To ja dominuję. Zwłaszcza w łóżku. Wydaje mi się, że to bardziej nawet kobietom odpowiada. Sama jak dominują to raczej na spróbowanie niż chcąc by tak zostało na dłużej. ot takie moje zdanie.
Konto usunięte
13.05.2010 r. 17:04:00
kobiecosc?dlaczego ja wtedy zatraca?
Konto usunięte
13.05.2010 r. 17:05:17
sa kobiety które lubią dominowac co nie oznacza ze nie pozwolą zamienic sie rolami czasami
Konto usunięte
13.05.2010 r. 17:11:58
moze taka poznasz po mnie
Konto usunięte
13.05.2010 r. 17:22:09
mialam na mysli ze taka poznasz bo ja dominuje i nie spotkalam sie z przeciwem a widze ze niektorzy tego nie lubia
Konto usunięte
13.05.2010 r. 17:31:41
nie namówisz partnerki jezeli jest to niezgodne z jej przekonaniami zatem nic na siłe .ona sama musi to chciec
Konto usunięte
13.05.2010 r. 18:00:55
a tego to nie wiem nie moge odpowiadac za reszte kobiet. spadam do pracy papatki
czy lubicie jak kobieta dominuje w łózku?
To ja dominuję. Zwłaszcza w łóżku. Wydaje mi się, że to bardziej nawet kobietom odpowiada. Sama jak dominują to raczej na spróbowanie niż chcąc by tak zostało na dłużej. ot takie moje zdanie.
kobiecosc?dlaczego ja wtedy zatraca?
sa kobiety które lubią dominowac co nie oznacza ze nie pozwolą zamienic sie rolami czasami
moze taka poznasz
po mnie
mialam na mysli ze taka poznasz bo ja dominuje i nie spotkalam sie z przeciwem a widze ze niektorzy tego nie lubia
nie namówisz partnerki jezeli jest to niezgodne z jej przekonaniami zatem nic na siłe .ona sama musi to chciec
a tego to nie wiem nie moge odpowiadac za reszte kobiet.
spadam do pracy papatki
fajnie jak dominuje
)