Choć czasem smutek bierze nademną góre to potrafię wstać i iść dalej.Wiele niespodzianek niose w sobie. Krytycznie podchodze do siebie. Chciaż to niekiedy nie dobrze dla mnie wiem jedynie to że z dystanem trzeba do teh sprawy dojść. Chciałabym mieć uznanie ludzi
Konto usunięte
17.05.2010 r. 12:28:38
haaa witaj w klubie liroy
Konto usunięte
17.05.2010 r. 12:29:21
mariusz jestem witam
Konto usunięte
17.05.2010 r. 12:32:34
w życiu już tak jest że trzeba się w pewnym momencie zatrzymać i pomyslec po co właciwie chcemu tu byc?
Konto usunięte
17.05.2010 r. 12:42:21
he chcemy nie chcemy musimy byc
problem polega na tym aby odnalezc sens w tym co robimy i poco.
Ja pomału zaczynam sie odnajdywac, tak mi sie wydaje
hehe
Konto usunięte
17.05.2010 r. 12:42:55
no a ja jarek jestem ale to widac
hehehhe
siemka Mariusz
Konto usunięte
17.05.2010 r. 12:48:53
znalazłem sens ,ale nie w tym że tu jestem mam w......ne na to forum poprostu zabawa bez zaangazowania ale z mojej opini wynika ze ten portal jest nagorszym portalem,jestem w kilku portalach płatnych i nie ma wyzwisk i podstawionych profili
Konto usunięte
17.05.2010 r. 12:56:24
nooo to jest wogule temat zeka jerzeli chodzi o profile, podstawione czlowieczki sa smieszne prawdpopdobnie smai maja problemy ze soba i prubuja w inny sposub sie odegrac na inncyh, prowokujac wyzywajac.
dla mnie to jest zenada to co ci wyprawia, acz kolwiek kilka ciekawych rozmow przeprowadzielm na tym priotalu i temu tu jeszcze tkwie, a ze brakiem kultury wykazuje sie znaczna czesc tego portalu to co ja moge, nic popatrzec posmaic sie, i pujsc dalej
Konto usunięte
17.05.2010 r. 12:59:41
zenada...... ludzie prawdziwy tacy jak my bracie tez sa ale tu to wyjatek by byc prawdziwym .jestesmy wyjatki dwa
Konto usunięte
17.05.2010 r. 13:14:42
heheh swite słowa swiete
takich dwoch jak nas trzech to niema ani jednego
hehehe
dobrze jest jak jest puki jest to swego rodzaju zabawa
Konto usunięte
17.05.2010 r. 13:50:00
zabawa sie skonczy co bracie dalej?
rozważna
17.05.2010 r. 13:58:03
muszę się zgodzić z panami...żałośnie i żenująco się zrobiło :
upsssss... nikt mnie nie pytał...
AGATA
17.05.2010 r. 14:02:04
rozważna
17.05.2010 r. 14:10:26
witaj nadziejko, u mnie nawet grzmiąco barowa
AGATA
17.05.2010 r. 14:11:45
Hej Nadziejka
w Tobie cala nadzieja, ze sie wreszcie poprawi i bedzie sloneczko
Choć czasem smutek bierze nademną góre to potrafię wstać i iść dalej.Wiele niespodzianek niose w sobie. Krytycznie podchodze do siebie. Chciaż to niekiedy nie dobrze dla mnie wiem jedynie to że z dystanem trzeba do teh sprawy dojść. Chciałabym mieć uznanie ludzi
haaa witaj w klubie liroy
mariusz jestem witam
w życiu już tak jest że trzeba się w pewnym momencie zatrzymać i pomyslec po co właciwie chcemu tu byc?
he chcemy nie chcemy musimy byc
problem polega na tym aby odnalezc sens w tym co robimy i poco.
Ja pomału zaczynam sie odnajdywac, tak mi sie wydaje
hehe
no a ja jarek jestem ale to widac
hehehhe
siemka Mariusz
znalazłem sens ,ale nie w tym że tu jestem mam w......ne na to forum poprostu zabawa bez zaangazowania ale z mojej opini wynika ze ten portal jest nagorszym portalem,jestem w kilku portalach płatnych i nie ma wyzwisk i podstawionych profili
nooo to jest wogule temat zeka jerzeli chodzi o profile, podstawione czlowieczki sa smieszne prawdpopdobnie smai maja problemy ze soba i prubuja w inny sposub sie odegrac na inncyh, prowokujac wyzywajac.
dla mnie to jest zenada to co ci wyprawia, acz kolwiek kilka ciekawych rozmow przeprowadzielm na tym priotalu i temu tu jeszcze tkwie, a ze brakiem kultury wykazuje sie znaczna czesc tego portalu to co ja moge, nic popatrzec posmaic sie, i pujsc dalej
zenada...... ludzie prawdziwy tacy jak my bracie tez sa ale tu to wyjatek by byc prawdziwym .jestesmy wyjatki dwa
heheh swite słowa swiete
takich dwoch jak nas trzech to niema ani jednego
hehehe
dobrze jest jak jest puki jest to swego rodzaju zabawa
zabawa sie skonczy co bracie dalej?
muszę się zgodzić z panami...żałośnie i żenująco się zrobiło :
upsssss... nikt mnie nie pytał...
witaj nadziejko, u mnie nawet grzmiąco barowa
Hej Nadziejka
w Tobie cala nadzieja, ze sie wreszcie poprawi i bedzie sloneczko
mariusz dalej to nas czeka dmencja i rozpacz
hehehehhe