Witajcie.Na czwartek pomysł mam jeśli będzie ciepło można iść na spacer.Jeśli będzie chłodno można iść na kawę i ciastko do kawiarni.Wieczorem można poczytać ciekawą książkę lub posłuchać radia.
WOLF
03.12.2009 r. 11:37:46
JA TAM NIE WYCHODZĘ Z ŁÓŻKA BO MNIE PODROBY BOLĄ ,I NIE WIEM CO ZROBIĆ ,MOŻE JAKIŚ APAP.
Konto usunięte
03.12.2009 r. 12:36:58
ja jeszcze od wczoraj nie spalem dopiero co wrocilem i zamierzamz z koniczyc tydzien ,,szkoda dnia na sen
Monika
03.12.2009 r. 16:47:01
proponuje sprzatanie po malowaniu wlasnie to robie
Konto usunięte
03.12.2009 r. 17:01:47
Najlepiej go przespać , właśnie idę spać
Monika
03.12.2009 r. 17:38:44
dobry pomysl ale kurcze mam tyle roboty ze nie wiem od czego zaczac
WOLF
03.12.2009 r. 17:50:32
I TAK TRZYMAĆ PROROK JA ,ZARAZ TEŻ IDĘ ,WSTANĘ O TRZECIEJ RANO ,I DO PISANIA PRAC EGZAMINACYJNYCH DO SZKOŁY.
hmmm niech pomysle ....nom ja to zapierdzielam na waciki zarabiac
:
A zemna -kotek ,piesek,herbatka lipowa ,paczka husteczek i polopirynka
Mam dobrą wiadomość - jutro piątek i tyle wystarczy aby czwartek mógł być piękny
ma ktos pomysła na wspaniały czwartek?
ja w czwartki chodze na karaoke, pozniej caly tydzien wytykaja mnie palcami i znow przychodzi czwartek ;D i tak calyyy czas ;D
KARAOKE ..POWIADASZ ...SZKODA ..LUBIĘ ŚPIEWAĆ ..TYLKO ..STRASZNIE FAŁSZUJĘ ...
Witajcie.Na czwartek pomysł mam jeśli będzie ciepło można iść na spacer.Jeśli będzie chłodno można iść na kawę i ciastko do kawiarni.Wieczorem można poczytać ciekawą książkę lub posłuchać radia.
JA TAM NIE WYCHODZĘ Z ŁÓŻKA BO MNIE PODROBY BOLĄ ,I NIE WIEM CO ZROBIĆ ,MOŻE JAKIŚ APAP.
ja jeszcze od wczoraj nie spalem dopiero co wrocilem i zamierzamz z koniczyc tydzien ,,szkoda dnia na sen
proponuje sprzatanie po malowaniu
wlasnie to robie
Najlepiej go przespać , właśnie idę spać
dobry pomysl ale kurcze mam tyle roboty ze nie wiem od czego zaczac
I TAK TRZYMAĆ PROROK JA ,ZARAZ TEŻ IDĘ ,WSTANĘ O TRZECIEJ RANO ,I DO PISANIA PRAC EGZAMINACYJNYCH DO SZKOŁY.