tak bywa i to sie zdarza niestety nie tylko raz ale trzeba sie podnieśc i iść dalej,bo na tym polega życie
Anka
19.06.2010 r. 18:20:54
gepcio
Jacek
19.06.2010 r. 18:22:02
tylko dach,czy caly dom???
Jacek
19.06.2010 r. 18:32:58
zycie jest do d..y,ale papier toaletowy do twarzy...
agata
20.06.2010 r. 07:50:14
Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Pogódź się z życiem, takim jakie ono jest. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie.
agata
20.06.2010 r. 07:53:23
agata
20.06.2010 r. 07:54:38
Kill Bill
20.06.2010 r. 12:12:47
życie jest do du_py?.....a ja myślałam, że kazdy kieruje swoim życiem....jeśli doprowadza do tego , że jego życie jest do du_py to niech ma pretensje do siebie a nie do zycia.
Daria fajna fota.... ...witam
Kill Bill
20.06.2010 r. 12:20:29
własnie rozczarowałaś mnie WRRR......myślałam, że jednak jesteś Konradem
Kill Bill
20.06.2010 r. 12:24:38
Zaraz mi lepiej.....lubię takie podwójne osobowości DARIA-KONRAD....takie dwa w jednym
Dawaj fotę od pasa w dół.....
Kill Bill
20.06.2010 r. 12:29:26
a kto załozył ten temat?.....ktoś komu się nudzi pewnie
Daria bo do pasa już widać żeś kobieta ale co jest od pasa cholera....może być różnie
Kill Bill
20.06.2010 r. 12:35:30
dobra z okazji niedzieli nie przeginam więcej....ale od poniedziałku
Ineska może załozymy temat\" czy DU_PA rzeczywiście służy do srania\"....może wypowie się ktoś kto sądzi inaczej
Kill Bill
20.06.2010 r. 12:39:12
trzeba brać przykład z KILL i Wrrr ...nie chodzimy do kościoła i nas nie banują
Kill Bill
20.06.2010 r. 12:42:53
Ineska gdybym umiała dodawać tematy na forum to bym jakiś załozyła
w jednym momencie zawaliło sie wszystko.......
tak bywa i to sie zdarza niestety nie tylko raz ale trzeba sie podnieśc i iść dalej,bo na tym polega życie
gepcio
tylko dach,czy caly dom???
zycie jest do d..y,ale papier toaletowy do twarzy...
Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Pogódź się z życiem, takim jakie ono jest. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie.
życie jest do du_py?.....a ja myślałam, że kazdy kieruje swoim życiem....jeśli doprowadza do tego , że jego życie jest do du_py to niech ma pretensje do siebie a nie do zycia.
...witam
Daria fajna fota....
własnie rozczarowałaś mnie WRRR......myślałam, że jednak jesteś Konradem
Zaraz mi lepiej.....lubię takie podwójne osobowości DARIA-KONRAD....takie dwa w jednym
Dawaj fotę od pasa w dół.....
a kto załozył ten temat?.....ktoś komu się nudzi pewnie
Daria bo do pasa już widać żeś kobieta ale co jest od pasa cholera....może być różnie
dobra z okazji niedzieli nie przeginam więcej....ale od poniedziałku
Ineska może załozymy temat\" czy DU_PA rzeczywiście służy do srania\"....może wypowie się ktoś kto sądzi inaczej
trzeba brać przykład z KILL i Wrrr ...nie chodzimy do kościoła i nas nie banują
Ineska gdybym umiała dodawać tematy na forum to bym jakiś załozyła
jak sie dodaje tematy?
napiszcie mi?
zaraz jakiś założę i tam się przeniesiemy