Wiesz co, o tej walce przypomniał mi Twój post. Nie wiem po co, oprócz kasy, ta walka w ogóle ma miejsce? Wiadomo, kupiła to telewizja media ale po co? Nie wiem czy walki Gołoty dały nam więcej radości niż wstydu...
Konto usunięte
24.10.2009 r. 21:59:34
A MNIE SPORT NIE INTERESUJE WCALE I TEGO GÓWNA NIE OGLĄDAM .
Konto usunięte
24.10.2009 r. 22:00:23
dla mnie beznadziejne jest stawianie na któregokolwiek przecież obydwaj są "nasi"
Konto usunięte
24.10.2009 r. 22:00:40
patrzeć jak tłuką się?
Konto usunięte
24.10.2009 r. 22:00:59
WOLĘ OGLĄDAĆ KLIPY NA YOU TUBE .
Konto usunięte
24.10.2009 r. 22:04:09
Tam tez się biją...
Konto usunięte
24.10.2009 r. 22:10:12
TERAZ W TV 2 LECI MISS POLONIA JAK KOGOŚ INTERESUJE .
Konto usunięte
24.10.2009 r. 22:13:20
zdecydowanie wolę sobie z Wami poklikać
Konto usunięte
24.10.2009 r. 22:21:10
Tak ja na niego sikam Ostatnio walczyl jak siedzialem. Wiedzialem ze ta ciota przegra. Ciota cholerna. ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!!
Konto usunięte
24.10.2009 r. 22:58:51
jednak zamilkliście
Iwona*
24.10.2009 r. 23:37:57
Przemciu
Konto usunięte
24.10.2009 r. 23:38:07
Jest ktoś w ogóle taki? (oprócz mnie)
Konto usunięte
24.10.2009 r. 23:38:07
szkoda- nie szkoda
wie ile ma lat tak? wiedział ile ma Adamek tak?
więc co? ( nie jestem za żadnym z nich )
ja nie ogladam goloty.ogladam sobie mam talent
)
dla mnie ona jest niewypałem w boksie
PS. i tak Adamek wygra
a ja tam wolalam jak michalczewski sie bil
Bo nie mam czasu na take popierduły...
Wiesz co, o tej walce przypomniał mi Twój post. Nie wiem po co, oprócz kasy, ta walka w ogóle ma miejsce? Wiadomo, kupiła to telewizja media ale po co? Nie wiem czy walki Gołoty dały nam więcej radości niż wstydu...
A MNIE SPORT NIE INTERESUJE WCALE I TEGO GÓWNA NIE OGLĄDAM .
dla mnie beznadziejne jest stawianie na któregokolwiek przecież obydwaj są "nasi"
patrzeć jak tłuką się?
WOLĘ OGLĄDAĆ KLIPY NA YOU TUBE .
Tam tez się biją...
TERAZ W TV 2 LECI MISS POLONIA JAK KOGOŚ INTERESUJE .
zdecydowanie wolę sobie z Wami poklikać
Tak ja na niego sikam
Ostatnio walczyl jak siedzialem. Wiedzialem ze ta ciota przegra. Ciota cholerna. ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!! ADAMEK!!!
jednak zamilkliście
Przemciu
Jest ktoś w ogóle taki? (oprócz mnie)
szkoda- nie szkoda
wie ile ma lat tak? wiedział ile ma Adamek tak?
więc co? ( nie jestem za żadnym z nich )