stwierdził że jest jego żoną i nie pozwoli aby jego żona robiła mu loda( choć przed ślubem obiekcji nie miał)tłumaczył się tym że jeśli jej na to pozwoli to będzie oznaczać z jego strony brak szacunku do niej.Co o tym myślicie?
A.
10.05.2010 r. 20:43:49
a mówią, że lodzik to sama przyjemność
Smukon
10.05.2010 r. 21:12:52
Myślę, że powinna go do tego przekonać. Gotowe lody, które można kupić w sklepach, w lodziarniach, na stoiskach w centrach handlowych czy na ulicy zawierają tyle konserwantów i różnorakiej chemii: od koloru, zapachu, konsystencji itd., że szkoda zdrowia! Sprzedają takie urządzenia do domowego przyrządzania lodów. Na pewno jak mu zrobi takiego loda ze świeżych produktów on doceni jego smak, a szacunek do żony, jako do dobrej gospodyni wzrośnie i umocni się!
Smukon
10.05.2010 r. 21:45:33
A tak poważnie... myślę, że powinna go do tego przekonać O ile sama to lubi. Bo w tych sprawach nic na siłę dla żadnej ze stron. On ma... niebezpieczne podejście do tematu. Skoro to lubił, to na pewno gdzieś tam go korci pragnienie by te doznania doświadczać. Ale może żyje z przeświadczeniem, że jest to perwersja, której w kontaktach intymnych z kobietą swojego życia powinien się wystrzegać. W każdym razie z tą \"jedyną kobietą\"... Jeżeli ona lubi tego rodzaju pieszczoty, to niech go przekona, że podchodzi do tego z zupełnie innej strony, nie patrzy na to w kategoriach moralnych, lecz jako zwyczajnie na coś, co sprawia jej przyjemność seksualną, zapewnia jej poczucie większej intymności i bliskości. Niech jej mąż nie myśli, że ona wychodzi z taką inicjatywą żeby sprawić wyłącznie jemu przyjemność, z poczucia obowiązku. A do przekonywania w tej sferze można się obejść i bez słów...
Smukon
10.05.2010 r. 21:48:19
Wkradła mi się tautologia, przepraszam Ale wiecie o co mi biega
Smukon
10.05.2010 r. 21:53:22
Taka prawda! Pewna przykładna żona i mamuśka mnie do tego przekonała!
Smukon
10.05.2010 r. 22:05:57
Ale wyjadę tym, że każde uzależnienie szkodzi co najmniej naszemu własnemu zdrowiu
Smukon
10.05.2010 r. 22:07:21
Oczy mam śmietankowo-czekoladowe na ową myśl
Smukon
10.05.2010 r. 22:08:53
Rip, miło... Wigilią powiało...
Smukon
10.05.2010 r. 22:16:18
Alex, ale ja chcę sobie być jak najdłużej koneserem i estetą, więc cenię sobie też umiar. A małe też potrafi być piękne a często i piękniejsze... /Rip, a ja za lipcem. To będą wielkie dni i noce!...
Smukon
10.05.2010 r. 22:18:10
Przecinek zjadłem, ale podczas ostatniej zimy nabawiłem się nieumiarkowania w łakomstwie...
Smukon
10.05.2010 r. 22:40:39
Alex, nie wydaje mi się, że zachowanie dziewictwa do ślubu jest domeną małych kobiet. A też nie koniecznie kobiety miałem na myśli pisząc: \"małe piękne\" /Rip, \"po turecku\" faktycznie jest the best I zamierzam latem napić się takiej w samym Stambule
Smukon
10.05.2010 r. 22:50:45
Na całych Bałkanach preferowana jest taka właśnie kawa Natomiast do tureckiej herbaty nie mogę się przekonać. To likier jakiś, z większą zawartością cukru niż w cukrze!
