forum

Rozrywka i uczucia

ehhh zdarzyła mi sie dzis nietypowa sytuacja.... szłam sobie ulica .....i usłyszalam straszny krzyk w paku no i z ciekawosci podeszłam blizej zeby zobaczyc co sie dzieje....heh przestraszyłam sie ale

1. Konto usunięte 02.11.2009 r. 16:20:02

Wiesz co Sylwia? Są okna i parapety... Ja raczej zawsze staram się unikać bójek... Nawet jak ktoś do mnie skacze to staram się uspokoić typa i na spokojnie wyjaśnić sprawę Ale jak widzę takiego s **cenzura** iela co laskę albo dziecko tłucze to zawsze tracę nad sobą panowanie. Dla mnie to są dupki co w życiu sobie rady nie dają A do równego sobie boją się podskoczyć i próbują odreagować swoją frustrację na kobiecie... Ale jak powodem było to że laska im dać nie chciała to takim s **cenzura** ysynom nie w **cenzura** tylko kosa się należy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. Konto usunięte 02.11.2009 r. 16:23:07

U mnie na szczęście park jest monitorowany i takie dupki tam nie chodzą albo jak już tam są to są spokojni w miarę... Ale nadal pozostają różne miejsca które można wykorzystać... A takim dupkom pomysłowości nie rzadko nie brakuje...

3. Konto usunięte 02.11.2009 r. 16:42:19

A złapała ich policja?

4. Zuzanna 02.11.2009 r. 16:44:40

to typowe frajerstwo, zdarzaja sie i tacy ;/

5. Konto usunięte 02.11.2009 r. 17:37:58

A może kumpel też miał jakąś pałkę... (Nie chodzi mi o tą którą każdy od urodzenia w spodniach nosi)            

6. Marcelek 02.11.2009 r. 17:51:36

dla mnie facet który podnosi rękę na kobietę to ch.......

7. Konto usunięte 02.11.2009 r. 18:03:21

Mowia ze Polacy to taki dobry narod,goscinny,katolicki,przywiazany do tradycji..coz codziennosc pokazuje ze jest zupelnie inaczej.Ludziom powoli puszczaja wszelkie hamulce i do lamusa odchodza zasady wedle ktorych nas wychowywano.Czlowiek to brzmi dumnie ale tacy ludzie co krzywdza niewinna osobe przynosza wstyd rodzajowi ludzkiemu..niestety.

8. Konto usunięte 02.11.2009 r. 18:44:03

TO TO NIC W PORÓWNANIU Z TYM JAK MOJA SĄSIADKA SIĘ NAPIERDALA , JEST NARKOMANKĄ I ALKOHOLICZKĄ , CODZIENNIE BIJE SWEGO MĘŻA , BALKONY POD OCZAMI NIE MAJĄ CZASU SIĘ ZAGOIĆ , TEN POTWÓR CAŁYMI DNIAMI SIEDZI NA ŁAWCE I CHLEJE , OSTATNIO TO SWOICH KOLEŻKÓW POBIŁA A BYŁO ICH DWÓCH , POLICJA PRZYJECHAŁA ALE NIC JEJ NIE ZROBILI .

9. Konto usunięte 02.11.2009 r. 20:09:01

hehe kazdy ma jakies jazdy niestety    

10. Konto usunięte 02.11.2009 r. 20:35:29

ehhh zdarzyła mi sie dzis nietypowa sytuacja.... szłam sobie ulica .....i usłyszalam straszny krzyk w paku no i z ciekawosci podeszłam blizej zeby zobaczyc co sie dzieje....heh przestraszyłam sie ale co tam ...patrze a tu 3 kolesi napierdalaja dziewczyne...... **cenzura** a mieli jakies badyle pały cegły ....kopali ja i napiepszali jej głowa o ławke hmmm zawołałam mojego kolege i zaczela sie bójka dziewczyna trafiła do szpitala.... a wiecie za co dostala??????.........za to ze **cenzura** a im **cenzura** nie chciala dac.......!!!!!ehhh czy to tak ma wszystko wygladac ?????? jest mi strasznie wstyd za nich ze ja tak ;ponizyli i skrzywdzili **cenzura** a faceci zastanówcie sie nad swoim zachowaniem w niektórych sytuacjach <heh nie wszyscy tacy sa ale jesli jest tu jakis facet który podnosi reke na dziewczyne to **cenzura** mu w krzyż bo w dupe to za duza rozkosz >