ja **cenzura** e bo inaczej niemoge powiedzieć ,co oni nam zrobili ,Nic nieumie zalapac a tak chcialam normnalnie popisac płacze
Konto usunięte
03.11.2009 r. 23:48:37
no nie mow ze tez jestes blondynko
Konto usunięte
03.11.2009 r. 23:59:26
Niew **cenzura** iaj mnie bo dopiero przyszłam z pracy a tu NIC niemoge znaleść
Konto usunięte
04.11.2009 r. 00:08:04
NAJPIERW TRZEBA WIEDZIEC CZEGO SZUKAC
Olga
04.11.2009 r. 00:32:17
Yyyyyyy... Przecież tu się praktycznie nic nie zmieniło, co mogłoby Wam dać powód do użalania się nad sobą, bo \"wy nic nie widzicie i nie umiecie znaleźć i w ogóle **cenzura** nia, że o ja **cenzura** ę\"... Układ jest taki sam, z tą różnicą, że nie ma rozpiździelu i tematy są pogrupowane w kategorie. To lepiej, nie? Gat demyt - nigdy się Polaków nie da zadowolić :|
Marcelek
04.11.2009 r. 05:48:33
w sumie i powiem tak, jest poprawa, portal lepiej działa
Konto usunięte
04.11.2009 r. 08:18:09
ok wczoraj byłam zaskoczona ,Dzis juz pomału dochodze do siebie i NIEKLNE ,Pozdrawiam
Konto usunięte
04.11.2009 r. 08:34:23
no to gratulacje pewnie spedzilas nad comp..calo noc ,ale dla chcocego nic trudnego jeszcze kilka nocy to moze choc w polowie rozszyfrujesz ... powodzenia
Konto usunięte
04.11.2009 r. 09:21:49
heh a ja na to wszzystko juz **cenzura** klade
Konto usunięte
04.11.2009 r. 09:30:06
haha wiem ...znaczy sie co ja gadam... nie wiem !!!! wkurzaja mnie te posty ze ida od **cenzura** strony !! co to jest za wygwizdówek do cholery jasnej.A ta **cenzura** co sie opisala pietro wyżej znaczy sie Paniutka OLGA to niech lepiej zamknie jadaczke ....jak jej sie podoba to niech sie tu nie udziela i jeszcze bardziej ludzi nie w **cenzura** ia a nadmienie ze dzis jestem mega w **cenzura** iona
Konto usunięte
04.11.2009 r. 11:14:42
spoko ludzie damy rade,nie powiem łatwo nie jest ale czego się nie robi dla dobrych znajomości ))
Konto usunięte
04.11.2009 r. 11:18:43
tak masz racje Selenko ,ale wolałam tamta szate graficzna Ba nawet mi schowek skasowało hihih,SYLWIU DAMY RADE
Konto usunięte
04.11.2009 r. 11:25:10
jeszcze z 30 glow do myslenia nazbierajcie to moze dacie rade .umnie spoko wszystko chodzi
ehhh no prosze nasi admonowie sie rehabilituja hahah ale dla waszej wiadomosci my wolimy zeby posty leciały normalnie tak jak dawniej czyli nowo dodany post leci na sam poczatek. Mysle ze tak jest poprostu wygodniej dla nas.
Konto usunięte
04.11.2009 r. 11:43:51
a nie masz im karolu ,jakiejs rysunkowej wersji .bo to szkoda czasu ..
ja **cenzura** e bo inaczej niemoge powiedzieć ,co oni nam zrobili ,Nic nieumie zalapac a tak chcialam normnalnie popisac płacze
no nie mow ze tez jestes blondynko
Niew **cenzura** iaj mnie bo dopiero przyszłam z pracy a tu NIC niemoge znaleść
NAJPIERW TRZEBA WIEDZIEC CZEGO SZUKAC
Yyyyyyy... Przecież tu się praktycznie nic nie zmieniło, co mogłoby Wam dać powód do użalania się nad sobą, bo \"wy nic nie widzicie i nie umiecie znaleźć i w ogóle **cenzura** nia, że o ja **cenzura** ę\"... Układ jest taki sam, z tą różnicą, że nie ma rozpiździelu i tematy są pogrupowane w kategorie. To lepiej, nie? Gat demyt - nigdy się Polaków nie da zadowolić :|
w sumie i powiem tak, jest poprawa, portal lepiej działa
ok wczoraj byłam zaskoczona ,Dzis juz pomału dochodze do siebie i NIEKLNE ,Pozdrawiam
no to gratulacje pewnie spedzilas nad comp..calo noc ,ale dla chcocego nic trudnego jeszcze kilka nocy to moze choc w polowie rozszyfrujesz ... powodzenia
heh a ja na to wszzystko juz **cenzura** klade
haha wiem ...znaczy sie co ja gadam... nie wiem !!!! wkurzaja mnie te posty ze ida od **cenzura** strony !! co to jest za wygwizdówek do cholery jasnej.A ta **cenzura** co sie opisala pietro wyżej znaczy sie Paniutka OLGA to niech lepiej zamknie jadaczke ....jak jej sie podoba to niech sie tu nie udziela i jeszcze bardziej ludzi nie w **cenzura** ia a nadmienie ze dzis jestem mega w **cenzura** iona
spoko ludzie damy rade,nie powiem łatwo nie jest ale czego się nie robi dla dobrych znajomości
))
tak masz racje Selenko ,ale wolałam tamta szate graficzna Ba nawet mi schowek skasowało hihih,SYLWIU DAMY RADE
jeszcze z 30 glow do myslenia nazbierajcie to moze dacie rade .umnie spoko wszystko chodzi
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah GEPARCIKU
ehhh no prosze nasi admonowie sie rehabilituja
hahah ale dla waszej wiadomosci my wolimy zeby posty leciały normalnie tak jak dawniej czyli nowo dodany post leci na sam poczatek. Mysle ze tak jest poprostu wygodniej dla nas.
a nie masz im karolu ,jakiejs rysunkowej wersji .bo to szkoda czasu ..