forum

Rozrywka i uczucia

oj tak kurewka mamy zajebisty z tym problem ......nikt nie jest zadowolony .....mi osobiscie jedyne co mi sie podoba to czat :D reszte zmiencie prosze

1. Konto usunięte 03.11.2009 r. 14:01:23

oj tak **cenzura** ka mamy zajebisty z tym problem ......nikt nie jest zadowolony .....mi osobiscie jedyne co mi sie podoba to czat     reszte zmiencie prosze

2. Administratori 03.11.2009 r. 14:06:57

Myślę, że trzeba trochę popykać i się przyzwyczaisz do nowych funkcji. Jeśli jednak konkretna rzecz Ci się nie podoba - też pisz, postaramy się poprawić.

3. Konto usunięte 03.11.2009 r. 14:10:17

yyy no0 dokładnie to mi o forum chodzi.........zeby znalezc konkretny post to trzeba sie na łazic nie wiadomo ile ......aaaa a i jeszcze jedno nie mozna dodac odpowiedzi do posta którego sie chce tylko do głównego

4. Konto usunięte 03.11.2009 r. 15:22:31

Witam. Przede wszystkim są duże problemy w działaniu strony, ale wynika to jak przypuszczam z przeprowadzanych właśnie prac nad nią. Co do większej przejrzystości zgodzić się nie mogę i nie wynika to bynajmniej z przyzwyczajenia do starej wersji. Wiadomości przeczytane i ni eprzeczytane są teraz gorzej oznakowane. Widok profilu jest w mojej opinii lepiej zaprojektowany teraz, zatem spokojnie można go pozostawić. System wyświetlania postów na forum w poprzedniej wersji był znacznie lepszy. Pozdrawiam.

5. Monika 03.11.2009 r. 15:35:31

mi sie tez nie podoba,wogole nie wiem o co chodzi   smutny   ( przed zmiana bylo lepiej,akurat dla takich blondynek jak ja ...

6. Konto usunięte 03.11.2009 r. 15:45:42

nie przecze troche zamieszania to jest   uśmiechnięty   )I faktycznie teraz coś znaleść to wielka sztuka   uśmiechnięty   )

7. Konto usunięte 03.11.2009 r. 16:05:44

zgadzam sie z wami... Wczesniej bylo o wiele lepiej.. Teraz, to trzeba sie niezle napocic zeby znalezc dany post ;/ a tak w ogole, to nie moge zobaczyc kto do mnie wchodzil ;/ Nie mozecie zrobic tak jak bylo przedtem tylko zostawic ten czat..... ????!!

8. Konto usunięte 03.11.2009 r. 17:25:55

Witam ponownie. Cos jest najwyrazniej nie tak. Dlaczego zmienilo moje dane w profilu? Np. wiek? jak tak dalej pojdzie to ten portal straci troche uzytkownikow... Oby tak dalej...