no to pojechała pani po całości, nie wystarczy tego w profiolu zaznaczyć? forum nam kures....em zaśmiecać!!!!
Kill Bill
09.06.2010 r. 13:15:44
Ja Cię mogę zasponsorować....jak obiecasz, że będziesz trzymała się z dala od forum
skaterboy
09.06.2010 r. 18:29:07
O trafiłem do dobrego tematu chyba Ja szukam złączki do przewodu paliwowego traktora URSUS 2010 model B jeśli ktoś ma do sprzedania proszę zadzwonić ...
skaterboy
09.06.2010 r. 19:02:25
nadziejka mam wynajmować złączkę ? kurde a miałem znaleść sponsora na nią
skaterboy
09.06.2010 r. 19:16:42
Ty tu se Czarnulka jaja robisz a ja musze klacz wyciągać i pole orać bo Traktor sponsora nie ma ;/ a złączka droga chociaż może w Chinach tansza ale i tak sponsora nie ma /
skaterboy
09.06.2010 r. 19:22:54
Jade do krainy Smoków do Afryki śladami Stasia i Nel po zaginioną złączkę kurde **cenzura** enie mi sie włącza , zły znak , trzeba kompa wyłączyc
Jacek
19.06.2010 r. 19:08:30
nieziemski sex oferujesz ...hmmm... to z jakiej planety jestes
Smukon
21.06.2010 r. 23:38:43
I znowu, jak zwykle bierzecie udział w ku-rewskiej akcji marketingowej jakiejś zdziry
Smukon
22.06.2010 r. 00:27:28
Toja, nie wiem, czy zabranianie, to najlepsze, co mógł zrobić w tym przypadku, ale racja jest w decydującej mierze po jego stronie. Prostytucja to bez dwóch zdań syfem społecznym, a Twoja kumpela jest zwyczajną ladacznicą. Nie chce mi się cytować słynnego powiedzenia, ale... jednak... Z kim się zadajesz... A nawet jeżeli tym się nie stajesz, ryzykujesz postrzeganie Cię poniekąd przez pryzmat Twoich przyjaciół, a to też poważna sprawa...
Jacek
22.06.2010 r. 06:57:22
Dr Shpon
30.06.2010 r. 09:21:49
A czy zrobisz sobie tatuaż na cyckach i tyłku DR SHPON, tak żeby potencjalni twoi kliencie widzieli kto ciebie sponsoruje??
A może masz inne ciekawe miejsca na reklamę??
Dr Shpon
30.06.2010 r. 13:10:24
A co takiego napisałem??
Chyba jest jakieś miejsce dla sponsora na reklamę?? Za darmoszkę mam kaskę wydawać??
szukam sponsora
)
oferuje super zabawe i nieziemski sex
buziaki słodziaki ;**
Ja Cię mogę zasponsorować....jak obiecasz, że będziesz trzymała się z dala od forum
O trafiłem do dobrego tematu chyba
Ja szukam złączki do przewodu paliwowego traktora URSUS 2010 model B jeśli ktoś ma do sprzedania proszę zadzwonić ...
nadziejka
mam wynajmować złączkę ?
kurde a miałem znaleść sponsora na nią
Ty tu se Czarnulka jaja robisz a ja musze klacz wyciągać i pole orać bo Traktor sponsora nie ma ;/ a złączka droga
chociaż może w Chinach tansza ale i tak sponsora nie ma /
Jade do krainy Smoków do Afryki śladami Stasia i Nel po zaginioną złączkę
kurde **cenzura** enie mi sie włącza , zły znak , trzeba kompa wyłączyc
nieziemski sex oferujesz ...hmmm... to z jakiej planety jestes
I znowu, jak zwykle bierzecie udział w ku-rewskiej akcji marketingowej jakiejś zdziry
Toja, nie wiem, czy zabranianie, to najlepsze, co mógł zrobić w tym przypadku, ale racja jest w decydującej mierze po jego stronie. Prostytucja to bez dwóch zdań syfem społecznym, a Twoja kumpela jest zwyczajną ladacznicą. Nie chce mi się cytować słynnego powiedzenia, ale... jednak... Z kim się zadajesz... A nawet jeżeli tym się nie stajesz, ryzykujesz postrzeganie Cię poniekąd przez pryzmat Twoich przyjaciół, a to też poważna sprawa...
A czy zrobisz sobie tatuaż na cyckach i tyłku DR SHPON, tak żeby potencjalni twoi kliencie widzieli kto ciebie sponsoruje??
A może masz inne ciekawe miejsca na reklamę??
A co takiego napisałem??
Chyba jest jakieś miejsce dla sponsora na reklamę?? Za darmoszkę mam kaskę wydawać??