tak oglodalam profile i co drugi szuka tu milosc ?ciekawa jestem czy juz ktos znalazl milosc przez ta stronke????
Może znajdę tu miłość niewiadomo
Każdy sposób jest dobry ino żeby był skuteczny aniu
Aniu tu sie poznają a w realu później
No ale dowcipna jesteś
ZNALAZŁAM TU I W REALU .ALE TO JUZ KONIEC
No i to mi się podoba aniu każda kobieta powinna być dowcipna i wtedy mężczyzną było by lepiej
Rybka ja kiedyś na czacie znalazłem i tez koniec
Omnix ten komórkowy aniu
Ja na czata juz nie wchodzę bo mam źle wspomnienia z tą kobieta co poznałem.Jak ciebie denerwują to nie wchodź tam
Wiesz aniu nie o to się rozchodzi bo tego akurat nie obawiam się tylko ze mam złe wspomnienia z nią
Nie wiem dopiero dzisiaj się zalogowałem.Szukam nie tylko miłości ale też przyjaciół
Może tylko ci się wydaje ale też zawsze można z kimś po pisać za przyjaźnić się a jest spokojniej niż na czacie
A JA MAM WY....EBANE NA FACETÓW ZDOŁOWAŁ MNIE JEDEN A CIERPIEC BĘDĄ WSZYSCY FACECI NIECH KTÓRYS DO MNIE SIE ZBLIZY
tak oglodalam profile i co drugi szuka tu milosc ?ciekawa jestem czy juz ktos znalazl milosc przez ta stronke????
Może znajdę tu miłość niewiadomo
Każdy sposób jest dobry ino żeby był skuteczny aniu
Aniu tu sie poznają a w realu później
No ale dowcipna jesteś
ZNALAZŁAM TU I W REALU .ALE TO JUZ KONIEC
No i to mi się podoba aniu każda kobieta powinna być dowcipna
i wtedy mężczyzną było by lepiej
Rybka ja kiedyś na czacie znalazłem i tez koniec
Omnix ten komórkowy aniu
Ja na czata juz nie wchodzę bo mam źle wspomnienia z tą kobieta co poznałem.Jak ciebie denerwują to nie wchodź tam
Wiesz aniu nie o to się rozchodzi bo tego akurat nie obawiam się tylko ze mam złe wspomnienia z nią
Nie wiem dopiero dzisiaj się zalogowałem.Szukam nie tylko miłości ale też przyjaciół
Może tylko ci się wydaje ale też zawsze można z kimś po pisać za przyjaźnić się a jest spokojniej niż na czacie
A JA MAM WY....EBANE NA FACETÓW ZDOŁOWAŁ MNIE JEDEN A CIERPIEC BĘDĄ WSZYSCY FACECI NIECH KTÓRYS DO MNIE SIE ZBLIZY