Delfinko, sobota mija cudownie, mimo krępującego swobodne poruszanie kaca ciekawe jak Tobie dzień ten słoneczny mija?
A co do Halloween... Hmmm.. można by dużo podyskutować bo jak wiadomo "święto" owo pojawiło się w Polsce dopiero w latach '90, więc ja wychodzę z założenia że nie jest obchodzone tak jak w krajach których jest świętem państwowym... A poza tym to osobiście wolę wigilię Bożego Narodzenie aniżeli wigilię Wszystkich Świętych.. Pozdrawiam a wątek może być ciekawy... jeżeli ktoś się podejmie rozmowy na temat celtyckich obrzędów żegnania lata i witania zimy .
Konto usunięte
31.10.2009 r. 13:06:46
do **cenzura**
Kalina
31.10.2009 r. 13:11:59
Ty zawsze musisz zabłysnąć swą nieinteligencją.. aż często boli... daruj sobie pisanie skoro nie potrafisz
Konto usunięte
31.10.2009 r. 13:17:11
tez cie kocham
Konto usunięte
31.10.2009 r. 13:25:34
ta nacpany jestem miloscio do ciebie jak chcesz wiedziec
Kalina
31.10.2009 r. 13:28:49
tak TY beznadziejny, wszak przebaczyć Ci można... Miłości do mnie czujesz, aczkolwiek błędy ortograficzne popełniasz... Ale za to ja czuję... Litość do osoby Twej... I litość do ubogiego języka polskiego Twego... Punkty nabijaj sobie, bo przecież o to Ci chodzi.. Więc pisz, mimo iż czytać nie potrafisz...
Kalina
31.10.2009 r. 13:36:25
wyrażaj się niby dorosły człowieku.. nie używaj wulgaryzmów.. a jeżeli udzielasz się w forum to kontynuuj podany przez zakładającego temat.. a nie pisz wulgarnych słów...
Zuzanna
31.10.2009 r. 13:40:50
teee Kalinka a Ty chyba ofiara peknietego kondoma jestes, bo nie da sie zaplanowac takiej porazki ;D moja sobota zacznie sie z godzina 15sta a skonczy w poniedzialek rano, hehehehe ;D
Kalina
31.10.2009 r. 13:45:11
ja Ciebie nie obrażam to Ty tego też nie rób... powiedziała co wiedziała.. porażką może być Twój nieudany makijaż.. ale nie ja, ani nie Ty.. więc nie mów innym co dla Ciebie by nie miłe było.. a ciekawe jakby poczuła się mama Twoja gdyby przeczytała o Tobie te słowa które Ty skierowałaś do mnie... i to jest kraj cywilizowany? kulturalny? chyba jak sobie to wszystko narysuję....
Konto usunięte
31.10.2009 r. 14:20:56
ale za to ty te pelne masz juz siedze cicho moja pamelo
Delfina
31.10.2009 r. 15:09:50
Jak mija Wam dzisiejsza sobota????..Czy święto halloween gości w Waszych domach ???
Delfinko, sobota mija cudownie, mimo krępującego swobodne poruszanie kaca
ciekawe jak Tobie dzień ten słoneczny mija?
a wątek może być ciekawy... jeżeli ktoś się podejmie rozmowy na temat celtyckich obrzędów żegnania lata i witania zimy .
A co do Halloween... Hmmm.. można by dużo podyskutować bo jak wiadomo "święto" owo pojawiło się w Polsce dopiero w latach '90, więc ja wychodzę z założenia że nie jest obchodzone tak jak w krajach których jest świętem państwowym... A poza tym to osobiście wolę wigilię Bożego Narodzenie aniżeli wigilię Wszystkich Świętych.. Pozdrawiam
do **cenzura**
Ty zawsze musisz zabłysnąć swą nieinteligencją.. aż często boli... daruj sobie pisanie skoro nie potrafisz
tez cie kocham
ta nacpany jestem miloscio do ciebie jak chcesz wiedziec
tak TY beznadziejny, wszak przebaczyć Ci można... Miłości do mnie czujesz, aczkolwiek błędy ortograficzne popełniasz... Ale za to ja czuję... Litość do osoby Twej... I litość do ubogiego języka polskiego Twego... Punkty nabijaj sobie, bo przecież o to Ci chodzi.. Więc pisz, mimo iż czytać nie potrafisz...
wyrażaj się niby dorosły człowieku.. nie używaj wulgaryzmów.. a jeżeli udzielasz się w forum to kontynuuj podany przez zakładającego temat.. a nie pisz wulgarnych słów...
teee Kalinka a Ty chyba ofiara peknietego kondoma jestes, bo nie da sie zaplanowac takiej porazki ;D moja sobota zacznie sie z godzina 15sta
a skonczy w poniedzialek rano, hehehehe ;D
ja Ciebie nie obrażam to Ty tego też nie rób... powiedziała co wiedziała.. porażką może być Twój nieudany makijaż.. ale nie ja, ani nie Ty.. więc nie mów innym co dla Ciebie by nie miłe było.. a ciekawe jakby poczuła się mama Twoja gdyby przeczytała o Tobie te słowa które Ty skierowałaś do mnie... i to jest kraj cywilizowany? kulturalny? chyba jak sobie to wszystko narysuję....
ale za to ty te pelne masz juz siedze cicho moja pamelo
Jak mija Wam dzisiejsza sobota????..Czy święto halloween gości w Waszych domach ???
Pozytywnie