haha wieszco no to jest dla mnie zabawa fajne spedzanie czasu w miłym toważystwie heh.... ale moje wypowiedzi sa szczere i tyle płynace prosto z serduszka .....<teraz to dojebałam do pieca > hahahahaha pozdro dla wariatow .... nieliczni stali bywalce wy wiecie ło co kaman
Gregor
21.10.2009 r. 22:39:43
Wiesz co Prorok ! Jwstem tu stosunkowo niedawno . Na poczatku myslalem , ze to cos powaznego. Teraz widze , ze sie tu po prostu wyglupiacie. Ale fajnie czasami Was poczytac. Duzo dobrego humoru nikomu nie zaszkodzi. Pozdrawiam wszystkich Grzegorz
Konto usunięte
21.10.2009 r. 22:56:16
Portal na luzie - czysta zabawa , dawka humoru, spoko towarzycho, Pozdro dla wszystkich
Konto usunięte
21.10.2009 r. 23:55:54
sami chco sie zemno umowic tylko jacys wstydliwi na skrzynke mi wiadomosci zostawiajo znajde cie ,zabije cie ,jednak prawdziwa milosc istnieje i to dzieki mkontakt
Konto usunięte
22.10.2009 r. 00:02:17
ublizanie jeden drugiemu, czytajac co nie ktore posty, co nie ktorzy mysla ze sa krolami tej stronki. mysla ze moga wszystko ale tak tylko im sie wydaje.
Konto usunięte
22.10.2009 r. 14:22:23
ale my przynajmniej nie robimy z siebie **cenzura** tak jak ty
Mariola
22.10.2009 r. 14:39:14
A dla Ciebie czym jest-odpowiesz Mi szczerze?
Konto usunięte
22.10.2009 r. 14:55:11
Taka strona ze mozna popierniczyc...
Konto usunięte
22.10.2009 r. 15:48:17
można sie pośmiac ale czasami co nie które osoby są tutaj żenujące..
Zuzanna
22.10.2009 r. 16:02:40
mam tutaj znajomych, ktorych szanuje aczkolwiek nie zawsze sie z nimi zgadzam, mam takze wrogow, na ktorych mam **cenzura** ne
Konto usunięte
22.10.2009 r. 16:06:54
powiem tak ,wiele fajnych osób tu jest
Konto usunięte
22.10.2009 r. 16:59:47
fajny portal, ludzie ogólnie też niczego sobie (pozdrowienia dla Sylwii ) tylko nie mogę zrozumieć dlaczego notorycznie piszą do mnie żonaci faceci spragnieni efektów specjalnych ???!!! przecież nie mam w profilu: "hej żonaci tu jestem piszcie do mnie "hahaha
Konto usunięte
22.10.2009 r. 17:04:22
CZY TRAKTUJECIE GO JAKO ZABAWĘ , CZY BARDZO POWAŻNIE , PROSZĘ O SZCZEROŚĆ !!!!.
od zabawy cos sie buduje powaznie jak w zyciu
haha wieszco no to jest dla mnie zabawa fajne spedzanie czasu w miłym toważystwie
heh.... ale moje wypowiedzi sa szczere i tyle płynace prosto z serduszka .....<teraz to dojebałam do pieca > hahahahaha
pozdro dla wariatow .... nieliczni stali bywalce wy wiecie ło co kaman
Wiesz co Prorok ! Jwstem tu stosunkowo niedawno . Na poczatku myslalem , ze to cos powaznego. Teraz widze , ze sie tu po prostu wyglupiacie. Ale fajnie czasami Was poczytac. Duzo dobrego humoru nikomu nie zaszkodzi. Pozdrawiam wszystkich Grzegorz
Portal na luzie - czysta zabawa , dawka humoru, spoko towarzycho,
Pozdro dla wszystkich
sami chco sie zemno umowic tylko jacys wstydliwi na skrzynke mi wiadomosci zostawiajo znajde cie ,zabije cie ,jednak prawdziwa milosc istnieje i to dzieki mkontakt
ublizanie jeden drugiemu, czytajac co nie ktore posty, co nie ktorzy mysla ze sa krolami tej stronki. mysla ze moga wszystko ale tak tylko im sie wydaje.
ale my przynajmniej nie robimy z siebie **cenzura** tak jak ty
A dla Ciebie czym jest-odpowiesz Mi szczerze?
Taka strona ze mozna popierniczyc...
można sie pośmiac ale czasami co nie które osoby są tutaj żenujące..
mam tutaj znajomych, ktorych szanuje aczkolwiek nie zawsze sie z nimi zgadzam, mam takze wrogow, na ktorych mam **cenzura** ne
powiem tak ,wiele fajnych osób tu jest
fajny portal, ludzie ogólnie też niczego sobie
(pozdrowienia dla Sylwii
) tylko nie mogę zrozumieć dlaczego notorycznie piszą do mnie żonaci faceci spragnieni efektów specjalnych ???!!! przecież nie mam w profilu: "hej żonaci tu jestem piszcie do mnie "hahaha
CZY TRAKTUJECIE GO JAKO ZABAWĘ , CZY BARDZO POWAŻNIE , PROSZĘ O SZCZEROŚĆ !!!!.