Ok kobiety ja uciekam bo mi bateria w laptopie siada a nie mam kabelka. Korepetycje od jutra
Anka
22.05.2010 r. 23:01:56
oj nie zabezpieczyłes się chłopie hahahahah
Anka
22.05.2010 r. 23:02:13
hej ziomalek
Anka
22.05.2010 r. 23:03:54
no witaj skarbeczku
Anka
22.05.2010 r. 23:05:46
Aniula język wystarczy
Anka
22.05.2010 r. 23:06:11
no co Ty zbyszku hahahahaah
Konto usunięte
22.05.2010 r. 23:19:28
zapros Ankę wal z mostu usteczka jak lalka Zbyszek
Anka
22.05.2010 r. 23:23:19
kwas hialuronowy jednak robi swoje
Konto usunięte
22.05.2010 r. 23:26:38
Anka ty bakteria ja człowiek
Anka
22.05.2010 r. 23:28:00
oj Rybka tworzysz hahah a co na skype dodzwonić sie nie mozesz hahahahahah
Konto usunięte
22.05.2010 r. 23:29:47
i z nów rybka mnie nazwali
Anka
22.05.2010 r. 23:31:23
Jak ciągle nowe konta zakładasz to co się dziwisz hahah ...żenada
Konto usunięte
22.05.2010 r. 23:32:42
Ty masz obsesje na tej jakiejs rybki punkcie
Anka
22.05.2010 r. 23:36:54
oj rybka nieistotna .hahahahahah nie ma na kim miec obsesjiii nie ten przedział hahahaahah
Konto usunięte
22.05.2010 r. 23:38:49
rybka pipka anka a na jakim punkcie ?jesli sądzisz ,ze ja rybka mylisz sie kobietko
Anka
22.05.2010 r. 23:40:23
Rybka jest nieistotna hahahahahah juz dawniooooo
Konto usunięte
22.05.2010 r. 23:43:01
ok jestem RYBKA....cyberek ANKA Z NIM ROBIŁAS? bo ja tak a ty Z facetem 52 letnim... takich jak on mam kilkunastu
Anka
22.05.2010 r. 23:46:12
oj za styary hahah wolę real i go praktykować
Konto usunięte
22.05.2010 r. 23:50:28
A tatą i tak został dobrze na dupe go wziełam Zbysiu nie wierz nigdy kobiecie jesli mówi ,ze mozesz do konca nie było innego sposobu by ci tym powiedziec wolałes w taki sposób to usłyszec przez Anke prosze bardzo ja płodna jednak byłam twoj błąd ,ze uwierzyłes,Bede brał cie w aucie i wziołes.....pamietaj jestes stu procentowym facetem i nbie patrz na chorobę swoja dąż do celu 52 latku WSZYSTKO PRAWDZIWE ŁACZNIE Z CIĄZA ..UWIERZ JESTEM W CIĄŻY Dam rade bez ciebie stac mnie na utrzymanie dziecka martwie sie tylko obym je donosiła MARIA WIEDZIAŁA ,Paulina wiedziała ,NIE MAM JUZ NIC DO UKRYCIA
Konto usunięte
22.05.2010 r. 23:57:41
ZEGNAM 1 MAJA DATA ZBYSZKU DO ZAPAMIETANIA BIERZCIE MNIE ZA CHORA. ALE TO I TAK NIC ZMIENI STAŁO SIE MAM ANIOŁKA W SOBIE KTÓRY MI O TOBIE NIE DA ZAPOMIEC
Konto usunięte
23.05.2010 r. 00:06:00
Paula wybacz ,ze nie ujawniłam sie nawet tobie ale dziekuje za to ze jestes prawdziwa jak ja PRZYKRO MI ZE TO ZROBIŁAM ALE NIE MIAŁAM INNEGO WYJSCIA NIECH WIEDZA I NIE BEDA WIECEJ SPEKULOWAC NA MÓJ TEMAT
Anka
23.05.2010 r. 00:08:36
to tylko swiadectwo twojej naiwnosci hahah taka stara i taka głupia tak sie nabrać dała szok
!!@11skoro sie z kims na na przygody umawiasz i sie jei szanujesz nie oczekuj więcej niż ci nie dane yhahahahahah ośmieszasz sie ,ze tobie nie jest wstyd tak pisac
Konto usunięte
23.05.2010 r. 00:15:35
Nie wstydze sie tego stało sie, nie tylko po mojej stronie wina ale trudno los tak chciał świat zwariował ,Zbyszek miał w sobie cos co wyłaczyło mnie z poprawnego myslenia w momencie naszego zblizenia .Mój problem i nie widze innego wyjscia musiałam niestety tak postapic .o tobie tez wiedziałam ...zegnam forumowiczów gdy urodze bedzie to piersze dziecko MK
