Jak usidlić Marlene 113 ??????? Przecież Ją KOCHAM
Konto usunięte
04.11.2009 r. 16:41:37
A KIEDY CIE Z PSYCHIATRYKA WYPUSCILI
Konto usunięte
04.11.2009 r. 16:49:54
RAF... Dziecko jej zrób a potem wytłumacz że powinno ono mieć oboje rodziców
Konto usunięte
04.11.2009 r. 16:54:15
PATRZE FOTKE ZMIENILES TEZ WLASNIE PRZYWIOZLEM SZESCIOPAK .NO TO ZDROWIE KOLEGO
Konto usunięte
04.11.2009 r. 16:55:05
Ale twoje Gepard... Bo mojego szkoda
Konto usunięte
04.11.2009 r. 17:00:25
nie ma problemu a co ty na zdrowiu tak oszczedzasz
Konto usunięte
04.11.2009 r. 17:02:30
Lepiej na zdrowiu niż na piwie
Konto usunięte
04.11.2009 r. 17:09:59
Gepard... Widzę że niezły watek sobie do picia obraliśmy
Miłość... jak na to patrzę to mi się taka stara piosenka przypomniała... Jedną dziurkę w życiu miałem, jedną dziurkę pokochałem, mam do niej sentyment wielki bo to dziurka od butelki
Konto usunięte
04.11.2009 r. 17:12:31
Ja też po jakiś zapas zaraz pójdę bo kumpel był dzisiaj u mnie a wieczorem ma jeszcze przyjść drugi... i sąsiadka się do mnie wybiera... A wiesz.. Nie da ci ojciec, nie da ci matka tego co da ci uczynna sąsiadka
Konto usunięte
04.11.2009 r. 17:19:37
sosiadka kurde same stare a **cenzura** y jak szpiegujo teraz to nawet muayki nie moge poszczac tak mnie bladziny zalatwily
Konto usunięte
04.11.2009 r. 17:26:16
A to napewno te holery co zwierzęta lubią i jak co to 997 wciskają na pilocie komórkowym i tym kodem psy ze smyczy spuszczają
Konto usunięte
04.11.2009 r. 17:29:06
NERON... TY JAKĄŚ książkę napisz... Szkoła uwodzenia albo coś.. Zobaczysz że to bestseler będzie
Konto usunięte
04.11.2009 r. 17:33:38
af tam neron jak ma cos usidlic to niech wlasnie moje sosiadki usidli moze im **cenzura** a brakuje dobra narazie spadam bo pozniej nie dojade za browara wracam
Konto usunięte
04.11.2009 r. 17:38:46
hahaha zdradz nam wiecej kociaku hahahaha
Konto usunięte
04.11.2009 r. 17:46:51
NERON... Ja tam nie chcę się rozgadywać... ale patrząc na to jakie stosunki ją z kropką łączą to nic by mnie nie zdziwiło
Konto usunięte
04.11.2009 r. 19:08:21
hahahahahaha o moje stosunki to sie nie martwcie hie hie hie
RAF
05.11.2009 r. 12:45:46
RAF... Dziecko jej zrób a potem wytłumacz że powinno ono mieć oboje rodziców ------- Plan jest dobry lecz wykonanie może być ... GABRIEL . Może najpierw trzeba zacząć pielęgnować
Konto usunięte
05.11.2009 r. 12:59:33
Wiesz co RAF? Ja dzisiaj zajrzałem na jej profil i powiem ci że wcale się tobie nie dziwię... Moja rada...
Bądż sobą i nie udawaj nikogo kim nie jesteś... może podziała... a jak nie to pomyśl sobie że tego kwiatu to pół światu, widocznie nie jesteście sobie pisani???
Postaraj się ją jakoś pozytywnie zaskoczyć, bądź z nią szczery, i przede wszystkim zwracaj uwagę na nią i na jej uczucia...
Pozdro
Konto usunięte
05.11.2009 r. 15:30:01
Najlepiej jak dobrze wylizesz jej cipeczke i wtedy to napewno juz będzie twoja
Konto usunięte
05.11.2009 r. 15:41:56
A ty myslisz ze jak ktos dobrze wylize ci...to odrazu kobieta sie zakochuje...za malo chlebka jeszcze zjadles zeby na ten temat pisac...a wogole kur....coz to za debata!!!
Konto usunięte
05.11.2009 r. 15:55:23
Marlena... Ty nie zwracaj uwagi na Tomka... To jest jakiś erotoman i nie ty jedna masz go dość... Ale czego można się spodziewać po gościu który po narodzinach zamiast klapsa w tyłek to z pały w łeb dostał
Konto usunięte
05.11.2009 r. 15:56:50
Marlenam113 jestem o tym przekonany że jak dobrze poliże to odrazu go polubisz
Konto usunięte
05.11.2009 r. 15:59:19
Gabriel a ciebie to po narodzinach rodzice oddali do bidula i teraz taki lizus z ciebie bo sobie nowej rodziny szukasz ha ha ha ha
Konto usunięte
05.11.2009 r. 16:00:35
Hehe Gabriel to było dobre...a Ty Tomeczku czy on mi pi...polize czy nie jak mam go polubic to napewno nie tylko za to;p;p;p
Konto usunięte
05.11.2009 r. 16:02:33
Wy to zawsze tylko tak mówicie a potem i tak wychodzi na moje
Konto usunięte
05.11.2009 r. 16:05:23
o proszę jaki don juana może się ujawnisz...boski Angelo hihih....
