną sytuację w Somalii...
jestem facetem... i powiem tak... płacimy za sex bo nie zawsze nasze zony, dziewczyny...maja na to ochote...akurat wtedy chca co my...ja aktualnie jestem samotny ale z sexem nie mam problemow i jeszcze za to nie placilem ale nie raz nad tym myslalem, myslalem to zrobic...ale jakby nie bylo takich dziewczyn to przeciez by mi takie mysli same do glowy nie wpadły...pozdro
KaTe co Ty mozesz powiedziec o zyciu w wieku 20 lat?
NIC
Czytam sobie Twoj profil i tak sobie mysle, ze w tej chwili gdybym trafila na takiego psychologa jak Ty bedziesz, to po pierwszej wizycie rzucila bym sie z mostu
ja w tym temacie nie pomoge, bo zawsze sie szanowalam i nie korzystalam z takich propozycji
teraz mamy takie realia szkoda mi dziewczyn ,ale gdy już są zmuszenie i nie mają wyjścia szukają ratunku w ten sposób..a pieniądze są potrzebne..