rozciogal tego tematu my to napewno nie powiemy do siebie czesc ,tylko dlaczego to tak boli przeciesz sam do tego dorzylem chcialem czas to mam ..nic
Zuzanna
02.11.2009 r. 10:07:44
tego kwiatu jest pol swiatu, lecz 3/4 **cenzura** a warte ;D
Konto usunięte
02.11.2009 r. 10:11:48
,ale mam dzisiaj piekny ,spieprzam do kina na 2012 spoko film chyba bedzie ,a dalej co ma byc i tak bedzie juz teraz to juz naprawde mam wszystko w dupie
Konto usunięte
02.11.2009 r. 10:28:10
gdybym byla na waszym miejscu to juz takiej zuzytej szmaty bym nie wziela pffff
Konto usunięte
02.11.2009 r. 10:29:02
TO WYTLUMACZ TO DLA TEGO ZDOLU SYLWIA BO JA WIDZE ZE ON ICH WOGLE NIE MA
Konto usunięte
02.11.2009 r. 10:37:55
hahaha z wlasnego doswiadczenia powiem wam ze nie istnieje przyjazn pomiedzy kobieta a facetem heheheh tak jak Neruś powiedzialzawsze jedna ze stron zaangazuje sie uczuciowo i wszystko i tak sie w łozku skonczy a co do przyjazni dwóch kobiet to to tez sie czesto nie sprawdza...... ja mialam kumpele i sie zakochalysmy w jednym facecie....heh i łatwo sie domyslec he **cenzura** babki strzelil i bylo po przyjazni..........to samo jest z facetami
Konto usunięte
02.11.2009 r. 10:43:11
ale wiecie co....z drugiej strony skoro sama sie prosi zeby ja wydymac to czemuż by nie skorzystac to jej dziura nie wasz hahahahaha to ona szacunku nie ma do siebie nie wy
Konto usunięte
02.11.2009 r. 12:02:04
Ja sie nie koleguje z dziewczynami tylko liże im cipeczki a one mi wzamian liżą siusiaka
Zuzanna
02.11.2009 r. 13:25:39
Endriu psa zgubiles, ze kolegow szukasz? ja sie nie dziwie, ze nie masz przyjaciol, skoro tak do tego podchodzisz ;D
Monika
02.11.2009 r. 20:16:41
a ja tam wole sie kumplowac z facetami,nie wala fochow o byle glupote jak kobitki )
Konto usunięte
03.11.2009 r. 09:04:42
Przyjażn,kobieta -kobieta ,konczy sie o faceta sprawdzone
Konto usunięte
03.11.2009 r. 09:07:05
Jeśli przyjaźń to z kim? ? kobieta z kobietą? ? facet z facetem? A może lepiej mieszana ? Ja osobiście preferuję z facetów ? są bardziej konkretni ? bezpośredni ? bez zbędnych frazesów?czasem zdarzają się malkontenci ? odmieńcy ??.. hehehe??..
Konto usunięte
08.11.2009 r. 19:07:06
widze ze chyba psa kupilas
Konto usunięte
08.11.2009 r. 20:35:14
AZ za bardzo temu tak skaczo z kija na kij ale czy to z milosci czy z przyjazni to sami se odopowiedzcie
Najlepszym przyjacielem jest pies ,
Tylko co dalej ,bo juz napewno przyjazni nie ma
rozciogal tego tematu my to napewno nie powiemy do siebie czesc ,tylko dlaczego to tak boli przeciesz sam do tego dorzylem chcialem czas to mam ..nic
tego kwiatu jest pol swiatu, lecz 3/4 **cenzura** a warte ;D
,ale mam dzisiaj piekny ,spieprzam do kina na 2012 spoko film chyba bedzie ,a dalej co ma byc i tak bedzie juz teraz to juz naprawde mam wszystko w dupie
gdybym byla na waszym miejscu to juz takiej zuzytej szmaty bym nie wziela pffff
TO WYTLUMACZ TO DLA TEGO ZDOLU SYLWIA BO JA WIDZE ZE ON ICH WOGLE NIE MA
hahaha z wlasnego doswiadczenia powiem wam ze nie istnieje przyjazn pomiedzy kobieta a facetem heheheh tak jak Neruś powiedzialzawsze jedna ze stron zaangazuje sie uczuciowo i wszystko i tak sie w łozku skonczy a co do przyjazni dwóch kobiet to to tez sie czesto nie sprawdza...... ja mialam kumpele i sie zakochalysmy w jednym facecie....heh i łatwo sie domyslec he **cenzura** babki strzelil i bylo po przyjazni..........to samo jest z facetami
ale wiecie co....z drugiej strony skoro sama sie prosi zeby ja wydymac to czemuż by nie skorzystac
to jej dziura nie wasz hahahahaha
to ona szacunku nie ma do siebie nie wy
Ja sie nie koleguje z dziewczynami tylko liże im cipeczki a one mi wzamian liżą siusiaka
Endriu psa zgubiles, ze kolegow szukasz? ja sie nie dziwie, ze nie masz przyjaciol, skoro tak do tego podchodzisz ;D
a ja tam wole sie kumplowac z facetami,nie wala fochow o byle glupote jak kobitki
)
Przyjażn,kobieta -kobieta ,konczy sie o faceta
sprawdzone
Jeśli przyjaźń to z kim? ? kobieta z kobietą? ? facet z facetem? A może lepiej mieszana ? Ja osobiście preferuję z facetów ? są bardziej konkretni ? bezpośredni ? bez zbędnych frazesów?czasem zdarzają się malkontenci ? odmieńcy ??.. hehehe??..
widze ze chyba psa kupilas
AZ za bardzo temu tak skaczo z kija na kij ale czy to z milosci czy z przyjazni to sami se odopowiedzcie
sloneczko jak ty tylko narzekasz
przyjazn między facetem jest chyba niemożliwa