Smukon
10.05.2010 r. 23:05:41
Tradycyjna turecka herbata, tradycja chyba od XIX wieku, to bardzo mocna czarna, aż czarna herbata, podawana w ilości niemalże espresso z zabójczą ilością cukru. Na same wyobrażenie o dawce cukru w stosunku do ilości wody robi mi się mdło
Konto usunięte
11.05.2010 r. 19:54:22
gratuluję Smukon poczucia humoru
Konto usunięte
12.05.2010 r. 08:10:07
no troche dziwne ze wczesniej ze niby co jej nie szanował a teraz nagle szacuneczek .zgadzam sie z neronem
Damian
12.05.2010 r. 10:49:43
Ja też się zgadzam choć mam problemy z czytaniem GDY..PO..KAŻDYM..SŁOWIE..STAWIA..SIĘ..TRZYKROPEK..PISZĄC..WSZYSTKO..WIELKIMI..LITERAMI..
Szanuje się osobę, a nie ma się odskocznie, bo w sumie zrobiła mi loda, lubi seks analny czy brutalniejsze traktowanie.
Dziwny małżonek jakiś. Ożenił się z kobietą, którą nie szanował a teraz próbuje zacząć po ślubie wiec nakłada jakieś dziwne obwarowania..? Chyba w seksie ma być fajnie osobom, które w nim uczestniczą. Swoja drogą ciekawe co musi sobie teraz myśleć małżonka. No bo może się w jej głowie zrodzić myśl \"to wcześniej miał mnie za kogo?\"
Konto usunięte
12.05.2010 r. 11:09:36
ciekawa jestem moze zona to sex klasyczny a do loda kochanka
Konto usunięte
12.05.2010 r. 11:46:18
Dziwny ten facet takie pieszczoty to każdy facet lubi chyba ale trudno
Konto usunięte
12.05.2010 r. 11:57:22
z tego co wiem to kazdy
Konto usunięte
12.05.2010 r. 11:59:52
Ja tam lubię i 69 tez
Konto usunięte
12.05.2010 r. 12:04:24
ja tez
Konto usunięte
12.05.2010 r. 12:06:17
No to ten facet to jakiś nie normalny nie rozumie go
Konto usunięte
12.05.2010 r. 12:17:34
moze jest katolikiem i powaznie podszedl do tych spraw i zyje zgodnie z przykazaniami poczul wszelkie morale ludzie sie zmieniaja po slubie kolosalnie az bys sie zdziwil
Damian
12.05.2010 r. 12:21:37
Miałem kiedyś partnerkę, która powiedziała, że takie pieszczoty uwłaczają kobiecie. Ale inna sprawa usłyszeć to nawet z tłumaczeniem bo tak uważam, a inna gdy wcześniej problemów nie było i nagle coś nie halo.
Konto usunięte
12.05.2010 r. 12:22:45
Nie wiem co napisać jak kobieta by chciała robić ja bym był zadowolony
Konto usunięte
12.05.2010 r. 12:25:57
U mnie to nie warunek
Konto usunięte
12.05.2010 r. 12:40:31
smukon ma gotowce mysle ze znalby odpowiedz
Konto usunięte
12.05.2010 r. 12:42:29
u mnie jakby facet powiedzial ze nie lubi tego to chyba bym sie załamała
a
12.05.2010 r. 13:23:14
jeśli facet ma z tym problem chętnie go zastąpie a tak poważnie to coś z nim nie tak
Moja koleżanka wyszła za mąż,jej mąż po ślubie
stwierdził że jest jego żoną i nie pozwoli aby jego żona robiła mu loda( choć przed ślubem obiekcji nie miał)tłumaczył się tym że jeśli jej na to pozwoli to będzie oznaczać z jego strony brak szacunku do niej.Co o tym myślicie?
a mówią, że lodzik to sama przyjemność
Myślę, że powinna go do tego przekonać. Gotowe lody, które można kupić w sklepach, w lodziarniach, na stoiskach w centrach handlowych czy na ulicy zawierają tyle konserwantów i różnorakiej chemii: od koloru, zapachu, konsystencji itd., że szkoda zdrowia! Sprzedają takie urządzenia do domowego przyrządzania lodów. Na pewno jak mu zrobi takiego loda ze świeżych produktów on doceni jego smak, a szacunek do żony, jako do dobrej gospodyni wzrośnie i umocni się!
A tak poważnie... myślę, że powinna go do tego przekonać
O ile sama to lubi. Bo w tych sprawach nic na siłę dla żadnej ze stron. On ma... niebezpieczne podejście do tematu. Skoro to lubił, to na pewno gdzieś tam go korci pragnienie by te doznania doświadczać. Ale może żyje z przeświadczeniem, że jest to perwersja, której w kontaktach intymnych z kobietą swojego życia powinien się wystrzegać. W każdym razie z tą \"jedyną kobietą\"...