Konto usunięte
05.11.2009 r. 16:06:24
Ja mam rodzinkę i nie szukam nowych krewnych... Ale wqrwiają mnie takie buraki jak ty co tego typu teksty puszczają...
Konto usunięte
05.11.2009 r. 16:08:47
A poza tym to gdyby twoja rodzina się choć trochę tobą zainteresowała to pewnie znalazłby się ktoś kto by ci powiedział że takim podejściem to tylko swoją rękę możesz wyrwać...
Konto usunięte
05.11.2009 r. 16:09:15
a co tam sie przejmujesz pojebem jakims
Konto usunięte
05.11.2009 r. 16:09:51
Boże Gabriel ale ty przewrażliwiony jestes bardziej od Marlenam113. Widze że to tu robisz za straznika kobiecej niewinności takim pasem cnoty jestes ha ha ha wyluzuj się kolego bo ci ciśnienie niebezpiecznie skoczy i nie bądz taka zakonnicą pozdrawiam
Jak usidlić Marlene 113 ??????? Przecież Ją KOCHAM
A KIEDY CIE Z PSYCHIATRYKA WYPUSCILI
PATRZE FOTKE ZMIENILES TEZ WLASNIE PRZYWIOZLEM SZESCIOPAK .NO TO ZDROWIE KOLEGO
Ale twoje Gepard... Bo mojego szkoda
nie ma problemu a co ty na zdrowiu tak oszczedzasz
Lepiej na zdrowiu niż na piwie
Gepard... Widzę że niezły watek sobie do picia obraliśmy
Miłość... jak na to patrzę to mi się taka stara piosenka przypomniała... Jedną dziurkę w życiu miałem, jedną dziurkę pokochałem, mam do niej sentyment wielki bo to dziurka od butelki
Ja też po jakiś zapas zaraz pójdę bo kumpel był dzisiaj u mnie a wieczorem ma jeszcze przyjść drugi... i sąsiadka się do mnie wybiera... A wiesz.. Nie da ci ojciec, nie da ci matka tego co da ci uczynna sąsiadka
sosiadka kurde same stare a **cenzura** y jak szpiegujo teraz to nawet muayki nie moge poszczac tak mnie bladziny zalatwily
A to napewno te holery co zwierzęta lubią i jak co to 997 wciskają na pilocie komórkowym i tym kodem psy ze smyczy spuszczają
NERON... TY JAKĄŚ książkę napisz... Szkoła uwodzenia albo coś.. Zobaczysz że to bestseler będzie
af tam neron jak ma cos usidlic to niech wlasnie moje sosiadki usidli moze im **cenzura** a brakuje dobra narazie spadam bo pozniej nie dojade za browara wracam
hahaha zdradz nam wiecej kociaku
hahahaha
NERON... Ja tam nie chcę się rozgadywać... ale patrząc na to jakie stosunki ją z kropką łączą to nic by mnie nie zdziwiło
hahahahahaha
o moje stosunki to sie nie martwcie
hie hie hie
------- Plan jest dobry lecz wykonanie może być ... GABRIEL . Może najpierw trzeba zacząć pielęgnować
Wiesz co RAF? Ja dzisiaj zajrzałem na jej profil i powiem ci że wcale się tobie nie dziwię... Moja rada...
Bądż sobą i nie udawaj nikogo kim nie jesteś... może podziała... a jak nie to pomyśl sobie że tego kwiatu to pół światu, widocznie nie jesteście sobie pisani???
Postaraj się ją jakoś pozytywnie zaskoczyć, bądź z nią szczery, i przede wszystkim zwracaj uwagę na nią i na jej uczucia...
Pozdro
Najlepiej jak dobrze wylizesz jej cipeczke i wtedy to napewno juz będzie twoja
A ty myslisz ze jak ktos dobrze wylize ci...to odrazu kobieta sie zakochuje...za malo chlebka jeszcze zjadles zeby na ten temat pisac...a wogole kur....coz to za debata!!!
Marlena... Ty nie zwracaj uwagi na Tomka... To jest jakiś erotoman i nie ty jedna masz go dość... Ale czego można się spodziewać po gościu który po narodzinach zamiast klapsa w tyłek to z pały w łeb dostał
Marlenam113 jestem o tym przekonany że jak dobrze poliże to odrazu go polubisz
Gabriel a ciebie to po narodzinach rodzice oddali do bidula i teraz taki lizus z ciebie bo sobie nowej rodziny szukasz ha ha ha ha
Hehe Gabriel to było dobre...a Ty Tomeczku czy on mi pi...polize czy nie jak mam go polubic to napewno nie tylko za to;p;p;p
Wy to zawsze tylko tak mówicie a potem i tak wychodzi na moje
o proszę jaki don juana może się ujawnisz...boski Angelo hihih....
Ja mam rodzinkę i nie szukam nowych krewnych... Ale wqrwiają mnie takie buraki jak ty co tego typu teksty puszczają...
A poza tym to gdyby twoja rodzina się choć trochę tobą zainteresowała to pewnie znalazłby się ktoś kto by ci powiedział że takim podejściem to tylko swoją rękę możesz wyrwać...
a co tam sie przejmujesz pojebem jakims
Boże Gabriel ale ty przewrażliwiony jestes bardziej od Marlenam113. Widze że to tu robisz za straznika kobiecej niewinności takim pasem cnoty jestes ha ha ha wyluzuj się kolego bo ci ciśnienie niebezpiecznie skoczy i nie bądz taka zakonnicą pozdrawiam