wiecie jak być atrakcyjnym facetem(bez względu na wygląd) o osobowości przyciągającej
kobiety,
Czy potrafisz być mężczyzną którego pragną kobiety?
Anka
11.05.2010 r. 20:13:25
Powiem tak faceci atrakcyjnie dla mnie,nie sa atrykcyjni do związku ..buuu
Konto usunięte
11.05.2010 r. 20:19:42
ja na przykład uwielbiam facetów którzy mają cel i do niego dążą,bez względu na przeciwności a porażki mobilizują ich do działania
Konto usunięte
11.05.2010 r. 20:21:04
Aniu tak bywa
Anka
11.05.2010 r. 20:23:21
ja juz mialam męza ktory za wszelką cenę dązył do ce4lu buuu i sie rozwiodłam
Konto usunięte
11.05.2010 r. 20:26:47
jednak nie to przesądziło rozpad Waszego małżeństwa?
Anka
11.05.2010 r. 20:36:59
jednak to ,zalezy jak sie dazy do celu
Konto usunięte
11.05.2010 r. 20:46:43
Sheila jak bym miał takie głó*** nisana kupic to wiesz co hu** w imadło bym predzej włozył !!!
co ma do tego pojazd ??? taka któraa leci naa ałtko to blachara ja poruszam sie quadami mam w sumie już 3 quady za te 3 qquady miał bym w ubogiej wersi kand rovera a nie jakiegos nisana
RYBKA
11.05.2010 r. 20:49:37
Bo kobiety juz takie są. Za dobrze nam z ideałami, podswiadomie chcemy faceta, ktory bedzie trzymal nas w niepewnosci, krótko, zebysmy zawsze zdawaly sobie sprawe z tego, ze on tak jak my w kazdej chwili moze trzepnąć drzwiami i odejsc. A tego nie mamy. Nie mniej, wszystkie te nasze misiowate Misie oraz Panowie Idealni gotowi stać pod domem dzien w dzien z bukietem róż za 150zł powoduja predzej czy pozniej reakcje znuzenia, wątpliwosci no i paradoksalnie odpychają nas ta swoja miloscia. Tęsknimy za czyms innym, poszukujemy jakiejs lepszej drogi mimo, ze lepiej juz przeciez byc nie moze!! Własnie, bo kobiety nie mogą miec dobrze, od razu czuja sie jakos dziwnie zagubione. Zwróćcie uwage ze wszystkie posty maja w sobie zdanie: \"on mnie bardzo kocha, ciagle mi to powtarza ale ja nie wiem czy czuje to samo\"... I to jest błąd facetów. Bo powszechnie wiadomo ze kobieta jest jak pożyczka w banku. -Nie dostaniesz jej dopóki nie udowodnisz, ze jej nie potrzebujesz.
Unkownboy
11.05.2010 r. 20:51:19
Aniu, mimo \"patosu\" płynącego z Twojej wypowiedzi, sprowadziłaś uśmiech na mą twarz... Lepiej bym tego co napisałaś nie ujął...
Sheila - współczuję facetom/mężczyznom, którzy sami przed sobą \"muszą\" przecząco odpowiedzieć na Twoje pytanie wątpię... Ja oczywiście potrafię... Napiszę więcej - jestem mężczyzną, którego pragną kobiety... Tylko zazwyczaj te \"niewłaściwe\" i muszę siać przysłowiową wiochę, bo nie na wszystkie działa tekst, że człowiek zajętym już jest
Pozdrawiam...
Konto usunięte
11.05.2010 r. 21:19:15
ja cos mam z OPERA jak wpisujecie kobieeta to wyskakuje mi nisan jakas reklama ?? oco biega ???
Damian
11.05.2010 r. 23:31:54
w końcu kobieta z która Romantyk się porozumie!
Ja jakoś w takie bajki ogólnie ujęte nie wierzę.. niestety może.
Konto usunięte
12.05.2010 r. 17:50:05
Miro25 nissan nie jest mi potrzebny,czasem jeżdżę BMWicą
jednak wystarczająco często by polubić ten wóz
i nie wiem czego ma dotyczyć Twój post,czy ja w głównym wątku wspomniałam o nissanie?bądź o innych wozach?,pojazdach?