Jeżeli ona lubi tego rodzaju pieszczoty, to niech go przekona, że podchodzi do tego z zupełnie innej strony, nie patrzy na to w kategoriach moralnych, lecz jako zwyczajnie na coś, co sprawia jej przyjemność seksualną, zapewnia jej poczucie większej intymności i bliskości. Niech jej mąż nie myśli, że ona wychodzi z taką inicjatywą żeby sprawić wyłącznie jemu przyjemność, z poczucia obowiązku. A do przekonywania w tej sferze można się obejść i bez słów...
Wkradła mi się tautologia, przepraszam
Ale wiecie o co mi biega
Taka prawda! Pewna przykładna żona i mamuśka mnie do tego przekonała!
Ale wyjadę tym, że każde uzależnienie szkodzi co najmniej naszemu własnemu zdrowiu
Oczy mam śmietankowo-czekoladowe na ową myśl
Rip, miło...
Wigilią powiało...
Alex, ale ja chcę sobie być jak najdłużej koneserem i estetą, więc cenię sobie też umiar. A małe też potrafi być piękne a często i piękniejsze...
/Rip, a ja za lipcem. To będą wielkie dni i noce!...
Przecinek zjadłem, ale podczas ostatniej zimy nabawiłem się nieumiarkowania w łakomstwie...
Alex, nie wydaje mi się, że zachowanie dziewictwa do ślubu jest domeną małych kobiet. A też nie koniecznie kobiety miałem na myśli pisząc: \"małe piękne\"
/Rip, \"po turecku\" faktycznie jest the best
I zamierzam latem napić się takiej w samym Stambule
Na całych Bałkanach preferowana jest taka właśnie kawa
Natomiast do tureckiej herbaty nie mogę się przekonać. To likier jakiś, z większą zawartością cukru niż w cukrze!
Tradycyjna turecka herbata, tradycja chyba od XIX wieku, to bardzo mocna czarna, aż czarna herbata, podawana w ilości niemalże espresso z zabójczą ilością cukru. Na same wyobrażenie o dawce cukru w stosunku do ilości wody robi mi się mdło
gratuluję Smukon poczucia humoru
no troche dziwne ze wczesniej ze niby co jej nie szanował a teraz nagle szacuneczek
.zgadzam sie z neronem
Ja też się zgadzam choć mam problemy z czytaniem GDY..PO..KAŻDYM..SŁOWIE..STAWIA..SIĘ..TRZYKROPEK..PISZĄC..WSZYSTKO..WIELKIMI..LITERAMI..
Szanuje się osobę, a nie ma się odskocznie, bo w sumie zrobiła mi loda, lubi seks analny czy brutalniejsze traktowanie.
Dziwny małżonek jakiś. Ożenił się z kobietą, którą nie szanował a teraz próbuje zacząć po ślubie wiec nakłada jakieś dziwne obwarowania..? Chyba w seksie ma być fajnie osobom, które w nim uczestniczą. Swoja drogą ciekawe co musi sobie teraz myśleć małżonka. No bo może się w jej głowie zrodzić myśl \"to wcześniej miał mnie za kogo?\"
Dziwny ten facet takie pieszczoty to każdy facet lubi chyba ale trudno
z tego co wiem to kazdy
Ja tam lubię i 69 tez
No to ten facet to jakiś nie normalny nie rozumie go
moze jest katolikiem i powaznie podszedl do tych spraw i zyje zgodnie z przykazaniami poczul wszelkie morale ludzie sie zmieniaja po slubie kolosalnie az bys sie zdziwil
Miałem kiedyś partnerkę, która powiedziała, że takie pieszczoty uwłaczają kobiecie. Ale inna sprawa usłyszeć to nawet z tłumaczeniem bo tak uważam, a inna gdy wcześniej problemów nie było i nagle coś nie halo.
Nie wiem co napisać jak kobieta by chciała robić ja bym był zadowolony
U mnie to nie warunek
smukon ma gotowce mysle ze znalby odpowiedz
jeśli facet ma z tym problem chętnie go zastąpie a tak poważnie to coś z nim nie tak