Fata viam invieneint-przeznaczenei znajdzie droge? co myslicie na ten temat,,,czy istneije przeznaczenie?
Anka
11.05.2010 r. 21:06:37
ja TEZ NIGDY NIE WIERZYŁĄM ALE4 CIEKAWE CZY ONO ISTNIEJE?CZY MAMY GDZIE,Ś ZAPISANĄ DRUGĄ POŁOW.Ę
Konto usunięte
11.05.2010 r. 21:13:00
tak przeznaaczenie miłosc itp sranie w baanie na czekanie !!!!!!
Anka
11.05.2010 r. 21:14:53
NO CHYBA TAK ...NIE MA TO JAK DZIAŁANIE..
Anka
11.05.2010 r. 21:18:31
Paulla to temat dla wszystkich ,frussrtracje mozesz wy\\rzucić z siebie
Anka
11.05.2010 r. 21:20:13
Paulla moja połowka tu poznana daje komentarze innym to dolina
Anka
11.05.2010 r. 21:28:27
ja się nei dam nigdy wow
Anka
11.05.2010 r. 21:33:59
ze się nie dam poprostu ,podejrzliwa będę
Anka
11.05.2010 r. 21:43:54
no właśnuie nei żałuj ......
RYBKA
11.05.2010 r. 21:46:03
Paula JA MAM CAŁY BAR 0,7 DAWAJ NA WYDAWCE SIĘ NA PIE........MY AZ ZAŚNIEMY
Romantyk
13.05.2010 r. 13:12:20
Witaj.Nigdy nie wierzyłem w przeznaczenie.Myslę,że gdzieś jest ta druga połówka pomarańczy.Z którą kiedyś spotkam się i będzie nam razem pięknie jak we śnie.Pozdrawiam Romantyk
Konto usunięte
13.05.2010 r. 17:19:52
często słyszymy, że ludzie są sobie przeznaczeni, że się znaleźli, że \"takie było ich przeznaczenie\". Czy to oznacza, że ci ludzie musieli związać się właśnie ze sobą? Że gdyby się nie spotkali to byliby samotni?Otóż nie,nie ma czegoś takiego jak \"przeznaczenie\", nie ma ludzi sobie \"przeznaczonych\". Człowiek ma prawo wyboru i decydując się być z konkretną osobą czyni tak, ponieważ tego chce.
Fata viam invieneint-przeznaczenei znajdzie droge? co myslicie na ten temat,,,czy istneije przeznaczenie?
ja TEZ NIGDY NIE WIERZYŁĄM ALE4 CIEKAWE CZY ONO ISTNIEJE?CZY MAMY GDZIE,Ś ZAPISANĄ DRUGĄ POŁOW.Ę
tak przeznaaczenie miłosc itp sranie w baanie na czekanie !!!!!!
NO CHYBA TAK ...NIE MA TO JAK DZIAŁANIE..
Paulla to temat dla wszystkich ,frussrtracje mozesz wy\\rzucić z siebie
Paulla moja połowka tu poznana daje komentarze innym to dolina
ja się nei dam nigdy wow
no właśnuie nei żałuj ......
Paula JA MAM CAŁY BAR 0,7 DAWAJ NA WYDAWCE SIĘ NA PIE........MY AZ ZAŚNIEMY
Witaj.Nigdy nie wierzyłem w przeznaczenie.Myslę,że gdzieś jest ta druga połówka pomarańczy.Z którą kiedyś spotkam się i będzie nam razem pięknie jak we śnie.Pozdrawiam Romantyk
często słyszymy, że ludzie są sobie przeznaczeni, że się znaleźli, że \"takie było ich przeznaczenie\". Czy to oznacza, że ci ludzie musieli związać się właśnie ze sobą? Że gdyby się nie spotkali to byliby samotni?Otóż nie,nie ma czegoś takiego jak \"przeznaczenie\", nie ma ludzi sobie \"przeznaczonych\". Człowiek ma prawo wyboru i decydując się być z konkretną osobą czyni tak, ponieważ tego chce.