Konto usunięte
12.05.2010 r. 18:03:53
Ja byłem miły troskliwy pomagałem jej a i tak kopa dostałem
Konto usunięte
12.05.2010 r. 18:06:18
Zbyszek,być może nie widziała w Tobie mężczyzny jakim chciała Byś był
Konto usunięte
12.05.2010 r. 18:09:50
Wiesz dużo pomogłem ona dużo tylko mówiła ze chce ślub po jakiś czasie a teraz jestem sam
Konto usunięte
12.05.2010 r. 18:12:35
Wiesz ja jestem twardym facetem dla niej odsunełem się od kumpli żadnych imprez bo nie lubiała jak facet jest pijany bo złe miała wspomnienia bo ja ex lał
Konto usunięte
12.05.2010 r. 18:12:45
nigdy niczego nie żałuj,być może spotkasz kobietę z którą będziesz szczęśliwy,a to co łączyło Cię z dotychczasową?
było tylko namiastką tego co może być
Konto usunięte
12.05.2010 r. 18:15:28
Wszystko robiłem żeby było dobrze ale nie wiem co się stało.Pracuje nie pije a i tak źle
Konto usunięte
12.05.2010 r. 18:17:27
szczerze? tutaj jest poważny błąd,w związku nikt nie powinien z niczego rezygnować jeśli nie chce,jeśli oczywiście nie jest to czymś złym,zawsze powinieneś mieć swoje zdanie,być pewnym siebie i
każdy musi mieć swój skrawek prywatnego życia
Konto usunięte
12.05.2010 r. 18:20:35
Chciałem żeby widziała jak jest ważna dla mnie no ale myliłem się do mniej
Konto usunięte
12.05.2010 r. 18:28:57
mnie pociągają mężczyźni,którzy:
-są nieprzewidywalni,
-mają niezmierzone pokłady poczucia humoru
-są pewni siebie-znają swoją wartość
-którzy posiadają cel,pisałam o tym we wcześniejszym poście
-osnuwają się nutką tajemnicy
-mają własne życie,wymagania,mężczyzna ,któremu w 100% podoba się kobieta nie maja wymagań
oraz,którzy mają ciekawe pomysły i popierają je faktami
i najciekawsze jest to że wygląd takiego faceta spada na dalszy plan
Konto usunięte
12.05.2010 r. 18:32:24
No w 70 lub więcej jestem taki
Konto usunięte
12.05.2010 r. 18:33:48
jednak zostawiłeś kolegów dla Niej,
zrezygnowałeś ze swych przyjemności
Konto usunięte
12.05.2010 r. 18:36:21
Bo chciałem żeby widziała że dla mnie się liczy ale chyba ona tego nie widziała trudno
Konto usunięte
12.05.2010 r. 18:40:22
hmmtygrysica zgodze sie z toba
Konto usunięte
12.05.2010 r. 18:44:57
zapewne nie było to miłość
Konto usunięte
12.05.2010 r. 18:54:15
????? tak facet ma uwielbiac cie itp traktowac jak bogini a taa go w du** kopnie
Konto usunięte
12.05.2010 r. 18:54:46
Witaj aniu
Konto usunięte
12.05.2010 r. 18:54:53
ide narka miłeggo wieczorka potem zajże jest wspaniała pogoda by zaszalec quadem po błocie
wiecie jak być atrakcyjnym facetem(bez względu na wygląd) o osobowości przyciągającej
kobiety,
Czy potrafisz być mężczyzną którego pragną kobiety?
Powiem tak faceci atrakcyjnie dla mnie,nie sa atrykcyjni do związku ..buuu
ja na przykład uwielbiam facetów którzy mają cel i do niego dążą,bez względu na przeciwności a porażki mobilizują ich do działania
Aniu tak bywa
ja juz mialam męza ktory za wszelką cenę dązył do ce4lu buuu i sie rozwiodłam
jednak nie to przesądziło rozpad Waszego małżeństwa?
jednak to ,zalezy jak sie dazy do celu
Sheila jak bym miał takie głó*** nisana kupic to wiesz co hu** w imadło bym predzej włozył !!!