Anka
23.05.2010 r. 00:17:25
fantastic hahahah
Anka
23.05.2010 r. 00:18:38
tej dobrze ci byo hahah co narzekarz hahahah,gdzie w tym wieku hahahah śmieszna jestes
Konto usunięte
23.05.2010 r. 00:18:43
JEDNAK NIE MYSL CO CHCESZ JEDNAK TAKA PRAWDA NIE FANTASTYK
Branie idzie
Ok kobiety ja uciekam bo mi bateria w laptopie siada a nie mam kabelka. Korepetycje od jutra
oj nie zabezpieczyłes się chłopie hahahahah
hej ziomalek
no witaj skarbeczku
Aniula język wystarczy
no co Ty zbyszku hahahahaah
zapros Ankę wal z mostu
usteczka jak lalka Zbyszek
kwas hialuronowy jednak robi swoje
Anka ty bakteria
ja człowiek
oj Rybka tworzysz hahah a co na skype dodzwonić sie nie mozesz hahahahahah
i z nów rybka mnie nazwali
Jak ciągle nowe konta zakładasz to co się dziwisz hahah ...żenada
Ty masz obsesje na tej jakiejs rybki punkcie
oj rybka nieistotna .hahahahahah nie ma na kim miec obsesjiii nie ten przedział hahahaahah
rybka pipka anka a na jakim punkcie ?jesli sądzisz ,ze ja rybka
mylisz sie kobietko
Rybka jest nieistotna hahahahahah juz dawniooooo
ok jestem RYBKA....cyberek ANKA Z NIM ROBIŁAS? bo ja tak
a ty Z facetem 52 letnim...
takich jak on mam kilkunastu
oj za styary hahah wolę real i go praktykować
A tatą i tak został
dobrze na dupe go wziełam
Zbysiu nie wierz nigdy kobiecie jesli mówi ,ze mozesz do konca nie było innego sposobu by ci tym powiedziec wolałes w taki sposób to usłyszec przez Anke prosze bardzo ja płodna jednak byłam twoj błąd ,ze uwierzyłes,Bede brał cie w aucie i wziołes.....pamietaj jestes stu procentowym facetem i nbie patrz na chorobę swoja dąż do celu 52 latku
WSZYSTKO PRAWDZIWE ŁACZNIE Z CIĄZA ..UWIERZ JESTEM W CIĄŻY Dam rade bez ciebie stac mnie na utrzymanie dziecka martwie sie tylko obym je donosiła MARIA WIEDZIAŁA ,Paulina wiedziała ,NIE MAM JUZ NIC DO UKRYCIA
ZEGNAM 1 MAJA DATA ZBYSZKU DO ZAPAMIETANIA BIERZCIE MNIE ZA CHORA. ALE TO I TAK NIC ZMIENI STAŁO SIE MAM ANIOŁKA W SOBIE KTÓRY MI O TOBIE NIE DA ZAPOMIEC
Paula wybacz ,ze nie ujawniłam sie nawet tobie ale dziekuje za to ze jestes prawdziwa jak ja
PRZYKRO MI ZE TO ZROBIŁAM ALE NIE MIAŁAM INNEGO WYJSCIA NIECH WIEDZA I NIE BEDA WIECEJ SPEKULOWAC NA MÓJ TEMAT
to tylko swiadectwo twojej naiwnosci hahah taka stara i taka głupia tak sie nabrać dała szok
!!@11skoro sie z kims na na przygody umawiasz i sie jei szanujesz nie oczekuj więcej niż ci nie dane yhahahahahah ośmieszasz sie ,ze tobie nie jest wstyd tak pisac
Nie wstydze sie tego stało sie, nie tylko po mojej stronie wina ale trudno los tak chciał świat zwariował ,Zbyszek miał w sobie cos co wyłaczyło mnie z poprawnego myslenia w momencie naszego zblizenia .Mój problem i nie widze innego wyjscia musiałam niestety tak postapic .o tobie tez wiedziałam ...zegnam forumowiczów gdy urodze bedzie to piersze dziecko MK
fantastic hahahah
tej dobrze ci byo hahah co narzekarz hahahah,gdzie w tym wieku hahahah śmieszna jestes
JEDNAK NIE
MYSL CO CHCESZ JEDNAK TAKA PRAWDA NIE FANTASTYK
no to poniesiesz konsekwenkcje swoich czynów...
kłopoty ze sneeem xD
kto? kto?