Swoje wypowiedzi odpowiednio uzasadnijcie a postaramy się je spełnić. Pozdrówki !
Konto usunięte
05.11.2009 r. 16:58:32
ehh oczekujemy tylko jednego...... by posty na forum szły w dawnej kolejnosci
Konto usunięte
05.11.2009 r. 17:39:13
Problemy z ładowaniem fotek... Dlaczego są takie problemy... Zdecydowany brak zakładki umożliwiającej ładowanie Muzy... Pozdro dla Ekipy
Konto usunięte
05.11.2009 r. 22:49:17
Jola... To ty nie wiesz że my już rok 2019 mamy???
Konto usunięte
06.11.2009 r. 08:46:04
kolory,posty,chat-bo ten ładuje odpowiedzi w żółwim tępie )Pozdrawiam.
Konto usunięte
06.11.2009 r. 15:54:50
a o wodeczke mozna prosic ,,jak za duzo to choc jakies piwko
Mariola
07.11.2009 r. 11:51:06
Do wszystkiego można się przyzwyczaić,ale młodych,zbyt młodych ludzi na tym portalu nie!Proszę o jakąś kontrolę nad wiekiem osób,które się rejestrują,Wy na to wydajecie zgodę.Zdjęcia podlegają weryfikacji,treść wypowiedzi i słownictwo również,a wiek?Portal dla dorosłych czy młodzieży poniżej 18 roku życia?
A.
07.11.2009 r. 12:17:49
życzę sobie poznać męża tutaj. ma być bogatym pantoflem.
Konto usunięte
07.11.2009 r. 13:12:35
Kochany papciu,zrób coś z postami na forum,bo odpowiedzi wskakuja w takim tępie że można usnąć przy kompie )
Mariola
07.11.2009 r. 15:17:25
I proszę o taką strzałeczkę,która pozwoli wrócić do góry strony,bardzo proszę!!!!!!!!Zrobiłam się fankom czytania wypowiedzi i tematów na forum,a trzeba w górę kręcić.
Konto usunięte
07.11.2009 r. 15:45:18
W KOŃCU ZRÓBCIE PEŁNE PROFILE , CHODZI MI O ZNAKI ZODIAKU ITD .
Konto usunięte
07.11.2009 r. 16:09:09
Mi też tego brakuje...
Wcześniej można było pozyskać znacznie więcej informacji o osobach których profil się oglądało...
Konto usunięte
07.11.2009 r. 16:31:05
A macie naszą-klasę???
Bo w euro gąbkach wam przelew zrobię...
Administratori
07.11.2009 r. 18:53:11
ok myślmy w przyszłym tygodniu dodamy troche wiecej bajerów...
Marcelek
07.11.2009 r. 20:41:13
Przydało by się mniej osób w młodym wieku, ale wiadomo że tego nie dostaniemy. Jakiś ranking będzie ?? chodzi mi mniej więcej o to co było wcześniej. A właśnie jak tu wygląda z zapamiętywaniem hasła i nicku? bo obecnie nie widzę tej opcji?
Na razie tyle.
Pitus
08.11.2009 r. 08:44:22
popieram kolege Marcelka
Pitus
08.11.2009 r. 08:45:15
popieram kolege Marcelka
Pitus
08.11.2009 r. 08:47:37
eeeeee powiedzcie mi co mi za wiadomosci zagraniczne przychodza to jest troch denerwujace bo dziennie jakies usowam jkak to usunac
Marcelek
08.11.2009 r. 09:18:44
ja dziś też miałem te wiadomości, Administracja pracuje nad tym z tego co wiem.
Konto usunięte
12.11.2009 r. 20:35:59
ja nie chce byc upierdliwy ale jeszcze nie dostalem ani butelki ani zadnego browarka ....gdzie mozna skarge zglosic
A.
16.11.2009 r. 21:10:46
podłącze się pod ten topik. jak do uja mam zablokować pewnego upierdliwca? nie widze takiej opcji na 'jego' profilu, na żadnym czegoś takiego nie widzę. help!
A.
