czy jeśli będąc w związku jeden z partnerów na skutek problemów zdrowotnych nie będzie mógł współżyć przed długi okres to czy drugi partner również ma zrezygnować z seksu ?
myślę ze sponsoring jest w tej sytuacji idealnym rozwiązaniem ...
Konto usunięte
12.05.2010 r. 18:00:16
Witam niewiem nigdy nie byłem w tej sytuaci żebym niemógł no chyba ze partnerka niemoze ale skoro sa w zwiazku to mysle że jak dlamnie to naawet i pół roku bez sexu dało by rade
A.
12.05.2010 r. 18:46:40
No nie wiem , nie wiem. Ostatecznie mozna zaspokajać tę 2 osobę ręką, ustami, językiem. Trochę wyobraźni
Konto usunięte
12.05.2010 r. 18:52:45
pytanie bardzo trudne,partnerzy powinni porozmawiać i wspólnie podjąć decyzje,tak mi się wydaje
Konto usunięte
14.05.2010 r. 12:33:51
ja byłam kiedys w takim związku ze partner miał powazne problemy sexualne i wymagało to leczenia tylko ze to jednak potrzebuje czasu i cierpliwosci dla drugiej osoby ,z poczatku go wspierałam ale pózniej było to naprawde uciązliwe i odeszłam nie poradziłam sobie z tym.
czy jeśli będąc w związku jeden z partnerów na skutek problemów zdrowotnych nie będzie mógł współżyć przed długi okres to czy drugi partner również ma zrezygnować z seksu ?
myślę ze sponsoring jest w tej sytuacji idealnym rozwiązaniem ...
Witam niewiem nigdy nie byłem w tej sytuaci żebym niemógł
no chyba ze partnerka niemoze ale skoro sa w zwiazku to mysle że jak dlamnie to naawet i pół roku bez sexu dało by rade
No nie wiem , nie wiem. Ostatecznie mozna zaspokajać tę 2 osobę ręką, ustami, językiem. Trochę wyobraźni
pytanie bardzo trudne,partnerzy powinni porozmawiać i wspólnie podjąć decyzje,tak mi się wydaje
ja byłam kiedys w takim związku ze partner miał powazne problemy sexualne i wymagało to leczenia tylko ze to jednak potrzebuje czasu i cierpliwosci dla drugiej osoby ,z poczatku go wspierałam ale pózniej było to naprawde uciązliwe i
odeszłam nie poradziłam sobie z tym.
może zobacz na http://sexfotek.pl ?