Ostatnio sie dowiedziałam ze nasi kochani panowie postrzegają nas kobiety przez zupełnie skrajne pryzmaty - albo przez pryzmat spokojnej, ułożonej partnerki, statecznej i pozwalającej mężczyźnie czuć się bezpiecznie albo przez pryzmat ladacznicy, spełnienia samczych fantazji, pragnień i żądz, kobiety uległej i wyuzdanej ... Myśle, ze nie zdajecie sobie sprawy że w każdej z nas te dwie sfery istnieją równolegle. Cóż tej drugiej...ciemniejszej się chyba boicie że nie bylibyscie w stanie poradzić sobie z naszą otwartością w seksualnej sferze. A my kobiety na tym cierpimy
Kurczaki pieczone czasami jest tak, że musimy się kryć ze swoją seksualnością, bo inaczej zostanie nam przyczepiona łatka kobiety łatwej, rozwiązłej, takiej która nie będzie wierna swojemu mężczyźnie. Każda kobieta zakłada że w przyszłości będzie chciała się stać partnerką, żoną, również matką. Więc albo będzie udawała porządną, albo co najwyżej stanie się kandydatką na kochankę.\"
soltys
28.06.2010 r. 15:49:57
JAK ZWYKLE PRZESADZACIE
soltys
28.06.2010 r. 15:53:31
MY WAS KOCHAMY TKIE JAKIE JESTESCIE
soltys
28.06.2010 r. 15:56:16
SYLWIA ZLOTKO JA JESTEM OTWARTY NA WSYZTKO
soltys
28.06.2010 r. 15:58:35
SZKODA ZE NIE NOGE CO TEGO UDOWDNIC ALE UWIEZ MI WYGLADALOBY SUPER
soltys
28.06.2010 r. 16:01:09
JA NICZEGO NIE ZAPRZECZAM TYLKO MOWIE JAK JEST
soltys
28.06.2010 r. 16:03:39
SYLWIA UWIERZ MI TO JEST STEREOTYP JA BARDZO LUBIE ROZMAWIAC O I NIE T%YLKO ROZMAWIAC A JESLI BY KOBIETA ZAPRPONOALA COS NWOEGO TO TYLKO PRZYKLASNAC
soltys
28.06.2010 r. 16:06:53
SYLWIA A CO CIEBIE TAK WZIELO DZISAJ NA TEN TEMAT POKLUCILAS SIE Z FACETEM NIE CHCIAL SIE KOCHAC TAK JAK TY CHCIALS
soltys
28.06.2010 r. 16:08:45
NIE WIRZE ZR TAK JEST ALBO TY TRAFIASZ NA TAKICH FACETOW
soltys
28.06.2010 r. 16:10:42
NO DOBRA JUZ SIE NIE DENERWUJ
soltys
28.06.2010 r. 16:17:15
GDYBYM NIE WIEDZIAL ZE JESTES KOBIETA TO PMYSLAL BYM ZE TO PISZE FACET BO MAM WRAZENIE ZE JESTES W DUSZY FACETA ALBO I TAK ROZGRYZLAS I WIESZ CZEGO TAK NAPRAWDE PRAGNA
soltys
28.06.2010 r. 16:20:59
SYLWIA
soltys
28.06.2010 r. 16:22:16
I JAKA Z TEGO KOKLUZJA WARTO BYC Z FACETEM CZY NIE
soltys
28.06.2010 r. 16:26:57
SYLWIA MNIE JAKOS NIE PRZETRASZYLAS TYM WRECZ PRZECIWNIE TO KUSZACE ZALUJE ZE NIE MAM TAKIEJ KOBIETY
soltys
28.06.2010 r. 16:30:18
MOZE TAK MOZE NIE ZYCIE POKARZE
soltys
28.06.2010 r. 16:34:58
WITAJ ADAM SYLWIA ODKRYWAMY CO DZIENNIE I CIAGLE NAM MALO
Ostatnio sie dowiedziałam ze nasi kochani panowie postrzegają nas kobiety przez zupełnie skrajne pryzmaty - albo przez pryzmat spokojnej, ułożonej partnerki, statecznej i pozwalającej mężczyźnie czuć się bezpiecznie
albo przez pryzmat ladacznicy, spełnienia samczych fantazji, pragnień i żądz, kobiety uległej i wyuzdanej
... Myśle, ze nie zdajecie sobie sprawy że w każdej z nas te dwie sfery istnieją równolegle. Cóż tej drugiej...ciemniejszej się chyba boicie że nie bylibyscie w stanie poradzić sobie z naszą otwartością w seksualnej sferze. A my kobiety na tym cierpimy
Kurczaki pieczone czasami jest tak, że musimy się kryć ze swoją seksualnością, bo inaczej zostanie nam przyczepiona łatka kobiety łatwej, rozwiązłej, takiej która nie będzie wierna swojemu mężczyźnie. Każda kobieta zakłada że w przyszłości będzie chciała się stać partnerką, żoną, również matką. Więc albo będzie udawała porządną, albo co najwyżej stanie się kandydatką na kochankę.\"
JAK ZWYKLE PRZESADZACIE
MY WAS KOCHAMY TKIE JAKIE JESTESCIE
SYLWIA ZLOTKO JA JESTEM OTWARTY NA WSYZTKO
SZKODA ZE NIE NOGE CO TEGO UDOWDNIC ALE UWIEZ MI WYGLADALOBY SUPER
JA NICZEGO NIE ZAPRZECZAM TYLKO MOWIE JAK JEST
SYLWIA UWIERZ MI TO JEST STEREOTYP JA BARDZO LUBIE ROZMAWIAC O
I NIE T%YLKO ROZMAWIAC A JESLI BY KOBIETA ZAPRPONOALA COS NWOEGO TO TYLKO PRZYKLASNAC
SYLWIA A CO CIEBIE TAK WZIELO DZISAJ NA TEN TEMAT POKLUCILAS SIE Z FACETEM NIE CHCIAL SIE KOCHAC TAK JAK TY CHCIALS
NIE WIRZE ZR TAK JEST ALBO TY TRAFIASZ NA TAKICH FACETOW
NO DOBRA JUZ SIE NIE DENERWUJ
GDYBYM NIE WIEDZIAL ZE JESTES KOBIETA TO PMYSLAL BYM ZE TO PISZE FACET BO MAM WRAZENIE ZE JESTES W DUSZY FACETA ALBO I TAK ROZGRYZLAS I WIESZ CZEGO TAK NAPRAWDE PRAGNA
I JAKA Z TEGO KOKLUZJA WARTO BYC Z FACETEM CZY NIE
SYLWIA MNIE JAKOS NIE PRZETRASZYLAS TYM WRECZ PRZECIWNIE TO KUSZACE ZALUJE ZE NIE MAM TAKIEJ KOBIETY
MOZE TAK MOZE NIE ZYCIE POKARZE
WITAJ ADAM SYLWIA ODKRYWAMY CO DZIENNIE I CIAGLE NAM MALO