Szukam kobiety ktora lubi pieszczoty oralne,uwielbiam piescic w ten sposob dlugo i namietnie az do kilkakrotnego orgazmu,w zamian niczego nie wymagam,liczy sie wspolne zadowolenie z seksu
SSSS
11.07.2010 r. 17:08:56
Nie brazylijski tylko polski Lubiący długi ,namiętny sex
SSSS
11.07.2010 r. 17:12:56
Masz racje może Sylwuś ale jak jest długa gra wstępna i dobry kochanek to potrafi tak zadowolic kobiete ze dojdzie do kilku orgazmów pod rząd za jednym razem
SSSS
11.07.2010 r. 17:13:15
Masz racje może Sylwuś ale jak jest długa gra wstępna i dobry kochanek to potrafi tak zadowolic kobiete ze dojdzie do kilku orgazmów pod rząd za jednym razem
SSSS
11.07.2010 r. 17:19:56
Ja nie mówię ze jestem fachowcem,poprostu uwielbiam sex oralny i wiem jak zadowolic kobiete
SSSS
11.07.2010 r. 17:23:53
Żadne z powyzych pytań,musze cię niestety zmartwić
Poprostu wiem co dobre
SSSS
11.07.2010 r. 18:35:39
NO ale teamt był dobry chociaż troszkę osób się pobawiło
SSSS
11.07.2010 r. 18:42:26
No to drogie panie teraz czas na wibrusie w dłoń i do dzieła
SSSS
11.07.2010 r. 18:46:30
Oj Sylwuś niebądz taka skromna jak zakonnica ze niemasz schowanego wibrusia w szafce z stringami i stanikami typu push-up
SSSS
11.07.2010 r. 18:53:54
Sylwia ja wiem ze tobie to tak jak głodnemu chleb na mysli ale nie dla psa kiełbasa.Takze został ci tylko wibrus niestety
SSSS
11.07.2010 r. 18:55:21
Ten co ma wielkiego się odezwal z kompleksem nizszości.
SSSS
11.07.2010 r. 19:42:53
Najpierw Gepard naucz się czytac ze zrozumieniem ze to nie do niej był ten tekst a potem komentuj.To Tyle w temacie
Szukam kobiety ktora lubi pieszczoty oralne,uwielbiam piescic w ten sposob dlugo i namietnie az do kilkakrotnego orgazmu,w zamian niczego nie wymagam,liczy sie wspolne zadowolenie z seksu
Nie brazylijski tylko polski
Lubiący długi ,namiętny sex
Ja nie mówię ze jestem fachowcem,poprostu uwielbiam sex oralny i wiem jak zadowolic kobiete
Żadne z powyzych pytań,musze cię niestety zmartwić
Poprostu wiem co dobre
NO ale teamt był dobry chociaż troszkę osób się pobawiło
No to drogie panie teraz czas na wibrusie w dłoń i do dzieła
Oj Sylwuś niebądz taka skromna jak zakonnica ze niemasz schowanego wibrusia w szafce z stringami i stanikami typu push-up
Sylwia ja wiem ze tobie to tak jak głodnemu chleb na mysli ale nie dla psa kiełbasa.Takze został ci tylko wibrus niestety
Ten co ma wielkiego się odezwal z kompleksem nizszości.
Najpierw Gepard naucz się czytac ze zrozumieniem ze to nie do niej był ten tekst a potem komentuj.To Tyle w temacie