forum

Rozrywka i uczucia

Co to jest dobre wychowanie ???? :P wypowiedzi dzieciaków :P

1. Konto usunięte 04.11.2009 r. 18:14:48

Dziecko-a to jest to że lodzice musą dobze wychować dzieci zeby biznes dobze sedł, a jak nie wychowaja to są dlaniami   uśmiechnięty  

Dorosły-a w jaki sposób trzeba wychowywać dziecko aby wyrosło na pożadnego czlowieka???

Dziecko-zeby duzo jadło

Dorosły-czego?

Dziecko-jedzenia.Bo kotlet daje poządnosc a sulówka jest zdlowa na ocy.Lodzicom sie nie uda...dzieci psedewsystkim powinny jesc jajko bo wzmacnia kośći ceba dziecku duzo zablaniac bo mu sie poplostu psewluci w głowie. Ale dziecko tseba psytulac, poządnie psyulać...

Dorosły-dlaczego porządnie??

Dziecko-zeby było dzielne, umiało sobie same podciagnac spodnie, zasunąc cos...

Dorosły-a co zasunąc ??

Dziecko-lospolecki   uśmiechnięty  

Dorosły-a jak wyglada taka osoba która jest bardzo dobrze wychowana??

Dziecko-ma duzo pieniedzy!! I tak wychowany cłowiek jest piękny....ocywiscie....   uśmiechnięty   bo dobzy ludzie są piękni a niedobzy bzydci.Bo mało na tym zalabiaja ze są bzydci, sa bzydci bo maja złe miny, na złość komu lobią i żle sie wychowuja ....to wsystko z tej bzydoty ...   uśmiechnięty  

Dorosły- a kiedy dobre wychowanie moze pomóc w życiu ??

Dziecko-psyda sie jak sie idzie z dziewcyna na landke ale nie mozna jej bic....

Dorosły-a co można robic???

Dziecko-tylko jej na doblo lobic ....   uśmiechnięty   ....np. pocałowywac psytulac jom, puscac oko...jak sobie zycy tego.I tseba płacic za jej desel bo napsykład jes...piękna....i tseba jej sie tloske podlizać..

Dorosły-a za obiad to nie ???

Dziecko-to zalezy ile wsówa... bo jak duzoto duzo tseba płacic   uśmiechnięty     uśmiechnięty     uśmiechnięty      
    I co moi drodzy powiecie na to        

2. Monika 04.11.2009 r. 18:27:47

dzieci zajebiscie rozumuja   uśmiechnięty   )

3. Konto usunięte 04.11.2009 r. 18:41:25

CHUJA ONE ROZUMIEJO ,JAK MY NIC NIE ROZUMIEMY TO CO MOZEMY IM PRZEKAZAC ,

4. Konto usunięte 04.11.2009 r. 18:48:30

haha **cenzura** a tez powoli rozumieja    

5. Konto usunięte 04.11.2009 r. 18:57:04

a powiedz mi Sylwia czy ciebie rodzice wychowali bo mnie mnie koledzy . bo zeby mnie matka wychowala to pewnie jeszcze robilbym w fabryce okien w sokolce i mial marzenia jak wiozac koniec z konicem

6. Konto usunięte 04.11.2009 r. 19:00:18

hahaha tak owszem mnie rodzice wychowali     ale do pewnego czasu...     potem życie mnie nauczyło bycia twardym

7. Konto usunięte 04.11.2009 r. 19:17:06

I JESTES TWARDA ...TAK CI SLONECZKO CHYBA TYLKO SIE ZDAJE NIE MA LUDZI TWARDYCH CHYBA ZEBY BOG NIE STWORZYL EVY TO W TEDY BYLIBY