ahhh cieżko mi na sercu bo pozbawiłam życia niewinnej i jakże kruchej istotki........kot mi sie wjebał pod koła
Konto usunięte
29.10.2009 r. 12:23:02
na pocieszenie to tylko tyle buzka odemnie i niesmuc się
Zuzanna
29.10.2009 r. 12:53:46
ciekawe ktore zycie mui odebralas moze to 9 ;D hehehee. glowa do gory
Konto usunięte
29.10.2009 r. 13:09:37
a w bociany tez hihi mam goraczke wybacz;(
Konto usunięte
29.10.2009 r. 13:19:55
hehe cuż żyje sie dalej troszke nie miły widok heh
Konto usunięte
29.10.2009 r. 13:26:58
ja od dzisiej to bede brał pod uwagę każde twoje zdanie napisane!!!
kobiety sa jednak nie możliwe i chyba przestane wieżyć już w swiętego Mikołaja
Konto usunięte
29.10.2009 r. 13:34:01
hahahaha ludzie to nie przczytaj do konca moich wypowiedzi tylko pisza na priv i sie pytaja kogo zabiłam i mi kondolencje składaja nie no super polak to potrafi ....
Konto usunięte
29.10.2009 r. 13:34:44
Pojechałem na Cp-en i stoje w kolejce zdenerwowany kilkanaście minut zeby napełnić Ałto propan Butanem!!! a zamną stoi samochod z gazowni !!! Sądziłem że coś sie stało i czy coś nie wybuchnie czasem! jak oni są zatankowałem i Wyruszyłem na pełnym gazie zapominając wżucenia 1-rwszego biegu i na wstecznym prosto w ten samochod Z gazowni az mu sie syrena włączyła jakie jaja tam były to szok ludzie z Samochodów Pouciekali hehehe
Konto usunięte
29.10.2009 r. 13:36:22
A mówia że u nas znieczulica narodowa panuje hihi,ale posty toby mogli poczytac
Konto usunięte
29.10.2009 r. 13:54:37
to co pijemy ja juz bylem u pani gozdzikowej ,to mi ziola chmielowe w plynie przepisala moze byc stypa tez impreza
Konto usunięte
29.10.2009 r. 13:57:54
hie hie ja to dzis nie moge zabalowac ale za to w sobote nadrobimy moze znowu jakies party-show
Konto usunięte
29.10.2009 r. 14:13:16
Szczere kondolencie............
Konto usunięte
29.10.2009 r. 14:15:34
..sam mam kota takiego prawdziwego no i w głowie ale szkoda że odszedł tak nagle miejmy nadzieje że nie cierpiał zbyt długo....
Konto usunięte
29.10.2009 r. 14:30:49
ja to spadam w sobote na 2 dni gdzies odpoczoc chyba do southampton ale bede zwami biore comp..
Konto usunięte
29.10.2009 r. 14:37:46
kurde ja po swoim psie to z miesioc bym pil ze szczescia ,kutas tylko zre i wali dobrze ze jeszcze nie pije
Konto usunięte
29.10.2009 r. 18:40:20
jeden kot w tą czy w tamą ))mała strata ))
Konto usunięte
29.10.2009 r. 19:12:12
A krzyż postawili przy drodze?
Konto usunięte
29.10.2009 r. 21:22:55
nie cierpiał napewno nie bo jak go jebnełam to tylko obrót w powietrzu zrobił pffff dobrze ze nie mam do kotów takiego sentymenta jak do psiarni
Konto usunięte
30.10.2009 r. 00:07:55
haha mój pies to poczynia samogwałty i tez bym go zastrzeliła
Konto usunięte
30.10.2009 r. 00:11:16
hahah no jasne ze go zgarnełam z jezdni..... ale powiem wam ze za bardzo to nie było czego zbierac heh wziełam łopate bo nadmienie ze zawsze woże łopate .....i go kopsnełam do dołka jak bóg przykazał
MYSLE ZE TO TYLKO TAKA NIEPRZYKRA ŻAŁOBA;(
ahhh cieżko mi na sercu bo pozbawiłam życia niewinnej i jakże kruchej istotki........kot mi sie wjebał pod koła
na pocieszenie to tylko tyle buzka odemnie i niesmuc się
ciekawe ktore zycie mui odebralas
moze to 9 ;D hehehee. glowa do gory
a w bociany tez hihi
mam goraczke wybacz;(
hehe cuż żyje sie dalej
troszke nie miły widok heh
ja od dzisiej to bede brał pod uwagę każde twoje zdanie napisane!!!
kobiety sa jednak nie możliwe i chyba przestane wieżyć już w swiętego Mikołaja
hahahaha ludzie to nie przczytaj do konca moich wypowiedzi tylko pisza na priv i sie pytaja kogo zabiłam i mi kondolencje składaja
nie no super polak to potrafi ....
Pojechałem na Cp-en i stoje w kolejce zdenerwowany kilkanaście minut zeby napełnić Ałto propan Butanem!!! a zamną stoi samochod z gazowni !!! Sądziłem że coś sie stało i czy coś nie wybuchnie czasem! jak oni są zatankowałem i Wyruszyłem na pełnym gazie zapominając wżucenia 1-rwszego biegu i na wstecznym prosto w ten samochod Z gazowni az mu sie syrena włączyła jakie jaja tam były to szok ludzie z Samochodów Pouciekali hehehe
A mówia że u nas znieczulica narodowa panuje hihi,ale posty toby mogli poczytac
to co pijemy ja juz bylem u pani gozdzikowej ,to mi ziola chmielowe w plynie przepisala moze byc stypa tez impreza
hie hie
ja to dzis nie moge zabalowac
ale za to w sobote nadrobimy moze znowu jakies party-show
Szczere kondolencie............
..sam mam kota takiego prawdziwego no i w głowie ale szkoda że odszedł tak nagle miejmy nadzieje że nie cierpiał zbyt długo....
ja to spadam w sobote na 2 dni gdzies odpoczoc chyba do southampton ale bede zwami biore comp..
kurde ja po swoim psie to z miesioc bym pil ze szczescia ,kutas tylko zre i wali dobrze ze jeszcze nie pije
jeden kot w tą czy w tamą
))mała strata
))
A krzyż postawili przy drodze?
nie cierpiał napewno nie bo jak go jebnełam to tylko obrót w powietrzu zrobił pffff dobrze ze nie mam do kotów takiego sentymenta jak do psiarni
haha mój pies to poczynia samogwałty i tez bym go zastrzeliła
hahah no jasne ze go zgarnełam z jezdni..... ale powiem wam ze za bardzo to nie było czego zbierac
heh wziełam łopate bo nadmienie ze zawsze woże łopate
.....i go kopsnełam do dołka jak bóg przykazał
NO TO BĘDZIE STYPA PO KOCIE . HAHAHA
Dziś mam żałobe