no gdzies sa: A., Iwonka, Marysia, Prorok,...,GEPARD,Sylwia i cala reszta pijacych?
Zuzanna
30.10.2009 r. 23:40:01
Patri polej ;D
Zuzanna
30.10.2009 r. 23:51:14
ze szklanki walimy? nie rodzrabniajmy sie "..." przyniose wiadra ;D
Konto usunięte
30.10.2009 r. 23:55:47
No to zdrówko...
Zuzanna
30.10.2009 r. 23:56:14
a tak wlasciwie to jaka wodke dzisiaj pijemy?
Konto usunięte
31.10.2009 r. 00:03:07
Nie zygajcie pod stół...
Konto usunięte
31.10.2009 r. 00:19:47
Ej jedz z nią do Irlandii tu nie jest tak źle
Konto usunięte
31.10.2009 r. 00:27:50
Za tych co nie mogą...
Łukasz
31.10.2009 r. 04:19:57
ja też sie dzisiaj najebałem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Paweł
31.10.2009 r. 07:35:44
życie jest do d....,ktos sie ze mną zgadza?
Konto usunięte
31.10.2009 r. 07:52:06
NIGDY NIEMÓW NIGDY-pozdrawiam
Konto usunięte
31.10.2009 r. 08:38:29
o prosze tu jakas impra bezemnie .......hmmm bardziej stypa.....Zuzia nie przejmuj sie głowa do góry... sa telefony internet samolot zawsze mozna sie zobaczyc . Ale wiem z autopsji ze takie przyjaznie na odległosc to nie trwaja za długo heh ....
Marcelek
31.10.2009 r. 10:38:27
i co zuza jedzie ona za praca ?
Zuzanna
31.10.2009 r. 10:40:11
pijemy dalej? zegnalam dzisiaj Przyjaciolke, bo jutro do Irlandii leci. Przezylysmy razem w chooooj milych chwil Jutro na lotnisko ja odwoze i widzimy sie ostatni raz ;(;(
SYLWIA
31.10.2009 r. 18:28:52
Ty chyba zapomnialas,ze jestes kobieta...gdy czytam te Twoje wstawki na forum...to jestem przerazona...nie wiem,czy to znak czasu,czy to Ty po prostu jest tak zepsuta i glupia...jak mozna byc taka wulgarna,to beznadziejne,wydaje Ci sie,ze wtedy Jestes cool?A moze czujesz sie wtedy bardziej atrakcyjna,naprawde moge tylko wspolczuc...Czasem zastanawiam sie,czy wynioslas takie slownictwo z domu,czy wylowilas to ze swojej smietanki towarzyskiej...jakos nie wyobrazam sobie tak sie wyrazac,ublizalo by to nie tylko rozmowcy...ale i mi samej...Kultura osobista rowna zeru...tragedia.bez pozdrowien...
no gdzies sa: A., Iwonka, Marysia, Prorok,...,GEPARD,Sylwia i cala reszta pijacych?
Patri polej ;D
ze szklanki walimy? nie rodzrabniajmy sie "..." przyniose wiadra ;D
No to zdrówko...
a tak wlasciwie to jaka wodke dzisiaj pijemy?
Nie zygajcie pod stół...
Ej jedz z nią do Irlandii tu nie jest tak źle
Za tych co nie mogą...
ja też sie dzisiaj najebałem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
życie jest do d....,ktos sie ze mną zgadza?
NIGDY NIEMÓW NIGDY-pozdrawiam
o prosze tu jakas impra bezemnie .......hmmm bardziej stypa.....Zuzia nie przejmuj sie głowa do góry... sa telefony internet samolot zawsze mozna sie zobaczyc . Ale wiem z autopsji ze takie przyjaznie na odległosc to nie trwaja za długo heh ....
i co zuza jedzie ona za praca ?
pijemy dalej? zegnalam dzisiaj Przyjaciolke, bo jutro do Irlandii leci. Przezylysmy razem w chooooj milych chwil
Jutro na lotnisko ja odwoze i widzimy sie ostatni raz ;(;(
Ty chyba zapomnialas,ze jestes kobieta...gdy czytam te Twoje wstawki na forum...to jestem przerazona...nie wiem,czy to znak czasu,czy to Ty po prostu jest tak zepsuta i glupia...jak mozna byc taka wulgarna,to beznadziejne,wydaje Ci sie,ze wtedy Jestes cool?A moze czujesz sie wtedy bardziej atrakcyjna,naprawde moge tylko wspolczuc...Czasem zastanawiam sie,czy wynioslas takie slownictwo z domu,czy wylowilas to ze swojej smietanki towarzyskiej...jakos nie wyobrazam sobie tak sie wyrazac,ublizalo by to nie tylko rozmowcy...ale i mi samej...Kultura osobista rowna zeru...tragedia.bez pozdrowien...