za te 3 qquady miał bym w ubogiej wersi kand rovera a nie jakiegos nisana
co ma do tego pojazd ??? taka któraa leci naa ałtko to blachara ja poruszam sie quadami mam w sumie już 3 quady
Bo kobiety juz takie są. Za dobrze nam z ideałami, podswiadomie chcemy faceta, ktory bedzie trzymal nas w niepewnosci, krótko, zebysmy zawsze zdawaly sobie sprawe z tego, ze on tak jak my w kazdej chwili moze trzepnąć drzwiami i odejsc. A tego nie mamy. Nie mniej, wszystkie te nasze misiowate Misie oraz Panowie Idealni gotowi stać pod domem dzien w dzien z bukietem róż za 150zł powoduja predzej czy pozniej reakcje znuzenia, wątpliwosci no i paradoksalnie odpychają nas ta swoja miloscia. Tęsknimy za czyms innym, poszukujemy jakiejs lepszej drogi mimo, ze lepiej juz przeciez byc nie moze!! Własnie, bo kobiety nie mogą miec dobrze, od razu czuja sie jakos dziwnie zagubione. Zwróćcie uwage ze wszystkie posty maja w sobie zdanie: \"on mnie bardzo kocha, ciagle mi to powtarza ale ja nie wiem czy czuje to samo\"... I to jest błąd facetów. Bo powszechnie wiadomo ze kobieta jest jak pożyczka w banku. -Nie dostaniesz jej dopóki nie udowodnisz, ze jej nie potrzebujesz.
Aniu, mimo \"patosu\" płynącego z Twojej wypowiedzi, sprowadziłaś uśmiech na mą twarz... Lepiej bym tego co napisałaś nie ujął...
wątpię... Ja oczywiście potrafię... Napiszę więcej - jestem mężczyzną, którego pragną kobiety... Tylko zazwyczaj te \"niewłaściwe\"
i muszę siać przysłowiową wiochę, bo nie na wszystkie działa tekst, że człowiek zajętym już jest
Sheila - współczuję facetom/mężczyznom, którzy sami przed sobą \"muszą\" przecząco odpowiedzieć na Twoje pytanie
Pozdrawiam...
ja cos mam z OPERA jak wpisujecie kobieeta to wyskakuje mi nisan jakas reklama ?? oco biega ???
w końcu kobieta z która Romantyk się porozumie!
Ja jakoś w takie bajki ogólnie ujęte nie wierzę.. niestety może.
Miro25 nissan nie jest mi potrzebny,czasem jeżdżę BMWicą
jednak wystarczająco często by polubić ten wóz
i nie wiem czego ma dotyczyć Twój post,czy ja w głównym wątku wspomniałam o nissanie?bądź o innych wozach?,pojazdach?
Ja byłem miły troskliwy pomagałem jej a i tak kopa dostałem
Zbyszek,być może nie widziała w Tobie mężczyzny jakim chciała Byś był
Wiesz dużo pomogłem ona dużo tylko mówiła ze chce ślub po jakiś czasie a teraz jestem sam
Wiesz ja jestem twardym facetem dla niej odsunełem się od kumpli żadnych imprez bo nie lubiała jak facet jest pijany bo złe miała wspomnienia bo ja ex lał
nigdy niczego nie żałuj,być może spotkasz kobietę z którą będziesz szczęśliwy,a to co łączyło Cię z dotychczasową?
było tylko namiastką tego co może być
Wszystko robiłem żeby było dobrze ale nie wiem co się stało.Pracuje nie pije a i tak źle
szczerze? tutaj jest poważny błąd,w związku nikt nie powinien z niczego rezygnować jeśli nie chce,jeśli oczywiście nie jest to czymś złym,zawsze powinieneś mieć swoje zdanie,być pewnym siebie i
każdy musi mieć swój skrawek prywatnego życia
Chciałem żeby widziała jak jest ważna dla mnie no ale myliłem się do mniej
mnie pociągają mężczyźni,którzy:
-są nieprzewidywalni,
-mają niezmierzone pokłady poczucia humoru
-są pewni siebie-znają swoją wartość
-którzy posiadają cel,pisałam o tym we wcześniejszym poście
-osnuwają się nutką tajemnicy
-mają własne życie,wymagania,mężczyzna ,któremu w 100% podoba się kobieta nie maja wymagań
oraz,którzy mają ciekawe pomysły i popierają je faktami
i najciekawsze jest to że wygląd takiego faceta spada na dalszy plan
No w 70 lub więcej jestem taki
jednak zostawiłeś kolegów dla Niej,
zrezygnowałeś ze swych przyjemności
Bo chciałem żeby widziała że dla mnie się liczy ale chyba ona tego nie widziała trudno
hmmtygrysica zgodze sie z toba
zapewne nie było to miłość
????? tak facet ma uwielbiac cie itp traktowac jak bogini a taa go w du** kopnie
Witaj aniu
ide narka miłeggo wieczorka potem zajże jest wspaniała pogoda by zaszalec quadem po błocie