Dziecko-a to jest to że lodzice musą dobze wychować dzieci zeby biznes dobze sedł, a jak nie wychowaja to są dlaniami
Dorosły-a w jaki sposób trzeba wychowywać dziecko aby wyrosło na pożadnego czlowieka???
Dziecko-zeby duzo jadło
Dorosły-czego?
Dziecko-jedzenia.Bo kotlet daje poządnosc a sulówka jest zdlowa na ocy.Lodzicom sie nie uda...dzieci psedewsystkim powinny jesc jajko bo wzmacnia kośći ceba dziecku duzo zablaniac bo mu sie poplostu psewluci w głowie. Ale dziecko tseba psytulac, poządnie psyulać...
Dorosły-dlaczego porządnie??
Dziecko-zeby było dzielne, umiało sobie same podciagnac spodnie, zasunąc cos...
Dorosły-a co zasunąc ??
Dziecko-lospolecki
Dorosły-a jak wyglada taka osoba która jest bardzo dobrze wychowana??
Dziecko-ma duzo pieniedzy!! I tak wychowany cłowiek jest piękny....ocywiscie.... bo dobzy ludzie są piękni a niedobzy bzydci.Bo mało na tym zalabiaja ze są bzydci, sa bzydci bo maja złe miny, na złość komu lobią i żle sie wychowuja ....to wsystko z tej bzydoty ...
Dorosły- a kiedy dobre wychowanie moze pomóc w życiu ??
Dziecko-psyda sie jak sie idzie z dziewcyna na landke ale nie mozna jej bic....
Dorosły-a co można robic???
Dziecko-tylko jej na doblo lobic .... ....np. pocałowywac psytulac jom, puscac oko...jak sobie zycy tego.I tseba płacic za jej desel bo napsykład jes...piękna....i tseba jej sie tloske podlizać..
Dorosły-a za obiad to nie ???
Dziecko-to zalezy ile wsówa... bo jak duzoto duzo tseba płacic
I co moi drodzy powiecie na to
Monika
04.11.2009 r. 18:27:47
dzieci zajebiscie rozumuja )
Konto usunięte
04.11.2009 r. 18:41:25
CHUJA ONE ROZUMIEJO ,JAK MY NIC NIE ROZUMIEMY TO CO MOZEMY IM PRZEKAZAC ,
Konto usunięte
04.11.2009 r. 18:48:30
haha **cenzura** a tez powoli rozumieja
Konto usunięte
04.11.2009 r. 18:57:04
a powiedz mi Sylwia czy ciebie rodzice wychowali bo mnie mnie koledzy . bo zeby mnie matka wychowala to pewnie jeszcze robilbym w fabryce okien w sokolce i mial marzenia jak wiozac koniec z konicem
Konto usunięte
04.11.2009 r. 19:00:18
hahaha tak owszem mnie rodzice wychowali ale do pewnego czasu... potem życie mnie nauczyło bycia twardym
Konto usunięte
04.11.2009 r. 19:17:06
I JESTES TWARDA ...TAK CI SLONECZKO CHYBA TYLKO SIE ZDAJE NIE MA LUDZI TWARDYCH CHYBA ZEBY BOG NIE STWORZYL EVY TO W TEDY BYLIBY
Dziecko-a to jest to że lodzice musą dobze wychować dzieci zeby biznes dobze sedł, a jak nie wychowaja to są dlaniami
bo dobzy ludzie są piękni a niedobzy bzydci.Bo mało na tym zalabiaja ze są bzydci, sa bzydci bo maja złe miny, na złość komu lobią i żle sie wychowuja ....to wsystko z tej bzydoty ...
....np. pocałowywac psytulac jom, puscac oko...jak sobie zycy tego.I tseba płacic za jej desel bo napsykład jes...piękna....i tseba jej sie tloske podlizać..
Dorosły-a w jaki sposób trzeba wychowywać dziecko aby wyrosło na pożadnego czlowieka???
Dziecko-zeby duzo jadło
Dorosły-czego?
Dziecko-jedzenia.Bo kotlet daje poządnosc a sulówka jest zdlowa na ocy.Lodzicom sie nie uda...dzieci psedewsystkim powinny jesc jajko bo wzmacnia kośći ceba dziecku duzo zablaniac bo mu sie poplostu psewluci w głowie. Ale dziecko tseba psytulac, poządnie psyulać...
Dorosły-dlaczego porządnie??
Dziecko-zeby było dzielne, umiało sobie same podciagnac spodnie, zasunąc cos...
Dorosły-a co zasunąc ??
Dziecko-lospolecki
Dorosły-a jak wyglada taka osoba która jest bardzo dobrze wychowana??
Dziecko-ma duzo pieniedzy!! I tak wychowany cłowiek jest piękny....ocywiscie....
Dorosły- a kiedy dobre wychowanie moze pomóc w życiu ??
Dziecko-psyda sie jak sie idzie z dziewcyna na landke ale nie mozna jej bic....
Dorosły-a co można robic???
Dziecko-tylko jej na doblo lobic ....
Dorosły-a za obiad to nie ???
Dziecko-to zalezy ile wsówa... bo jak duzoto duzo tseba płacic
I co moi drodzy powiecie na to
dzieci zajebiscie rozumuja
)
CHUJA ONE ROZUMIEJO ,JAK MY NIC NIE ROZUMIEMY TO CO MOZEMY IM PRZEKAZAC ,
haha **cenzura** a tez powoli rozumieja
a powiedz mi Sylwia czy ciebie rodzice wychowali bo mnie mnie koledzy . bo zeby mnie matka wychowala to pewnie jeszcze robilbym w fabryce okien w sokolce i mial marzenia jak wiozac koniec z konicem
hahaha tak owszem mnie rodzice wychowali
ale do pewnego czasu...
potem życie mnie nauczyło bycia twardym
I JESTES TWARDA ...TAK CI SLONECZKO CHYBA TYLKO SIE ZDAJE NIE MA LUDZI TWARDYCH CHYBA ZEBY BOG NIE STWORZYL EVY TO W TEDY BYLIBY