17.11.2009 r. 10:53:08
ja je**ię ADM ty śpisz?! gdzie jest opcja blokowania niechcianych użytkowników?!
A.
17.11.2009 r. 15:08:20
Tak jak było przed reformą, była blokada na to, że niechciany osobnik nie widział profilu nękanej osoby, a tym samym nie miał możliwości pisania na priv.
Marcelek
21.11.2009 r. 13:41:47
Dzięki Karol że wprowadziliście funkcje zapamiętywania
Janek
24.11.2009 r. 23:33:55
Groch z kapustą.Ech kiedyś to był mkontakt.Teraz jestem też w innych serwisach randkowych.Ładnych i przejrzystych.
Swoje wypowiedzi odpowiednio uzasadnijcie a postaramy się je spełnić. Pozdrówki !
ehh oczekujemy tylko jednego...... by posty na forum szły w dawnej kolejnosci
Problemy z ładowaniem fotek... Dlaczego są takie problemy... Zdecydowany brak zakładki umożliwiającej ładowanie Muzy... Pozdro dla Ekipy
Jola... To ty nie wiesz że my już rok 2019 mamy???
kolory,posty,chat-bo ten ładuje odpowiedzi w żółwim tępie )Pozdrawiam.
a o wodeczke mozna prosic ,,jak za duzo to choc jakies piwko
Do wszystkiego można się przyzwyczaić,ale młodych,zbyt młodych ludzi na tym portalu nie!Proszę o jakąś kontrolę nad wiekiem osób,które się rejestrują,Wy na to wydajecie zgodę.Zdjęcia podlegają weryfikacji,treść wypowiedzi i słownictwo również,a wiek?Portal dla dorosłych czy młodzieży poniżej 18 roku życia?
życzę sobie poznać męża tutaj. ma być bogatym pantoflem.
Kochany papciu,zrób coś z postami na forum,bo odpowiedzi wskakuja w takim tępie że można usnąć przy kompie )
I proszę o taką strzałeczkę,która pozwoli wrócić do góry strony,bardzo proszę!!!!!!!!Zrobiłam się fankom czytania wypowiedzi i tematów na forum,a trzeba w górę kręcić.
W KOŃCU ZRÓBCIE PEŁNE PROFILE , CHODZI MI O ZNAKI ZODIAKU ITD .
Mi też tego brakuje...
Wcześniej można było pozyskać znacznie więcej informacji o osobach których profil się oglądało...
A macie naszą-klasę???
Bo w euro gąbkach wam przelew zrobię...
ok myślmy w przyszłym tygodniu dodamy troche wiecej bajerów...
Przydało by się mniej osób w młodym wieku, ale wiadomo że tego nie dostaniemy. Jakiś ranking będzie ?? chodzi mi mniej więcej o to co było wcześniej. A właśnie jak tu wygląda z zapamiętywaniem hasła i nicku? bo obecnie nie widzę tej opcji?
Na razie tyle.
popieram kolege Marcelka
popieram kolege Marcelka
eeeeee powiedzcie mi co mi za wiadomosci zagraniczne przychodza to jest troch denerwujace bo dziennie jakies usowam jkak to usunac
ja dziś też miałem te wiadomości, Administracja pracuje nad tym z tego co wiem.
ja nie chce byc upierdliwy ale jeszcze nie dostalem ani butelki ani zadnego browarka ....gdzie mozna skarge zglosic
podłącze się pod ten topik. jak do uja mam zablokować pewnego upierdliwca? nie widze takiej opcji na 'jego' profilu, na żadnym czegoś takiego nie widzę. help!
ja je**ię ADM ty śpisz?! gdzie jest opcja blokowania niechcianych użytkowników?!
Tak jak było przed reformą, była blokada na to, że niechciany osobnik nie widział profilu nękanej osoby, a tym samym nie miał możliwości pisania na priv.
Dzięki Karol że wprowadziliście funkcje zapamiętywania
Groch z kapustą.Ech kiedyś to był mkontakt.Teraz jestem też w innych serwisach randkowych.Ładnych i przejrzystych.
Co ty gadasz, temu nic nie brakuje.
może nie zdała egzaminu